Σκάβοντας τη γλάστρα του σπιτιού!!!

:lol::lol::lol::lol: Αναστασία τι πλάκα που έχει ο γάταρος!!!!!:inlove::inlove:
Φαρδύς πλατύς:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το καμάρι μου :redface:, το χαλί μόνος του το έκανε με πιέτες :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι φοβερά τα σημαδάκια που έχουν τα ζουζούνια μας!:greycat:

Σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ, όντως αυτό το σημαδάκι με πεθαίνει! Αφού καμιά φορά του λέω αν ήσουν γυναίκα θα ήσουν η Cindy Crawford!Βέβαια το ξέρει ότι είναι ωραίος και φροντίζει να το εκμεταλεύεται με κάθε τρόπο.
Καμάρωσετον!

Χαχαχαχ, η βούλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Και είναι και ωραιοπαθής ο άτιμος! :up:

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τον είδα :P
Εμείς την βούλα την έχουμε στην κοιλιά σε κάπως μεγαλύτερη έκδοση (πάει ασορτι με την κοιλιά) :lol:
niania_0039.JPG

αυτή είναι ίδια η Ψιψινέλ μια γατούλα που είχα παλιά, που μου έγλυφε τον λαιμό κάθε βράδι γουργουρίζοντας και "έφυγε" από γερατιά:bye:

τα κοριτσάκια συνίθος έχουν μικρό κεφάλι και μακρί σώμα, όπως τα αγοράκια σε κάποιους κεραμιδόγατους είναι κεφάλες

στο θέμα μας το μπαλκόνι μου είναι ζούγκλα και θα ήθελα να παραμείνει έτσι, έχω αυτόματο πότισμα οπότε αν τα ιδικά σκευάσματα του εμπορίου δεν πιάνουν ως εκπαίδευση άμα πάει να γίνει κάτι τέτοιο θα ανοίξω το νερό:P

στο θέμα μας το μπαλκόνι μου είναι ζούγκλα και θα ήθελα να παραμείνει έτσι, έχω αυτόματο πότισμα οπότε αν τα ιδικά σκευάσματα του εμπορίου δεν πιάνουν ως εκπαίδευση άμα πάει να γίνει κάτι τέτοιο θα ανοίξω το νερό:P
Αποφάσισες τελικά να πάρεις γατάκι?:)

οτί θα πάρω θα πάρω τώρα που μου είπε το ναί μετά από 4 χρόνια δεν παίζει να μην πάρω:lol:

πάντως πολύ χοντρός ο ποιο πάνω γατούλης θέλει δίαιτα γιατί μπορεί να "φύγει" πρόωρα:|

οτί θα πάρω θα πάρω τώρα που μου είπε το ναί μετά από 4 χρόνια δεν παίζει να μην πάρω:lol:
Ωραία!:up:
πάντως πολύ χοντρός ο ποιο πάνω γατούλης θέλει δίαιτα γιατί μπορεί να "φύγει" πρόωρα:|
Εννοείς το δικό μου?:blink: Ειναι πολύ αδύνατος...Φταίει το τρίχωμα!

Ismini δεν εννοεί τον δικό σου , μάλλον τον Σάκη , που είναι στην φωτογραφία πιο πάνω

ναι του anabou το κατσούλι ενοώ :P

Δεν τρώει πολύ, το σκαρί του είναι έτσι, είναι μεγαλόσωμος και πολύ φουντωτός με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερος (καλά δεν είναι πετσί κ κόκαλο, μην τρελαθούμε). Όταν επιχειρώ να του κάνω δίαιτα τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Δεν τρώει πολύ, το σκαρί του είναι έτσι, είναι μεγαλόσωμος και πολύ φουντωτός με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερος (καλά δεν είναι πετσί κ κόκαλο, μην τρελαθούμε). Όταν επιχειρώ να του κάνω δίαιτα τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Αναστασία και ο Μίμης έτσι είναι ακριβώς..:)

Λες να είναι μακρινοί συγγενείς; Μοιάζουν πολύ αυτοί οι δύο.

μπορεί..:hmm: πόσο χρονών είναι ο Σάκης είπαμε?
Ο μίμης είναι στα 3

Ακριβώς όσα και τα χρόνια μου στη σχολή 7.

Με τρομάζεται,αυτό το 7 με κυνηγάει από χθες!!!

απορία κηπουρικής

Ερώτηση προς τους... κηπουρούς του MyCat::rolleyes:
Το σαββατοκύριακο πήρα και έβαλα βότσαλα στις γλάστρες μου, γιατί η Αρήθα έμπαινε μέσα και έσκαβε λίγο το χώμα. Δεν με ενοχλούσε ιδιαίτερα, αλλά έκανε μια μικρή αλλεργία στα ποδαράκια της και απ' ό,τι μου είπε ο κ. Πάνος είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην επαφή με το χώμα. Έτσι, την πήρα την απόφαση.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: καλά το πότισμα, το νερό περνάει ανάμεσα απ' τα βότσαλα, αλλά με το λίπασμα τι γίνεται; Θα πρέπει να παραμερίζω τα βότσαλα κάθε φορά που θέλω να βάλω λίπασμα; (Χρησιμοποιώ εκείνα τα γαλάζια μπιλάκια...) Μήπως να αλλάξω σε κάποιο υγρό λίπασμα; Εσείς τι κάνετε;:hmm:

Συνημμένα

• votsala.jpg
    votsala.jpg
    120,5 KB · Εμφανίσεις: 59
Εγώ ρίχνω υγρό λίπασμα αραιά και που. Βασικά εάν το χώμα είναι καλής ποιότητας, ποτίζονται όσο χρειάζεται, και είναι κατάλληλα για το συγκεκριμένο μπαλκόνι (π.χ. εγώ πήρα φυτά ειδικά για να αντέχουν σε βορεινό μπαλκόνι), δεν χρειάζεται το λίπασμα.

Το δικό μας είναι δυτικό, με πάρα πολύ ήλιο και πάρα πολύ αέρα... Γι' αυτό μου είχαν πει στο φυτώριο να τους ρίχνω και λίγο λίπασμα, μια φορά το δίμηνο περίπου.

Ή θα παραμερίζεις τα βότσαλα ή θα ρίχνεις υγρό λίπασμα λοιπόν.
Τα βότσαλα τα αγόρασες? Πόσο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back