Το βρήκανε κάποιοι κτηνίατροι από ό,τι κατάλαβα, οι οποίοι έλεγαν πως ελάχιστες φορές έχουν δει κάτι αντίστοιχα σκληρό και απάνθρωπο εις βάρος ζώου.
Τώρα το είχε κάνει ενήλικας, παιδί.... ένας θεός ξέρει....

Το καημένο το σκυλάκι,ήταν τόσο γλυκό.... με μελαγχολικά μετάκια.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;;;
Συγγνώμη που φωνάζω, αλλά πραγματικά, είναι η μόνη περίπτωση που θα χρησιμοποιούσα αυτοδικία, αν έπιανα επ'αυτοφώρω έναν αλήτη να κάνει κάτι τέτοιο... σε ένα αθώο ζωάκι, που δεν μπορεί να αμυνθεί σε τόση κακία, που δεν έχει κάνει τίποτα μα τίποτα για να του αξίζει τέτοια συμπεριφορά....

Τέτοιες πράξεις δείχνουν πραγματικά πόσο έχει αποξενωθεί ο άνθρωπος από την ίδια του τη φύση. Πόσο αποκομμένοι είμαστε από τη Φύση.
Κρίμα και πάλι κρίμα.
Όποιος το έκανε, του αξίζει η χειρότερη τιμωρία.
Και ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις, να υπάρχει Θεία Δίκη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις, να υπάρχει Θεία Δίκη.[/quote]
Συμφωνω μαζι σου...
Desdemona
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος το έκανε, του αξίζει η χειρότερη τιμωρία.
Και ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις, να υπάρχει Θεία Δίκη.
Και εγώ συμφωνω σε αυτο... Πιστεύω οτι υπάρχει Θεια Δίκη και θα τιμωρηθούν ...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Τώρα ελπίζουν να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Πολλά ζωάκια υποφέρουν εξαιτίας των ανθρώπων...Ας μπορούσε κάποιος να τους σταματήσει και να τους αλλάξει τα αρρωστημένα τους μυαλά...
Stroumfita16688
Νεοφερμένο μέλος
μένω στην Πάτρα και διαβάζοντας αυτο το κειμενο για το σκυλάκι χάνω πάσα ιδέα για το ίδους των ανθρώπων που κατοικούν στο ίδιο μέρος με εμένα.... πραγματικά απάνθρωπο, ελπίζω να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος .. πραγματικά λυπηρο αυτο το γεγονός. όλα τα ζωάκια έχουν ψυχούλα..καπου μέσα τους χτυπάει μια μικρή καρδιά και υποφέρουν όπως εμείς ...εχουν αισθήματα και κρίμα που δεν μιλάνε να μπορουν να φωνάξουν.... πολλοι άνθρωποι έχουν αγαπηθεί περισσότερο απο τα σκυλιά τους παρά απο τους ανθρώπους...... μόνο και μόνο που βάζω στην σκέψη μου τον πόνο που θα πέρασε αυτο το σκυλάκι έρχονται δάκρυα στα μάτια μου..... λυπάμαι....λυπαμαι για αυτους τουσ ανθρώπους....αν είναι άνθρωποι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool