mimikaki
Διάσημο μέλος

Αναστασία τι πλάκα που έχει ο γάταρος!!!!!

Φαρδύς πλατύς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
, το χαλί μόνος του το έκανε με πιέτες 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ, όντως αυτό το σημαδάκι με πεθαίνει! Αφού καμιά φορά του λέω αν ήσουν γυναίκα θα ήσουν η Cindy Crawford!Βέβαια το ξέρει ότι είναι ωραίος και φροντίζει να το εκμεταλεύεται με κάθε τρόπο.
Καμάρωσετον!
Χαχαχαχ, η βούλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Και είναι και ωραιοπαθής ο άτιμος!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τον είδα
Εμείς την βούλα την έχουμε στην κοιλιά σε κάπως μεγαλύτερη έκδοση (πάει ασορτι με την κοιλιά)
![]()
αυτή είναι ίδια η Ψιψινέλ μια γατούλα που είχα παλιά, που μου έγλυφε τον λαιμό κάθε βράδι γουργουρίζοντας και "έφυγε" από γερατιά

τα κοριτσάκια συνίθος έχουν μικρό κεφάλι και μακρί σώμα, όπως τα αγοράκια σε κάποιους κεραμιδόγατους είναι κεφάλες
στο θέμα μας το μπαλκόνι μου είναι ζούγκλα και θα ήθελα να παραμείνει έτσι, έχω αυτόματο πότισμα οπότε αν τα ιδικά σκευάσματα του εμπορίου δεν πιάνουν ως εκπαίδευση άμα πάει να γίνει κάτι τέτοιο θα ανοίξω το νερό

Ismini
Διάσημο μέλος
Αποφάσισες τελικά να πάρεις γατάκι?στο θέμα μας το μπαλκόνι μου είναι ζούγκλα και θα ήθελα να παραμείνει έτσι, έχω αυτόματο πότισμα οπότε αν τα ιδικά σκευάσματα του εμπορίου δεν πιάνουν ως εκπαίδευση άμα πάει να γίνει κάτι τέτοιο θα ανοίξω το νερό![]()

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

πάντως πολύ χοντρός ο ποιο πάνω γατούλης θέλει δίαιτα γιατί μπορεί να "φύγει" πρόωρα

Ismini
Διάσημο μέλος
Ωραία!οτί θα πάρω θα πάρω τώρα που μου είπε το ναί μετά από 4 χρόνια δεν παίζει να μην πάρω![]()

Εννοείς το δικό μου?πάντως πολύ χοντρός ο ποιο πάνω γατούλης θέλει δίαιτα γιατί μπορεί να "φύγει" πρόωρα![]()
Ειναι πολύ αδύνατος...Φταίει το τρίχωμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν τρώει πολύ, το σκαρί του είναι έτσι, είναι μεγαλόσωμος και πολύ φουντωτός με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερος (καλά δεν είναι πετσί κ κόκαλο, μην τρελαθούμε). Όταν επιχειρώ να του κάνω δίαιτα τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.
Αναστασία και ο Μίμης έτσι είναι ακριβώς..

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
πόσο χρονών είναι ο Σάκης είπαμε?Ο μίμης είναι στα 3
anabou
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ερώτηση προς τους... κηπουρούς του MyCat:

Το σαββατοκύριακο πήρα και έβαλα βότσαλα στις γλάστρες μου, γιατί η Αρήθα έμπαινε μέσα και έσκαβε λίγο το χώμα. Δεν με ενοχλούσε ιδιαίτερα, αλλά έκανε μια μικρή αλλεργία στα ποδαράκια της και απ' ό,τι μου είπε ο κ. Πάνος είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην επαφή με το χώμα. Έτσι, την πήρα την απόφαση.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: καλά το πότισμα, το νερό περνάει ανάμεσα απ' τα βότσαλα, αλλά με το λίπασμα τι γίνεται; Θα πρέπει να παραμερίζω τα βότσαλα κάθε φορά που θέλω να βάλω λίπασμα; (Χρησιμοποιώ εκείνα τα γαλάζια μπιλάκια...) Μήπως να αλλάξω σε κάποιο υγρό λίπασμα; Εσείς τι κάνετε;

Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Τα βότσαλα τα αγόρασες? Πόσο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool