AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αγγελικη καποιο αλλο σωματειο δεν υπαρχει?
Ή καποιος που να σε βοηθησει και να "κραταει τσιλιες" μην σε δει κανεις....
Που ειναι η αυλη που το εχουν?
εχω μιλησει και με αλλο σωματειο αλλα ακομη περιμενω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Aggeliki δεν ξερω αν εισαι μελος σε καποια φιλοζωική πχ το στραυ, αλλα αφου τα κανεις που τα κανεις καλο θα ηταν οτι κανεις να το κανεις με μια τετιου ειδους καλυψη κι ενα αναλογο μπατζετ. Ετσι οτι και να σου πουν μπορεις να πεις οτι εγινε ανωνυμη καταγγελια και επεμβαινεις σαν σωματειο ( φυσικα το σωματειο που θα εισαι μελος θα εχει προειδοποιηθει). καντο το γρηγοροτερο θα δεις θα ειναι πολυ καλυτερα! Μιλαω εκ πειραςγια καταπατησει ξενης περιουσιας ομως υπαρχει!δεν υπαρχει περιπτωση ομως να μην το κανω!ειναι χαλια το καιμενο.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Aggeliki δεν ξερω αν εισαι μελος σε καποια φιλοζωική αλλα αφου τα κανεις που τα κανεις καλο θα ηταν οτι κανεις να το κανεις με μια τετιου ειδους καλυψη κι ενα αναλογο μπατζετ. Ετσι οτι και να σου πουν μπορεις να πεις οτι εγινε ανωνυμη καταγγελια και επεμβαινεις σαν σωματειο ( φυσικα το σωματειο που θα εισαι μελος θα εχει προειδοποιηθει)
ειμαι μελος αλλα αυτοι μου ειπαν οπως γραφω πιο πανω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ε,τοτε ουσιαστικα σου εδωσε το ελευθερο να το κουρεψεις.....
ναι, αλλα δεν ειναι δικο του!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη τυχη ευχομαι σε σενα και το σκιλακι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης αν γίνει φανερά και όπως περιγράφει και προτείνει η Evelyna, θα γίνει αισθητή και η διαφορά αντίληψης και νοοτροπίας για τα ζώα, και ότι υπάρχει δραστηριότητα υπέρ τους και έλεγχος. Γι αυτό και τόσο καλύτερα θα είναι όσο πιο πολύ είσαι ήρεμη ψύχραιμη αποφασιστική και να εκπέμπεις ότι ξέρεις τι κάνεις και σιγουριά. Να εκπέμπεις ότι έχεις κάνει τέτοια πολλές φορές κι ότι είσαι της δουλειάς. Αν χρειαστεί τράβα κανένα ποτηράκι να μην διστάζεις.
Για να παραβιάσεις ιδιωτικό χώρο θα πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις οι οποίες….δεν ξέρω από μακριά…
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην το ξαναπας....
Μην του δωσεις ελπιδα και μετα γυρισει παλι εκει...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Το μονο Αγγελικη που θελω να σου πω ειναι επειδη εγραψες εαν δεν το παρει κανεις, θα το ξαναπας εκει.
Μην το ξαναπας....
Μην του δωσεις ελπιδα και μετα γυρισει παλι εκει...
και ποιος θα το παρει??εγω εχω 5 σκυλια που φροντιζω,4 γατια 10 χελωνες και ενα χαμστερακι,εκτος απο το μωρο και τους γονεις μου που φωναζουν ηδη και για αυτα καθε μερα!ποιος το θελει??
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αγγελική με σωματείο μίλησες με το stray ή άλλο; Αν όχι μίλα και μ αυτό, γιατί μάλλον δίκιο έχει η Evelyna και ήδη το στίγμα σου το έδωσες με το τηλέφωνο. Επίσης μπορεί να σ έχουν δει οι γείτονες να πλησιάζεις.
Επίσης αν γίνει φανερά και όπως περιγράφει και προτείνει η Evelyna, θα γίνει αισθητή και η διαφορά αντίληψης και νοοτροπίας για τα ζώα, και ότι υπάρχει δραστηριότητα υπέρ τους και έλεγχος. Γι αυτό και τόσο καλύτερα θα είναι όσο πιο πολύ είσαι ήρεμη ψύχραιμη αποφασιστική και να εκπέμπεις ότι ξέρεις τι κάνεις και σιγουριά. Να εκπέμπεις ότι έχεις κάνει τέτοια πολλές φορές κι ότι είσαι της δουλειάς. Αν χρειαστεί τράβα κανένα ποτηράκι να μην διστάζεις.
Για να παραβιάσεις ιδιωτικό χώρο θα πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις οι οποίες….δεν ξέρω από μακριά…
το ξερουν το περιστατικο,αλλα και αυτο θελει διαδικασια για να γινει κατι,κανεις δεν μπαινει ετσι και το περνει!
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν ξερω τι εγινε με τη δικη σου περιπτωση, ουτε λεω οτι τα σωματεια παντα λειτουργουν τελεια, εμεις για να καταλαβεις ειμαστε 15 ενεργα μελη και πολλα που δινουν ΜΟΝΟ χρηματα τιποτ'αλλο!! Με 200 κλησεις καθε σαββατοκυριακο φανταζομαι οτι σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι παραπονεμενοι γι αυτο προσωπικα εδω και μερικους μηνες εγινα υπευθυνη νεων μελων για να οργανωθουμε καλυτερα.
Επελεξα βλεποντας οτι ο Αργος που ηταν το μόνο σωματειο που εβγαινε απο τις πληροφορίες στο 11888 να βοηθησω αυτο κι εχουμε παρα πολυ δουλεια ακομη για να μπορουμε να απανταμε σε ολους.
Ισως να χαθηκε το εμαιλ ισως να ειναι λαθος της δικηγορου, δεν ξερω τι μπορει να ειναι, γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ ομως να κανεις τα παραπονα σου για να δω τι ακριβως εγινε??? σου στελνω με ΠΜ το τηλ μου και αυτο του αργου.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ, θα ξαναμιλήσουμε για το θέμα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κανονικα αυτα ειναι δουλεια του δήμου που εχει υπαλληλους που πληρωνονται γι αυτα αλλα θελει πολυ πιεση τηλεφωνοντας ατο 195 και ζητωντας την υπευθυνη κυρία Χατζημανωλη(ειδικη για σκυλια).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
δεν υπαρχει περιπτωση ομως να μην το κανω!ειναι χαλια το καιμενο.