*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Οχι καλε τι επιτηδες,αμα ηθελα να σε κανω να παρεις σιαμ θα εβαζα τιποτα τετοιες:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΝΤΟΥΠ

γιατι βρε μου το κανεια αυτο?ε?

ποσες νομιζεις μπορω να εχω

7 καλα ειναι?να τ'αφησω αχαχαχαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Καλα,αμα μπορουσαμε να παρουμε οσες θελαμε...Λοιπον,εγω θελω ενα ρωσσικο,αυτο συγκεκριμενα,ενα βρετανακι ασημενιο,ενα σαρτρέ,επισης ενα ασημενιο κουνακι,ενα nebelung,ενα σιαμ blue point,ενα σοκολατενιο περσικο,ενα βιρμανακι chocolate tabby...Αυτα νομιζω,δεν ξεχνω κατι.Οποτε μαζι με τα δυο που εχω δεν ειναι πολλα ε;![]()
Εγω παλι ειχα υπολογισει ετσι προχειρα

πως υπαρχουν 25 διαφορετικες ρατσες που μου αρεσουν παρα πολυ

απο αυτες θελω τις 16

αλλα τα χιλιοσυμαζεψα στις 7 τελικα ααααααααχαχαχααχχαα

δεν ειμαστε καλα καλεεεεεεεεεεεεεε

moukelis
Επιφανές μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ε ενταξει,καλα πας αμα εισαι στα επτα,δε βλεπεις εγω πως ειμαι;![]()
Aaaaaaaaaaaxaxaxaxaaxaxa
ναι ναι ναι
σωστα

αλλα το θεμα ειναι οτι ολα αυτα ειναι στο κεφαλακι μας και στο μυαλουδακι μας μεσα,και ακομα δεν εχουμε αρχισει σχετικα να αυξανομαστε και να γινομαστε ποιο πολλοι
,αρα ειμαστε ακομα επικινδυνοι γιατι η δικη μου σκεψη ειναι οτι 7 θελω αλλα απο 25 κατεληξα εκει ααααααααχαχαχαχαχαχαχα
moukelis
Επιφανές μέλος

zina
Πολύ δραστήριο μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ναι οντως ενω εγω ειχα σταθερο αριθμο απο την αρχη.![]()
Μετα ομως ξεφυγαμε

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω θελω Ντινα μου,αλλα δεν το βλεπω,οπως ειπα και πιο πανω.Τοπρωτο πραγμα που σκουρενει μετα την 5 μερα ειναι το τριγωνακι στη μυτουλα.Δωρα μη μου διχνεις μωρακια γιατι ξερεις ποσο θελω ενα τετοιο![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Τοπρωτο πραγμα που σκουρενει μετα την 5 μερα ειναι το τριγωνακι στη μυτουλα.Δωρα μη μου διχνεις μωρακια γιατι ξερεις ποσο θελω ενα τετοιο![]()
Κι'εγω

πολυ

ειδες
δεν ειναι ενταξει

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Μην παρεις απο πετ σοπ...Περιμενε,ολο και καποια γεννα θα υπαρχει.Θες οπωσδηποτε μωρο;Νομιζω υπαρχει ενας αρσενικος σιαμεζος που χαριζεται,ενηλικος.Η Βασιλικη οχι,δεν νομιζω.Κι εγω δεν ξερω τι να κανω,θα περιμενω λιγο να δω αν βρω αρσενικο...
Ασχετο/σχετικο

αλλα παιδακια

σε τι τιμη παιζει ενα Σιαμ γατακι

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ειναι μεγαλος ο γατος μωρε Ντινα...και ειναι πολυ μικροσωμο το Μοϊρακι...Θελω μωρο για να συνηθησει τα παιδια αλλα και τα παιδια να το δουν να μεγαλωνει. Θες να ρωτησω τον αδελφο μου για τους γονεις του γατου του ; Απλα ο γατουλης μας βγηκε λιγο αγριος και υποθετω οτι ή η μαμα του ή ο μπαμπας του θα ειναι ετσι.

moukelis
Επιφανές μέλος
Παιζει ρολο η ηλικια,το χρωμα,τα σημαδια του...Για τα μικρα της Μόιρας πάντως χωρίς χαρτιά ένα πετ σοπ εδω μου τα αγοραζει 200 ευρω με κανονικη ουριτσα,και 250 αν γεννηθει καποιο με κοντη.Ασχετο/σχετικο
αλλα παιδακια
σε τι τιμη παιζει ενα Σιαμ γατακι![]()
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Εμενα μου ειπαν 150 -200 χωρις χαρτια και με χαρτια πανω απο 350.Παιζει ρολο και η ηλικια.
Κοιτα
μιλαω για την ηλικια που πρεπει

αφου γεννηθει ποσο 2-3 μηνων 4 καπου εκει

και φυσικα με πετιγκρι

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Παιζει ρολο η ηλικια,το χρωμα,τα σημαδια του...Για τα μικρα της Μόιρας πάντως χωρίς χαρτιά ένα πετ σοπ εδω μου τα αγοραζει 200 ευρω με κανονικη ουριτσα,και 250 αν γεννηθει καποιο με κοντη.
Με κοντα περισσοτερα ε?

ακου να δεις

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,γεννιουνται αρκετα με σπαστη,αλλα πολυ λιγα με κοντη.Καποιοι τα προτιμουν,γιατι αναφερεται οτι ειναι χαρακτηριστικο των πρωτων σιαμ,που βεβαια με την εκτροφη αποκλειστηκε,και θεωρειται πλεον λογος ποινης στις εκθεσεις.Εμενα παντως μου αρεσει πολυ,γι'αυτο διαλεξα τη Μόιρα από όλα της τα αδερφακια.Με κοντα περισσοτερα ε?
ακου να δεις![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool