Σιαμ-maniacs; :D

Παλι ειδα τα μαντολατα μου!! κι εδω:up::lol:

Βρε παιδια!! Μεταλλαξη στα Σιαμ εχουν κανει??
Σε λιγο θα πεταξουν...σαν αεροπλανα τα κανανε:(:P
να και το εκτροφειο...Σιαμ ειναι αυτα?
https://www.von-imporio.at/indexeng.htm

IMG_6270.jpg-front-7w.jpg

IMG_6211.jpg-7w.jpg

:lol::lol::lol::redface:

Canvas_Sophie_and_Mouse.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι αυτα δε νομιζω οτι ειναι σιαμ,ειναι ανατολιτικη κοντοτριχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι αυτα δε νομιζω οτι ειναι σιαμ,ειναι ανατολιτικη κοντοτριχη.
κοιτα...τα λεει
SIAM OKH/SYS:hmm::blink:
https://www.von-imporio.at/standard siam_okh.htm

Δειτε ολες τις φωτο...ειδικα αυτες με τα Βιρμανακια και το κοριτσακι στο κρεβατι:P

Δωραααααααααα!!!!!!!!!!!! Τέλεια τα μωρουλια τα κουφετάκια μας τα όμορφα!!!!!!!!!! Τι πανέμορφα ματάκια είναι αυτά!!!! ΝΑ τα χαίρεσαι Δωράκι μου!:up::up::up:
Να τα χαιρομαστε γατοσυμπεθερα!

κοιτα...τα λεει
SIAM OKH/SYS:hmm::blink:
https://www.von-imporio.at/standard siam_okh.htm

Δειτε ολες τις φωτο...ειδικα αυτες με τα Βιρμανακια και το κοριτσακι στο κρεβατι:P
OSH ειναι η συντομη ονομασια για τις ανατολιτικες κοντοτριχες aka oriental shorthair.;)

Να τα χαιρομαστε γατοσυμπεθερα!
κι εγω να τα χαιρομαι:redface: καθοτι κολλητη της συμπεθερας:P:lol:
OSH ειναι η συντομη ονομασια για τις ανατολιτικες κοντοτριχες aka oriental shorthair.;)
Α....μαλιστα...πολυ ελικοπτερα ρε παιδι μου:P

Κι εσυ να τα χαιρεσαι γιατι εισαι φιλεναδα μας και τα αγαπας το ιδιο.:kiss::kiss::kiss:

Κι εσυ να τα χαιρεσαι γιατι εισαι φιλεναδα μας και τα αγαπας το ιδιο.:kiss::kiss::kiss:
μονο τ'αγαπω? στομαχοπονουσα στη γεννα τους:(
ευχαριστω:redface:κι εσυ να χαιρεσαι τα ανιψια σου:redface::P

Α....μαλιστα...πολυ ελικοπτερα ρε παιδι μου:P
Ναι ειναι extreme κατασταση.Περιπου ετσι ειναι και τα μοντερνα σιαμ.:/:

μονο τ'αγαπω? στομαχοπονουσα στη γεννα τους:(
ευχαριστω:redface:κι εσυ να χαιρεσαι τα ανιψια σου:redface::P
Παρε σοκολατακι σαν τα δικα μας να σας γλυκανουμε.:redface:

Παρε σοκολατακι σαν τα δικα μας να σας γλυκανουμε.:redface:
δεν μπορω να το δω μωρε:(

Δεν πειραζει,θα τα δεις απο το σπιτι.Μην πειραξει κανεις τα σοκολατακια,ειναι της Γιουλιτσκα!

Δεν πειραζει,θα τα δεις απο το σπιτι.Μην πειραξει κανεις τα σοκολατακια,ειναι της Γιουλιτσκα!
μιαμ...εγω φταιω τωρα να σφαξω μια ΙΟΝ Αμυγδαλου?? :/::redface::lol:

Οχι Γιουληηηηη συγκρατησου,μην τη σφαξειιιιιις!

Ναι ειναι extreme κατασταση.Περιπου ετσι ειναι και τα μοντερνα σιαμ.:/:
Θα κάνω μια χαζή ερώτηση, αλλά δεν μπορώ να μην την κάνω.Τι θέλουν επιτέλους οι εκτροφείς;Γιατί δεν αφήνουν τα ζώα στην ησυχία τους;Ολα στον βωμό του χρήματος;:down::down::down::down::down::down:.Εκανα τελικά 3 χαζοερωτήσεις:P:P.

Θα κάνω μια χαζή ερώτηση, αλλά δεν μπορώ να μην την κάνω.Τι θέλουν επιτέλους οι εκτροφείς;Γιατί δεν αφήνουν τα ζώα στην ησυχία τους;Ολα στον βωμό του χρήματος;:down::down::down::down::down::down:.Εκανα τελικά 3 χαζοερωτήσεις:P:P.
εγω πιστευω οτι κατι τετοιοι ειναι περισσοτερο χομπιστες...παρα παραδοπιστοι...χομπιστες που ναι...κανουν και πειραματα:/:...αν δεις ποσες γατες εχουν αυτοι, θα καταλαβεις οτι στη τσεπη απο τα γατια που πουλανε δεν πρεπει να μενουν και πολλα:hmm:νομιζω:hmm:

Βρε παιδια δε "φταινε" μονο οι εκτροφεις,εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης και οι φορεις που αναγνωριζουν και δεχονται αυτα τα πλασματα που προερχονται απο τετοια "πειραματα".Δηλαδη ενταξει,να καταλαβω οτι ηθελαν να τονισουν τα χαρακτηριστικα της φυλης,αλλα αυτο μου φαινεται πολυ τραβηγμενο προσωπικα,οπως και το να αποκλεισουν την αλλη "ποικιλια".

εχω ακουσει καποιον που επαιρνε τηλ. για Περσικο γατακι κι ελεγε...εχει μυτη? Ναι? Ε...δε μου κανει...:blink:
:mad::down::mad::down:

Βρε παιδια δε "φταινε" μονο οι εκτροφεις,εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης και οι φορεις που αναγνωριζουν και δεχονται αυτα τα πλασματα που προερχονται απο τετοια "πειραματα".Δηλαδη ενταξει,να καταλαβω οτι ηθελαν να τονισουν τα χαρακτηριστικα της φυλης,αλλα αυτο μου φαινεται πολυ τραβηγμενο προσωπικα,οπως και το να αποκλεισουν την αλλη "ποικιλια".

ίσως όλο αυτό το κύκλωμα να μην είναι και τόσο αθώο .. --> $$$ :rolleyes:

ίσως όλο αυτό το κύκλωμα να μην είναι και τόσο αθώο .. --> $$$ :rolleyes:
ε βεβαια...οσο πιο εξτριμ τοσο πιο ακριβες...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back