Σιαμ-maniacs; :D

γεια σας σιαμακια μου αξιολατρευτα..θελω να σας δειξω και εγω τον γατουλη μου ακομα και αν δεν υπαρχει πια στην ζωη..εφυγε σε ηλικια 21 χρονων..οταν γεννηθηκα τον ειχαν ηδη οι γονεις μου στο σπιτι..με εμαθε να αγαπαω τα ζωα με εμαθε να τα σεβομαι και να κανω οτι καλυτερο γι αυτα..αποτι μου λενε ειχε απιστευτη υπομονη μαζι μου ακομα και οταν σαν παιδακι τον πειραζα..οσα γατακια και να ξαναπερασουν απο τα χερια μου ο Λεων εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου..ακομα τον σκεφτομαι τοσο πολυ παρολο που εχουν περασει 5 χρονια απο τοτε..οι γονεις σας ειναι πολυ τυχεροι που σας εχουν και πραγματικα ειστε απο τα πιο αξιολατρευτα γατακια που υπαρχουν..θα λατρευω παντα αυτη την φυλη ακομα και αν προς το παρων δεν ειμαι ετοιμη να ξανα εχω ενα τετοιο γατακι σπιτι μου..φιλια στις υπεροχες μουσουδιτσες σας..

ο Λεων μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκος γατουλης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας σιαμακια μου αξιολατρευτα..θελω να σας δειξω και εγω τον γατουλη μου ακομα και αν δεν υπαρχει πια στην ζωη..εφυγε σε ηλικια 21 χρονων..οταν γεννηθηκα τον ειχαν ηδη οι γονεις μου στο σπιτι..με εμαθε να αγαπαω τα ζωα με εμαθε να τα σεβομαι και να κανω οτι καλυτερο γι αυτα..αποτι μου λενε ειχε απιστευτη υπομονη μαζι μου ακομα και οταν σαν παιδακι τον πειραζα..οσα γατακια και να ξαναπερασουν απο τα χερια μου ο Λεων εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου..ακομα τον σκεφτομαι τοσο πολυ παρολο που εχουν περασει 5 χρονια απο τοτε..οι γονεις σας ειναι πολυ τυχεροι που σας εχουν και πραγματικα ειστε απο τα πιο αξιολατρευτα γατακια που υπαρχουν..θα λατρευω παντα αυτη την φυλη ακομα και αν προς το παρων δεν ειμαι ετοιμη να ξανα εχω ενα τετοιο γατακι σπιτι μου..φιλια στις υπεροχες μουσουδιτσες σας..

ο Λεων μου..

Πολύ γλυκός γατούλης!

Και εμείς με έναν γατούλι σιάμ μεγαλώσαμε. ήταν το πιο καλόβολο γατί και είχε πάθει πολλά πράγματα από μένα. Τον έντυνα και παίζαμε μαζί με τις μπίλιες μου και άλλα τέτοια. Είναι πολύ καλά γατιά τα σιάμ, εξάλλου γι αυτό πήρα και τον Τρουφάκο.

Αυτός ήταν ο Boss
0001.jpg

Πολύ γλυκός γατούλης!

Και εμείς με έναν γατούλι σιάμ μεγαλώσαμε. ήταν το πιο καλόβολο γατί και είχε πάθει πολλά πράγματα από μένα. Τον έντυνα και παίζαμε μαζί με τις μπίλιες μου και άλλα τέτοια. Είναι πολύ καλά γατιά τα σιάμ, εξάλλου γι αυτό πήρα και τον Τρουφάκο.

Αυτός ήταν ο Boss
0001.jpg

εγω του εβαζα μαγιω γυαλια μεχρι και πανες και τον εβαζα σε καροτσι για κουκλες και εκανα οτι ειναι μωρακι..κιχ δεν εβγαζε ο κακομοιρης:lol:

εγω του εβαζα μαγιω γυαλια μεχρι και πανες και τον εβαζα σε καροτσι για κουκλες και εκανα οτι ειναι μωρακι..κιχ δεν εβγαζε ο κακομοιρης:lol:

Κάτι τέτοιο γινόταν και με μένα! Είναι τα πιο γλυκούλια και αγαθά γατιά!

Τα Σιαμεζάκια είναι τέλεια, πανέμορφα και πολύ καλά γατάκια.
Εννοείται ότι αγαπώ όλες τις γάτες (εκτός του Πίπη του σιαμέζου έχω και 2 πρώην αδεσποτούλες ) αλλά τα σιαμ έχουν κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ ακριβώς να το προσδιορίσω, είναι ο τρόπος που δένονται με το αφεντικό τους, ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά τους. Ο Πίπης, στο σημείο που μπορεί, μιμείται εμάς τους ανθρώπους και γι αυτό τον λέω "ανθρωπάκι μου όμορφο" και τον λατρεύω.
Από την εμπειρία μου, μου φαίνονται πολύ παράξενα αυτά που λέγονται ότι είναι κακές γάτες, εκδικητικές κλπ.

Καλή σας μέρα Σιαμεζομανείς!

Υπερόχα ειναι οντως τα άτιμα
Να και το καμάρι μου. Ο Ψιψος ή αλλιώς και ο 2ος έρωτας της ζωής μου

Κανείς να μου δώσει κι ενα μικρό θυληκό δεν έχει ?:(
5113_1189919547272_1206850395_542032_3717205_n.jpg

5113_1189919627274_1206850395_542034_5192189_n.jpg

Κούκλος είναι, να τον χαίρεσαι!

πρεπει να βρεθουνε ολα τα σιαμ μαζι. Πως λένε πάμε τα παιδάκια μας στο πάρκο :P

πρεπει να βρεθουνε ολα τα σιαμ μαζι. Πως λένε πάμε τα παιδάκια μας στο πάρκο :P

Θα ήταν πολύ ωραία εικόνα!!!

Απάντηση: Σιαμ-maniacs ? :D

Καληνύχτα αδερφια σιαμεζόνια!!

100_2468.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνυχτα ομορφια μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Catstogether5.jpg

Καλημερες!
4437582859_ba2cfd46b9_b.jpg

Ο κ.Coste που θα παρευρεθει και στην εκθεση της Αθηνας:
4438410376_c394dd6737_b.jpg

Καλημερες!
21060_217908039429_139742294429_297.jpg
21060_217908074429_139742294429_297.jpg
21060_217908099429_139742294429_297.jpg
21060_217910519429_139742294429_297.jpg
21060_217913864429_139742294429_297.jpg
21060_245500944429_139742294429_310.jpg

Σιαμεζες ειναι αυτες οι γατες Δωρα;...Μοιαζουν σαν διασταυρωση σφηγγας με κατι αλλο...Απο αυτια παντως ειναι κομπλε...:P:D:D

Ναι αυτες γινονται πλεον αποδεκτες μονο.Απο αυτια οντως,δεν τους λειπουν...:P

Να και το κορίτσι μου,που έκλεισε τα δύο του χρόνια πριν μερικές μέρες:
048-1.jpg
050-2.jpg
054.jpg

056-1.jpg
060.jpg
061.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back