Σκυλάκι σε άθλια κατάσταση

• Thread starter Thread starter AGGELIKI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αγγελικη καποιο αλλο σωματειο δεν υπαρχει?

Ή καποιος που να σε βοηθησει και να "κραταει τσιλιες" μην σε δει κανεις....
Που ειναι η αυλη που το εχουν?

εχω μιλησει και με αλλο σωματειο αλλα ακομη περιμενω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε,τοτε ουσιαστικα σου εδωσε το ελευθερο να το κουρεψεις.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για καταπατησει ξενης περιουσιας ομως υπαρχει!:hmm:δεν υπαρχει περιπτωση ομως να μην το κανω!ειναι χαλια το καιμενο.
Aggeliki δεν ξερω αν εισαι μελος σε καποια φιλοζωική πχ το στραυ, αλλα αφου τα κανεις που τα κανεις καλο θα ηταν οτι κανεις να το κανεις με μια τετιου ειδους καλυψη κι ενα αναλογο μπατζετ. Ετσι οτι και να σου πουν μπορεις να πεις οτι εγινε ανωνυμη καταγγελια και επεμβαινεις σαν σωματειο ( φυσικα το σωματειο που θα εισαι μελος θα εχει προειδοποιηθει). καντο το γρηγοροτερο θα δεις θα ειναι πολυ καλυτερα! Μιλαω εκ πειρας

Aggeliki δεν ξερω αν εισαι μελος σε καποια φιλοζωική αλλα αφου τα κανεις που τα κανεις καλο θα ηταν οτι κανεις να το κανεις με μια τετιου ειδους καλυψη κι ενα αναλογο μπατζετ. Ετσι οτι και να σου πουν μπορεις να πεις οτι εγινε ανωνυμη καταγγελια και επεμβαινεις σαν σωματειο ( φυσικα το σωματειο που θα εισαι μελος θα εχει προειδοποιηθει)

ειμαι μελος αλλα αυτοι μου ειπαν οπως γραφω πιο πανω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα!

ε,τοτε ουσιαστικα σου εδωσε το ελευθερο να το κουρεψεις.....

ναι, αλλα δεν ειναι δικο του!

αν ειναι να το παρεις καντο το απογευματακι τετοια ωρα που ολοι κοιμουνται η οταν πεσει το φως το βραδακι.:) Καλη τυχη ευχομαι σε σενα και το σκιλακι.

ευχαριστω,θα την χρειαστω!

τοτε ισως δεν μενει τιποτα αλλο απο το να το "απαγαγεις" και ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα!

Αγγελική μη πας εκεί με το ύφος του κλέφτη που εισβάλει σε ξένη ιδιοκτησία,αλλά με το ύφος του ατόμου που έχει πάρει άδεια από το άτομο που το ταίζει για να προσφέρεις ιατρική περίθαλψη στο ζώο που την έχει ανάγκη.Και ναι είσαι οργανωμένη σε φιλοζωικό σωματείο στο οποίο έγινε καταγγελία και ναι έχεις κάθε δικαίωμα να επέμβεις κάτι το οποίο αρχικά όφειλαν να είχαν κάνει οι γείτονες.Έτσι θα τους αντιμετωπίσεις και δεν θα τους δώσεις το δικαίωμα να πουν πολλά.Να έχεις αυτοπεποίθηση και άνεση.Θα τους πείσεις ευκολότερα.Πίστεψε με το έχω κάνει πολλάκις.

Αγγελική τι κούκλος είναι αυτός? Είναι ίδιος με τον συγχωρεμένο τον Boomer μου. Τόσα χρόνια πεθαμένος (1986) και δεν τον έχω αντικαταστήσει με κανένα. Πανέμορφος είναι!!! Μόνο που θέλει όπως είπες κούρεμα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Τον δικό μου τον κουρεύαμε Άπρίλη - Μάη και αφήναμε λίγο μόνο στο κεφαλάκι και στην ουρά γιατί υποφέρουν από τη ζέστη αλλά δεν πρέπει με τίποτα να κουρευτεί γύρω από τα μάτια γιατί δεν κάνει. Έτσι τουλάχιστον μας είχε πει ο γιατρός μας τότε.Δες και τη φωτογραφία του δικού μου. Ήταν ακριβώς το ίδιο χρώμα, ξανθούλης με λίγο πιο σκούρα αυτάκια και ουρίτσα. Ακόμα και η φατσούλα ίδια. Έπαθα πλάκα! Ξέρεις αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι?
attachment.php

ετσι οπως ειναι δεν βλεπω αλλα μαλλον κοριτσι.

Αγγελική με σωματείο μίλησες με το stray ή άλλο; Αν όχι μίλα και μ αυτό, γιατί μάλλον δίκιο έχει η Evelyna και ήδη το στίγμα σου το έδωσες με το τηλέφωνο. Επίσης μπορεί να σ έχουν δει οι γείτονες να πλησιάζεις.
Επίσης αν γίνει φανερά και όπως περιγράφει και προτείνει η Evelyna, θα γίνει αισθητή και η διαφορά αντίληψης και νοοτροπίας για τα ζώα, και ότι υπάρχει δραστηριότητα υπέρ τους και έλεγχος. Γι αυτό και τόσο καλύτερα θα είναι όσο πιο πολύ είσαι ήρεμη ψύχραιμη αποφασιστική και να εκπέμπεις ότι ξέρεις τι κάνεις και σιγουριά. Να εκπέμπεις ότι έχεις κάνει τέτοια πολλές φορές κι ότι είσαι της δουλειάς. Αν χρειαστεί τράβα κανένα ποτηράκι να μην διστάζεις.
Για να παραβιάσεις ιδιωτικό χώρο θα πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις οι οποίες….δεν ξέρω από μακριά…

Το μονο Αγγελικη που θελω να σου πω ειναι επειδη εγραψες εαν δεν το παρει κανεις, θα το ξαναπας εκει.

Μην το ξαναπας....
Μην του δωσεις ελπιδα και μετα γυρισει παλι εκει...

Σε ποιο σωματειο εισαι μελος?? περιεργο το δικο μας πχ θα εκανε κατι..... πολυ υποπτο ποιο ειναι??? αν θες πες με ΠΜ

Το μονο Αγγελικη που θελω να σου πω ειναι επειδη εγραψες εαν δεν το παρει κανεις, θα το ξαναπας εκει.

Μην το ξαναπας....
Μην του δωσεις ελπιδα και μετα γυρισει παλι εκει...

και ποιος θα το παρει??εγω εχω 5 σκυλια που φροντιζω,4 γατια 10 χελωνες και ενα χαμστερακι,εκτος απο το μωρο και τους γονεις μου που φωναζουν ηδη και για αυτα καθε μερα!ποιος το θελει??

Αγγελική με σωματείο μίλησες με το stray ή άλλο; Αν όχι μίλα και μ αυτό, γιατί μάλλον δίκιο έχει η Evelyna και ήδη το στίγμα σου το έδωσες με το τηλέφωνο. Επίσης μπορεί να σ έχουν δει οι γείτονες να πλησιάζεις.
Επίσης αν γίνει φανερά και όπως περιγράφει και προτείνει η Evelyna, θα γίνει αισθητή και η διαφορά αντίληψης και νοοτροπίας για τα ζώα, και ότι υπάρχει δραστηριότητα υπέρ τους και έλεγχος. Γι αυτό και τόσο καλύτερα θα είναι όσο πιο πολύ είσαι ήρεμη ψύχραιμη αποφασιστική και να εκπέμπεις ότι ξέρεις τι κάνεις και σιγουριά. Να εκπέμπεις ότι έχεις κάνει τέτοια πολλές φορές κι ότι είσαι της δουλειάς. Αν χρειαστεί τράβα κανένα ποτηράκι να μην διστάζεις.
Για να παραβιάσεις ιδιωτικό χώρο θα πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις οι οποίες….δεν ξέρω από μακριά…

το ξερουν το περιστατικο,αλλα και αυτο θελει διαδικασια για να γινει κατι,κανεις δεν μπαινει ετσι και το περνει!

Γιασμίν δεν είναι έτσι και υποθέτω πως το ξέρεις.Επί παραδείγματι η δικηγόρος του δικού σας σωματείου του Άργος ,ουδέποτε απάντησε στο e mail που της είχα στείλει ούτε σήκωσε ποτέ το κινητό της για το θέμα του σκυλιού που εγκαταλείφθηκε στην Καβάλα και είχα καταγγείλει μέσω του my cat.Άρα τα φιλοζωικά σωματεία δεν επεμβαίνουν πάντα επικουρικά.

Οχι δεν το ξερω εβελυνα, δεν ξερω ποτε επικοινωνησες με την δικηγορο μας κι αν ημουν εγω μελος τοτε, ουτε ξερω γιατι δεν απαντησε ξερω ομως το τηλεφωνο της, κι οτι συνηθως καποιος περνει στο αργος και του δινουν το τηλ οχι το εμαιλ.. ο λογος ειναι οτι τα εμαιλ χανονται και δεν ειναι αποτελεσματικος τροπος επικοινωνίας ( ιδίως για τα επείγοντα ) γι αυτο και δεν τα προτιμω η τα προτεινω.

Δεν ξερω τι εγινε με τη δικη σου περιπτωση, ουτε λεω οτι τα σωματεια παντα λειτουργουν τελεια, εμεις για να καταλαβεις ειμαστε 15 ενεργα μελη και πολλα που δινουν ΜΟΝΟ χρηματα τιποτ'αλλο!! Με 200 κλησεις καθε σαββατοκυριακο φανταζομαι οτι σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι παραπονεμενοι γι αυτο προσωπικα εδω και μερικους μηνες εγινα υπευθυνη νεων μελων για να οργανωθουμε καλυτερα.

Επελεξα βλεποντας οτι ο Αργος που ηταν το μόνο σωματειο που εβγαινε απο τις πληροφορίες στο 11888 να βοηθησω αυτο κι εχουμε παρα πολυ δουλεια ακομη για να μπορουμε να απανταμε σε ολους.

Ισως να χαθηκε το εμαιλ ισως να ειναι λαθος της δικηγορου, δεν ξερω τι μπορει να ειναι, γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ ομως να κανεις τα παραπονα σου για να δω τι ακριβως εγινε??? σου στελνω με ΠΜ το τηλ μου και αυτο του αργου.

Γιασμίν επικοινώνησα με τη δικηγόρο του Άργους κάπου μεταξύ 15 και 22 Φεβρουαρίου χωρίς να είμαι σε θέση να καθορίσω ακριβώς ποιές μέρες.Τηλεφώνησα 3 φορές.Τη μία φορά δεν το σήκωσε και τις δύο βγήκε ο τηλεφωνητής και είπε ότι δέχεται κλήσεις σε εργάσιμες ώρες.Εγώ τηλεφωνούσα κατά τις 8-9.30μμ.Το e-mail το έστειλα μέσα στο χρονικό διάστημα που σου προανέφερα.Έλεγχα καθημερινώς το ταχυδρομείο μου για περίπου 1 μήνα για απάντηση.Ουδέποτε μου εστάλη.Μετά άφησα το θέμα πίσω μου γιατί ήταν πολύ ψυχοφθόρο για εμένα και μου δημιουργούσε πρόβλημα το γεγονός ότι δεν μπορούσα να βρώ λύση.Νωρίτερα είχα επικοινωνήσει και μετο Άργος και με τον Άισωπο στην Καβάλα και μου είχαν δοθεί τα τηλ και τα e mail των δικηγόρων που συμβουλεύονται.Επίσης ίσως να θυμάσαι ότι είχα δεχτεί και την δική σου προτροπή να μιλήσω με τον Άργος για το θέμα του σκυλιού.
Σε ευχαριστώ πολύ, θα ξαναμιλήσουμε για το θέμα.

Τι να σου πω η εμπειρια μου ειναι οτι σε αυτα τα πραγματα επειδη ειμαστε λιγοι και η δουλεια πολυ θελει πολυ επιμονη.. δεν θυμαμαι ακριβως το περιστατικο αλλα για να φανταστεις για τον Δον εγω που ειμαι μέλος της τηλεφωνησα μεχρι να τη βρω τουλαχιστον 5 φορες κι αφησα και μυνημα.. ειναι μια δικηγορος που επειδη ειναι φιλόζωη δίνει απο τον ελευθερο της χρόνο για μας και δεν την ξερω προσωπικα.. καταλαβα ομως οτι ειναι πολυ απασχολημενη προφανως.. χμμ ισως θα πρεπε να βρουμε κανεναν ακομη για ενναλακτικο τωρα που το λες...το δυσκολο με ολα αυτα ειναι οτι επειδη ολοι ειμαστε εθελοντες κα δεν ειναι η δουλεια μας αυτη εχουμε περιορισμενες δυνατοτητες.. κανουμε απλα το μεγιστο απο οσα μπορουμε. Γι αυτο και δεν ειναι πολυ το 3 φορες.. θελει κυνηγι.. φαντασου εγω για να γραφτω τοτε που ειμασταν ακομα πιο λιγοι οι ενεργοι τηλεφωνουσα 2 βδομαδες και μετα ενα μηνα με συναντησαν.. τωρα που ειμαι ενεργο μελος προσπαθω να δρασω ωστε να διορθωθουν αυτα αλλα χρειαζομαστε κι αλλους. Παντως καλο ειναι να μου στειλεις το παραπονο σου αυτη τη περιοδο συλλεγω παραπονα για να δημιουργησω μια καλυτερη οργάνωση.
Κανονικα αυτα ειναι δουλεια του δήμου που εχει υπαλληλους που πληρωνονται γι αυτα αλλα θελει πολυ πιεση τηλεφωνοντας ατο 195 και ζητωντας την υπευθυνη κυρία Χατζημανωλη(ειδικη για σκυλια).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back