PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι έπαθε το έκτο;Ναι ηταν εξι αλλα τα καταφεραν τα πεντε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη!Οταν ενα γατακι γεννιεται νεκρο καλη μου δε γινεται να ξερει κανεις τι επαθε.
Νόμιζα ότι πέθανε μετά τη γένα!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ναι ηταν εξι αλλα τα καταφεραν τα πεντε.
Λυπάμαι πολύ.Αλλά 6;Η Μόιρα 6;
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Να σας συστηθώ:Είμαι ο Πίπης και είμαι ένας πανέμορφος (απ΄ότι μου λένε) και αξιαγάπητος Σιαμέζος 15 χρονών. Παρά την ηλικία μου είμαι πάρα πολύ ζωηρός και παιχνιδιάρης. Για χαδιάρης, δεν το συζητάμε, εννοείται. Η μαμά μου με λατρεύει, καμαρώνει συνέχεια για εμένα και είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στην αγκαλιά της και στη ζωή της. Μου κάνει όλα τα χατήρια, την κάνω ό,τι θέλω. Συνέχεια μου λέει τι θα έκανε χωρίς εμένα. Και εγώ βέβαια το εκμεταλλεύομαι λίγο και κάνω μερικές σκανταλιές, αλλά ευτυχώς ποτέ δε με μαλώνει. Έχω την εντύπωση ότι, η περήφανη των Σιάμ φυλή μου, βγάζει τα πιο όμορφα γατάκια ever. Είμαι ερωτευμένος με την Πέπη που είναι σήμερα 3 χρονών(σας δείχνω φωτογραφία πιο κάτω, που η μαμά μας μας έπιασε στα πράσα ενώ της ψιθύριζα πόσο την αγαπάω) .
Λοιπόν, φιλιά σε όλα τα σιαμεζάκια αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες γατούλες, να προσέχετε τους γονείς σας για να σας χαίρονται και αυτοί.
Χρρρρρρρρρρρρρ χρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Να σας συστηθώ:Είμαι ο Πίπης και είμαι ένας πανέμορφος (απ΄ότι μου λένε) και αξιαγάπητος Σιαμέζος 15 χρονών. Παρά την ηλικία μου είμαι πάρα πολύ ζωηρός και παιχνιδιάρης. Για χαδιάρης, δεν το συζητάμε, εννοείται. Η μαμά μου με λατρεύει, καμαρώνει συνέχεια για εμένα και είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στην αγκαλιά της και στη ζωή της. Μου κάνει όλα τα χατήρια, την κάνω ό,τι θέλω. Συνέχεια μου λέει τι θα έκανε χωρίς εμένα. Και εγώ βέβαια το εκμεταλλεύομαι λίγο και κάνω μερικές σκανταλιές, αλλά ευτυχώς ποτέ δε με μαλώνει. Έχω την εντύπωση ότι, η περήφανη των Σιάμ φυλή μου, βγάζει τα πιο όμορφα γατάκια ever. Είμαι ερωτευμένος με την Πέπη που είναι σήμερα 3 χρονών(σας δείχνω φωτογραφία πιο κάτω, που η μαμά μας μας έπιασε στα πράσα ενώ της ψιθύριζα πόσο την αγαπάω) .
Λοιπόν, φιλιά σε όλα τα σιαμεζάκια αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες γατούλες, να προσέχετε τους γονείς σας για να σας χαίρονται και αυτοί.
Συνημμένα
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικα και σε θελουμε στην παρεα μας...!!! Το ρωτας ??
Οντως εισαι πανεμορφος... Εγω ειμαι ο Σιμπα...
Και αμα πας και λιγο πιο πισω στις σελιδες θα δεις τη γυναικουλα μου και τα παιδακια μου....
Ειμαι ενας περηφανος χαζομπαμπας....
moukelis
Επιφανές μέλος
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Μόιρα και Σίμπα μοιάζουμε πάρα πολύ. Είμαστε όλοι κουκλιά. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τα παιδάκια σας.
Και εμένα μπορείτε να με δείτε με την υπόλοιπη οικογένειά μου παρακάτω.
Πάω τώρα να κάνω καμιά σκανταλιά, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=18106
moukelis
Επιφανές μέλος
Σου αρεσει πολυ η ξαπλα ε;
Πως σε απεκτησε η μαμα σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστουμε για τις ευχες!
Σου αρεσει πολυ η ξαπλα ε;Πως σε απεκτησε η μαμα σου;
Η μαμά μου με απέκτησε ως εξής: μία γνωστή που είχε μία σιαμέζα που μόλις είχε γεννήσει, είπε ότι χαρίζει τα μωρά. Αποφάσισε λοιπόν η μαμά μου να πάρει ένα μωρό , κι έτσι πήγε στο σπίτι της γνωστής για να πάρει ένα γατάκι. Η γνωστή της έδινε ενα άλλο αδερφάκι μου αλλά η μαμά μου μου είπε ότι για κάποιο λόγο εγώ ξεχώριζα από τα άλλα αδερφάκια μου κι έτσι διάλεξε εμένα.
Κι από τότε δέσαμε τις ζωές μας.
Τα μωράκια σου είναι τέλεια, πανέμορφα. Εύχομαι την καλύτερη τύχη γι αυτά. Φιλιά και χαδάκια και στη μαμά Μόιρα και στα τέλεια μωρουλίνια.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Εισαι σκανταλιαρης? Σαν κι εμενα(καμια φορα)?
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πολυ γλυκια η ιστορια σου Πίπη....Εισαι σκανταλιαρης? Σαν κι εμενα(καμια φορα)?
![]()
Είμαι πολύ ζωηρούλης και μ΄αρέσει να κάνω σκανταλιές που και που. Ιδίως άμα βρω πόρτα ντουλάπας ανοιχτή, βγάζω όλα τα ρούχα τους έξω, ειδικά από τα συρτάρια. Μ΄ αρέσει πολύ να ψάχνω. Δεν το συζητάμε για τα ψώνια που φέρνουν στο σπίτι. Ένα ένα τα περνάω από έλεγχο.
Στη φωτογραφία σας είναι σα να βλέπω τη φάτσα μου, είμαστε ολόιδιοι.
Και εγώ νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι τόσο όμορφος. Αλλά εδώ μέσα βρήκα πάρα πολλούς όμορφους σαν εμένα.
Να΄μαστε καλά να μας χαίρονται οι οικογένειές μας.
Πάω να ρίξω έναν υπνάκο τώρα
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Του αδερφου μου του αρεσει πολυ να εξερευνει,εμενα μου αρεσει πιο πολυ να καθομαι στα ποδια της μαμας.Γενικα ειμαι πολυ ησυχη,η μονη σκανταλια που κανω ειναι να μασουλαω τα βιβλια της μαμας του Σιμπα.

Μόιρα
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα κανεις....

Τουλαχιστον ελπιζω τα παιδια να βγουν ρομαντικα....

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου Πίπη!Γεια σας. Με θέλετε κι εμένα στην παρέα σας;

Εγώ είμαι ο Πατσαβούρας και είμαι τριών χρονών σχετικά μικρούλης και νοστιμος για σένα
.Όπως βλέπω γνώρισες ίδη την Μόιρα και τον Σίμπα. Α! Θα πρέπει να σου γνωρίσουμε και την Σίμπα που είναι κοντά στην ηλικία σου.
ΑΓΝΗ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΕ;καλως ήρθες λοιπόν,
Πατσαβούρας
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σου Πατσαβούρα.

Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω. Είσαι γλύκας. Χαίρομαι πολύ που κάνω φίλους εδώ μέσα και είμαι και εγώ τώρα στην παρέα σας.
Σίμπα θα σε γνωρίσω και σένα που είμαστε και κοντά στην ηλικία;
Πατσαβουράκι όμορφο , θα τα λέμε από εδώ και πέρα.
Να προσέχεις τη μαμά σου.
Καλό απόγευμα πατσαβουράκι. :kiss:
Καλό απόγευμα Μόιρα και Σίμπα.:kiss:
Πίπης
moukelis
Επιφανές μέλος
Την επομενη φορα που θα μας επισκεφθεις πες μας πως γνωριστηκατε με τον...ερωτα σου.
pipis1
Νεοφερμένο μέλος
Καλο απογευμα Πιπη!
Την επομενη φορα που θα μας επισκεφθεις πες μας πως γνωριστηκατε με τον...ερωτα σου.
Γεια σου κούκλα Μόιρα.
Λοιπόν, πώς γνώρισα την Πέπη.
Πριν 3 χρόνια περίπου, η μαμά μου βρήκε στο δρόμο ένα πολύ μικρό και πολύ αδύνατο μωρό. Το τάισε 3-4 ημέρες έξω στο δρόμο. Αυτό την περίμενε συνέχεια εκεί. Η μαμά μου το λυπήθηκε και το έφερε στο σπίτι.
Εγώ δεν το ήθελα καθόλου, μα καθόλου στην αρχή. Πήγαινα, το μύριζα και μου ερχόταν αναγούλα, γιατί ξέρεις το παίζω πολύ αριστοκράτης και δεν ήθελα πολλά πολλά με αυτά του δρόμου. Η μαμά μου είχε απελπιστεί. Όσο μπορούσε μας είχε σε ξεχωριστούς χώρους. Αυτό, σα μωρό που ήταν , αφού έφαγε καλά και δυνάμωσε, άρχισε να παίζει ασταμάτητα. Και μετά από μια περίοδο πλήρους απαξίωσης για το άτομό της ενώ αυτή προσπαθούσε συνέχεια να με πλησιάσει, άρχισα να την παρατηρώ. Κι έτσι, με κέρδισε σιγά σιγά . Με το που παίξαμε μια φορά μαζί, αυτό ήταν. Είμαστε συνέχεια μαζί. Είμαστε και οι δύο το ίδιο ζωηροί και ταιριάζουμε στο παιχνίδι. Κι όταν παίζουμε κυνηγητό, συνήθως αυτή με κυνηγάει με μανία επειδή είμαι πολύ όμορφος, κάνουμε το σπίτι της μαμάς λίμπα. Ρίχνουμε πράγματα, μαξιλάρια, σπάμε ... Άστα, δεν ελέγχουμε την τρέλα μας. Κι όταν οι γονείς πέφτουν το βράδυ για ύπνο, εμείς ξεκινάμε το πάρτυ έως ότου κουραστούμε. Ευτυχώς η μαμά μου, ό,τι και να κάνω, δε με μαλώνει εμένα καθόλου γιατί με λατρεύει. Έχει χαζέψει τελείως μαζί μου η μαμά.
Βέβαια με την Πέπη κάνουμε κάτι που δεν είναι σωστό: Η μαμά πριν 2 χρόνια, έφερε σπίτι και τη Λίζα ένα άλλο μωρό που βρήκε στο δρόμο σε κακή κατάσταση. Αυτή δεν την παίζουμε καθόλου. Ούτε τη θέλουμε να κοιμάται μαζί μας. Ας μένει στο σπίτι, αλλά όχι πολλά πολλά με μας. Η δε Πέπη, της επιτίθεται συνέχεια, ίσως για να μη με κερδίσει η Λίζα.
Και έτσι η καημένη η Λίζα, κάθεται μόνη της και παίζει με τη μαμά μου.
Για λίγο καιρό ήταν παρέα με την Ηρούλα μας, είχαν αγαπηθεί πολύ αυτές οι δύο, μια και εγώ με την Πέπη δεν τις θέλαμε στην παρέα μας.
Αλλά το Ηράκι έγινε αγγελούδι πολύ νωρίς (η περίπτωση της διαφραγματοκοίλης). Η μαμά μου με εμένα παρηγοριέται τώρα.
Αυτό είναι το love story με την Πέπη. Κι αν δεν ήμασταν στειρωμένοι, θα είχαμε κάνει πολλά παιδάκια. Όσο για τη Λίζα, δεν είναι σωστό αυτό που κάνω αλλά ... Θέλω να είμαι μόνο ο γατούλης της Πέπης.
Σας κούρασα.
Γεια!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool