Σκυλάκι-θύμα βάναυσης συμπεριφοράς στην Πάτρα

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Δυστυχώς δε βρήκα πουθενά φωτογραφία ή σχετικό ρεπορτάζ στο net, πριν λίγο έδειξε στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" της Τσαπανίδου στη ΝΕΤ ένα άτυχο λυκόσκυλο (προφανώς αδέσποτο), του οποίου το στόμα είχαν κλείσει με ερασιτεχνικό φίμωτρο, για να μην μπορεί να φάει. Το ζωάκι ήταν νηστικό 8 ημέρες, το πλαστικό λουρί (από αυτά τα άσπρα σκληρά πλαστικά οδοντωτά, που όταν το κλείσεις ασφαλίζει και δεν ανοίγει παρά μόνο αν το κόψεις) είχε σχεδόν μπει στο κρέας της μουσούδας του, είχε κάνει πληγή.
Το βρήκανε κάποιοι κτηνίατροι από ό,τι κατάλαβα, οι οποίοι έλεγαν πως ελάχιστες φορές έχουν δει κάτι αντίστοιχα σκληρό και απάνθρωπο εις βάρος ζώου.
Τώρα το είχε κάνει ενήλικας, παιδί.... ένας θεός ξέρει.... :mad::mad::mad:
Το καημένο το σκυλάκι,ήταν τόσο γλυκό.... με μελαγχολικά μετάκια.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;;;
Συγγνώμη που φωνάζω, αλλά πραγματικά, είναι η μόνη περίπτωση που θα χρησιμοποιούσα αυτοδικία, αν έπιανα επ'αυτοφώρω έναν αλήτη να κάνει κάτι τέτοιο... σε ένα αθώο ζωάκι, που δεν μπορεί να αμυνθεί σε τόση κακία, που δεν έχει κάνει τίποτα μα τίποτα για να του αξίζει τέτοια συμπεριφορά....:/:

Τέτοιες πράξεις δείχνουν πραγματικά πόσο έχει αποξενωθεί ο άνθρωπος από την ίδια του τη φύση. Πόσο αποκομμένοι είμαστε από τη Φύση.
Κρίμα και πάλι κρίμα.
Όποιος το έκανε, του αξίζει η χειρότερη τιμωρία.
Και ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις, να υπάρχει Θεία Δίκη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν έχω λόγια...δεν Υπάρχουν λόγια για τέτοιες πράξεις...:mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις, να υπάρχει Θεία Δίκη.[/quote]
Συμφωνω μαζι σου...

Κρεμάλα θέλουν τα ανδρείκελα...

Και ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις, να υπάρχει Θεία Δίκη.

Και εγώ συμφωνω σε αυτο... Πιστεύω οτι υπάρχει Θεια Δίκη και θα τιμωρηθούν ... :mad:

Φρικη.Ειναι απιστευτο η ανωνυμια και η σιγουρη ατημωρισια τι διαστροφες μπορει να βγαλει στην επιφανεια.Οσο υπερβολικη και αν ακουγομαι σε τετοια ανδρεικελα αξιζει ενα τετοιο αργο και βασανιστηκο μαρτυριο.

Τελικα το σκυλακι ζει?Το εσωσε ο κτηνιατρος?

Ναι, το μάζεψαν και το φρόντισαν. Η πληγούλα του έκλεισε.
Τώρα ελπίζουν να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει.

Δεν ξερω γιατι μας σοκαρει τοσο, ειναι φριστό βεβαια αλλα .. εγω τοσα που ειδαν τα ματια μου με τα ζωα στην κίνα εχει φριξει το ματι μου εκει σε μερικες περιπτωσεις ηταν συστημα να βαζουν μεγάλες γουρούνες μεσα σε κλουβια ειδικά προσαρμοσμένα που δεν μπορούσαν να φανε..... ισως επειδη το σκυλακι εδω το χουμε κατοικίδιο... ισως επειδη εμας μας νοιαζει αλλα σε αλλα περιβαλλοντα νομιζω η σκληρότητα προς τα ζωα ειναι κατι δεδομένο

Τα λόγια είναι περιττά.... Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί άνθρωποι, για τους οποίους τα ζώα είναι αντικείμενα κακομεταχείρισης. Εύχομαι να τους γυρίσει μπούμερανγκ...
Πολλά ζωάκια υποφέρουν εξαιτίας των ανθρώπων...Ας μπορούσε κάποιος να τους σταματήσει και να τους αλλάξει τα αρρωστημένα τους μυαλά...

Έλεος...Η κοινωνία μας νοσεί βαριά...Όποιος το έκανε αυτό είναι πραγματικά πολύ πολύ άρρωστος...:down:

χανω πασα ιδέα

μένω στην Πάτρα και διαβάζοντας αυτο το κειμενο για το σκυλάκι χάνω πάσα ιδέα για το ίδους των ανθρώπων που κατοικούν στο ίδιο μέρος με εμένα.... πραγματικά απάνθρωπο, ελπίζω να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος .. πραγματικά λυπηρο αυτο το γεγονός. όλα τα ζωάκια έχουν ψυχούλα..καπου μέσα τους χτυπάει μια μικρή καρδιά και υποφέρουν όπως εμείς ...εχουν αισθήματα και κρίμα που δεν μιλάνε να μπορουν να φωνάξουν.... πολλοι άνθρωποι έχουν αγαπηθεί περισσότερο απο τα σκυλιά τους παρά απο τους ανθρώπους...... μόνο και μόνο που βάζω στην σκέψη μου τον πόνο που θα πέρασε αυτο το σκυλάκι έρχονται δάκρυα στα μάτια μου..... λυπάμαι....λυπαμαι για αυτους τουσ ανθρώπους....αν είναι άνθρωποι...:bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back