Σιαμ-maniacs; :D

Δωρακι μη μας κολαζεις αλλο!!!!!!δλδ θα εχουμε καλοκαιρινα μπεμπακια????
ελπιζουμε ο σιμπακος να σταθει στο υψος των περιστασεων αυτη τη φορα!!!!!:lol::lol::lol: ποσο θα την αφησεις αυτη τη φορα Δωρα???:hmm:θα σας δουμε ελπιζω και απο κοντα αυτη τη φορα!!!!!:)
Θα τη στειλω γυρω στις 10 του Μαρτη,αναλογα με τον οιστρο,και θα την παρω μετα απο τρεις με τεσσερις εβδομαδες.Ελπιζω να ειναι αρκετο αυτη τη φορα...Ναι κι εγω το ελπιζω,εξαρταται κι απο τον καιρο βεβαια,μακαρι να μας κανει τη χαρη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ξεχνας ξερω απο γατες και ο συνδιασμος Σιμπα με Μ'οιρα ειναι ιδανικος για γατουλα και ιδιαιτερα οταν υπαρχουν και μικρα στο σπιτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ειναι γλυκυτατοι χαρακτηρες,τους ειδες και μαζι,πολυ ηρεμες και ωριμες σαν χαρακτηρες.

Εχουν μια σπανια γλυκητητα και φαινεται στο πως δεθηκαν.Εχε υποψιν σου οτι οι ανηλικοι γατοι μπορει να μην ειναι γονιμοι χωρις παρεξηγηση Σιμπα.

Ο Σιμπακος ειναι πιο μεγαλος απο τη Μόιρα,κι εχει αρχισει να ψεκαζει εδω και καιρο.Δε νομιζω να ειναι κατι τετοιο που μεοσλαβησε ωστε να μη μεινει εγκυος...Ισως ηθελαν παραπανω χρονο,ισως ηταν λιγο απειρα και τα δυο...Αυτη τη φορα ελπιζουμε να δεσει το γλυκο!:up:

Τι εννοεις;Υπαρχουν δυο τυποι,ο παραδοσιακος,που ειναι πιο στρογγυλη η φατσουλα και γενικα το σωμα,και ο μοντερνος,που εχει δημιουργηθει με επιλεκτικη εκτροφη τα τελευταια χρονια,με μακρια μουσουδα και πολυ λεπτοκαμωμενο σωμα.

Ναι την δευτερη εννοω;)
που ειναι ποιο αδυνατη ισως και ποιο ψηλη στο σωμα:)
με ποιο μακρια μουσουδιτσα και και προσωπακι,και αδυνατη ουριτσα που καταληγει ποιο μυτερη:D,ποιο ανατολιτικη εννοω(καπως ετσι):happy:
ελπιζω να καταλαβες:P Δωρα μου απο αυτη την περιγραφη:redface: ιχιχιχι:lol:

Ο Σιμπακος ειναι πιο μεγαλος απο τη Μόιρα,κι εχει αρχισει να ψεκαζει εδω και καιρο.Δε νομιζω να ειναι κατι τετοιο που μεοσλαβησε ωστε να μη μεινει εγκυος...Ισως ηθελαν παραπανω χρονο,ισως ηταν λιγο απειρα και τα δυο...Αυτη τη φορα ελπιζουμε να δεσει το γλυκο!:up:

Γλυκο δε λες τιποτα:P
μονο που Δωρα θελουμε και να μας κερασεις:D οταν θα μαθουμε τα νεα που ολοι περιμενουμε:up:

Αυτη που περιγραφεις Δημητρη δεν ειναι η αρχικη σιαμ,δημιουργηθηκε απο εκτροφεις μετα απο πολλες γενιες επιλεκτικων ζευγαρωματων.Εγω προτιμω τις κλασσικες σιαμ,οι αλλες ειναι πολυ εξτριμ για τα γουστα μου.
Βεβαιως και θα σας κερασω αμα εχουμε καλα νεα.Μαλλον θα ερθω Αθηνα για να παραδωσω τα μωρα,οποτε ισως τα δειτε κι απο κοντα.

Αυτη η σιαμεζα μαλλον δε θελει να ερθει με τιποτα μεσα στο σπιτι...:lol:

Αυτη που περιγραφεις Δημητρη δεν ειναι η αρχικη σιαμ,δημιουργηθηκε απο εκτροφεις μετα απο πολλες γενιες επιλεκτικων ζευγαρωματων.Εγω προτιμω τις κλασσικες σιαμ,οι αλλες ειναι πολυ εξτριμ για τα γουστα μου.
Βεβαιως και θα σας κερασω αμα εχουμε καλα νεα.Μαλλον θα ερθω Αθηνα για να παραδωσω τα μωρα,οποτε ισως τα δειτε κι απο κοντα.

Σκαω περιμενοντας την μερα εκεινη:P
αλλα καθε εμποδιο για καλο και το καλο πραγμα αργει να γινει δε λενε;)
συντομα γονεις τα μπεμπακια:),εχουμε στειλει ολοι την θετικη ενεργεια μας:D,4-5 θα κανει:up: ιχιχιχιχιχι:lol:

εμενα παλι δεν με χαλανε:D
δεν παυουν να ειναι και αυτες γατουλινες:up:
μου αρεσουν:),ισως εχουν και κατι το αριστοκρατικο στην εμφανιση τους:hmm::P

Ναι δε λεω,κι αυτες γατες ειναι και σιγουρα εχουν καποια κομψοτητα,αλλα τοσο λεπτοκαμωμενος σκελετος φανταζει αφυσικος.Νομιζω λιγοτερο απο ολα μου αρεσει το προσωπο τους,ειδικα τα αυτια τους.

Αυτη η σιαμεζα μαλλον δε θελει να ερθει με τιποτα μεσα στο σπιτι...:lol:

Oυτε σε δεκα λεπτα θα παει μεσα:P
ουτε το πουλι θα παει να ποιασει:)
βαριοτανε πολυ καλε:D
με τιποτα να κουνηθει:up:
αλλα γλωσσοκοπανα η Αλασκα ε? Ααχαχααχαχαχαχαχα:lol:

Ναι τα σιαμ φημιζονται για τη...γλωσσοκοπανια τους.:lol:
Αυτα τα μωρα ομως...Τελεια,σου ερχεται να τους φας τα σοκολατοαυτια τους.

Αχ κι αυτα...:inlove::inlove::inlove:

Ναι τα σιαμ φημιζονται για τη...γλωσσοκοπανια τους.:lol:
Αυτα τα μωρα ομως...Τελεια,σου ερχεται να τους φας τα σοκολατοαυτια τους.

Ο ηχος που κανουν τα βρομοπαιδα παιζοντας ειναι ολα τα λεφτα:up:

Ναι ειναι σκετη τρελα.Ευτυχως του Σειριου του εχει μεινει και κανει ακριβως τους ιδιους ηχους οταν παιζει με τη μικρη.

Θα τη στειλω γυρω στις 10 του Μαρτη,αναλογα με τον οιστρο,και θα την παρω μετα απο τρεις με τεσσερις εβδομαδες.Ελπιζω να ειναι αρκετο αυτη τη φορα...Ναι κι εγω το ελπιζω,εξαρταται κι απο τον καιρο βεβαια,μακαρι να μας κανει τη χαρη!

δεν πειραζει Δωρακι μου τουλαχιστον θα ειναι περισσοτερο καιρο μαζι και νιωθω οτι θα μεινει εγκυος το Μοιρακι μας...!!!!!!!:):)

να σου πω καλυτερα που θα ειναι ανοιξιατικα-καλοκαιρινα τα μικρουλια θα εχω και πιο πολυ ελευθερο χρονο να ειμαι μαζι με το νεο μελος μας αν ολα φυσικα πανε κατευχην!!!!!!:):):up::up:

Αντε ωραια,πολυ χαιρομαι που δεν καθυστερησα κανεναν σας...το ειχα εγνοια που περιμενατε τα μικρα σας.Αλλα το καλο πραγμα αργει να γινει,και αυτη τη φορα ελπιζω να στεφθει με επιτυχια το εγχειρημα!

Σημασια καλη μου εχει το γονιδιο και απο αυτο σκιζουν τα κουκλια ετσι κι αλλιως ο λαος μας λςει το καλο το πραγμα αργει να ερθει .Η Σιαμεζα σε εξελιξη μου φερνει λιγο για σφιγγα μα τριχωμα δεν συμφωνεις; Τραβηγμενα ακρα και πολυ αδυνατη.:hmm:

Ναι ειναι πολυ extreme,δεν ξερω γιατι παραμορφωσαν μια υπεροχη ρατσα για να "φτιαξουν" μια ιδιας κατηγοριας.Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι θελουν να θεωρειται μονο η νεα εκδοχη εγκυρη και να μη διαγωνιζονται πια καν οι κλασσικες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back