Σκυλάκι σε άθλια κατάσταση

• Thread starter Thread starter AGGELIKI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
λοιπον,την τριτη θα κανω επιχειρηση διασωσης,καλως εχοντων των πραγματων!ειναι ενα γκριφον σκυλακι παρατημενο με μια λεκανη νερο γεματο εντομα και μιση λεκανη,αθλιας ξηρας τροφης σε ενα οικοπεδο που αμφιβαλλω αν πατανε το ποδι τους 1-2 φορες το χρονο οι ιδιοκτητες.το χειροτερο ειναι η κατασταση του σκυλου!το μαλλι του εχει γινει τζιβα,δειτε φωτο,το σκυλακι υποφερει και το κακο ειναι οτι φοβαται και πρεπει να του δωσω ηρεμιστικα χαπακια και να το παω για κουρεμα.εχω πολυ αγχος!οποιος θελει να το υιοθετησει και να ζησει και αυτο οπως πρεπει,ας μου πει!

P1040859.jpg

P1040856.jpg

P1040858.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καημενο....
αγγελικη δεν ξερω αν εχει υπ οψην σου το καναλι animal planet μονο με nova το βλεπεις, υπαρχει μια εκπομπη που ειναι αστυνομια των ζωων σε αμερικη και αγγλια και κανουν κατασχεση σε τετοιες περιπτωσεις τα ζωακια που τα εχουν ετσι και τα κανουν καλα αν μπορουν και τα δινουν για υιοθεσια...
ωραιο θα ηταν να υπηρχε κατι τετοιο εδω...
αυτο ακριβως κανεις εσυ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω να μην με πιασουν μονο γιατι τοτε τι γινεται?ξερει κανεις?παω αυτοφορο?

δεν ξερω, υπαρχει ποινη για κλοπη κατοικιδιου???

για καταπατησει ξενης περιουσιας ομως υπαρχει!:hmm:δεν υπαρχει περιπτωση ομως να μην το κανω!ειναι χαλια το καιμενο.

μπορεις να το πιασεις χωρις να μπεις μεσα???

οχι,πρεπει να πηδηξω απο τα καγκελα.

ειναι δεμενο το σκυλακι??
αν οχι μπορει και να το βρηκες εξω;)

Να πας να το πάρεις.Έτσι παραμελημένο που το έχουν είμαι σίγουρη πως δε θα τους λείψει.Χάρη θα τους κανεις!Ή φρόντισε να το κάνεις κρυφά ή πρώτα κατήγγειλε το περιστατικό σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο ,αλλά πάλι θα μπλέξεις γιατί μέχρι να επικοινωνήσει ο δικηγόρος τους μαζί τους θα φέξει πολλές φορές!!!:mad: Για να σου πει εν τέλει τι;;;;Ότι είναι παράνομο να μπεις σε ξένη αυλή και ότι πρέπει να βρείς και να επικοινωνήσεις με τον ιδιοκτήτη για να επέμβουνε και οι ίδιοι.:mad: Καλά ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία:lol: Προσωπικώς έχω παρανομήσει πολλές φορές για να σώσω άρρωστες γάτες και γατάκια τα οποία έδωσα για υιοθεσία ,εκτός από μία που κράτησα για μένα.Αλλά δεν έτυχε ποτέ για σκυλί.Πρόσεξε γιατί λογικά θα είναι βαρύ.Μήπως χρειαστεί να πάρεις και δεύτερο άτομο μαζί σου για βοήθεια.

δεν ειναι δεμενο,αλλα την ωρα που θα ειμαι μεσα μεχρι να το πιασω και να βαλω φιμωτρο φοβαμαι μην ερθει κανεις ή καποιος γειτονας!αυτο φοβαται πολυ και δεν ξερω πως θα αντιδραση.

ασε το φιλοζωικο σωματειο εδω,ειναι για κλαμματα.στην αρχη μου ειπαν οτι αυτη το εχουν βαλει εκει,αν ειναι δυνατον!τους ειπα οτι ειναι σε αθλια κατασταση και να το κουρεψουμε,την επομενη μου ειπαν οτι δεν το εχουν βαλει αυτη τελικα και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι ειναι δεσποζομενο,τρεχα γυρευε δηλαδην!
μαλλον θα ερθει και αλλη μια κοπελα μαζι γιατι δεν μπορω να πηδηξω με το σκυλι αγκαλια τα καγκελα.δυστυχως δεν μπορω να το κρατησω,εχω παρα πολλα ,αλλα αυτο δεν ειναι το μεγαλο προβλημα αλλα οι γονεις μου που ουτε να το διανοηθω να τους πω βεβαια τι θα κανω,οχι να παω και αλλο σκυλο.πρεπει μετα το κουρεμα να το ξαναπαω εκει αν δεν το θελει κανεις!και θα βαλω αγγελια αν βρεθει καποιος!

το θεμα ειναι οτι εκεινη μπορει να το κανει για καλο, αλλα ο κοσμος ειναι περιεργος, αν αυτοι αναζητησουν το σκυλο τους και ενας γειτονας τους πει πως το πηρε η αγγελικη, μετα εστω και απο εγωισμο αυτοι θα τα βαλουν μαζι της και μετα τρεχα γυρευε να εξηγησεις τους λογους και αντε να καταλαβουν.... γιαυτους το σκυλακι ζει μια χαρα δεν νομιζω να καταλαβουν τι ειναι το πραγματικα καλα...

Αγγελικη δοκιμασες να τους πεις τιποτα???

καταγγελια στην αστυνομια η στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου να πατε να μπειτε μεσα κ να το παρεις γιατι για την εγκαταλειψει ζωου σε καλυπτει ο νομος αλλα μονο στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου σας μπορει να βρεις ακρη αλλιως παρε τηλεφωνο τα αφεντικα του εαν τα ξερεις κ πες τους οτι το σκυλι χρηζει κτηνιατρικης φροντιδας κ οτι τους εχει γινει καταγγελεια απο τους γειτονες

Αγγελικη καποιο αλλο σωματειο δεν υπαρχει?

Ή καποιος που να σε βοηθησει και να "κραταει τσιλιες" μην σε δει κανεις....
Που ειναι η αυλη που το εχουν?

δεν με ξερει κανεις σε αυτη την γειτονια και ουτε ξερω ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες,δεν τους εχω δει ποτε.η αστυνομια δεν υπαρχει περιπτωση να μου πει παμε να το παρουμε,θελει μηνυση και μετα τρεχα γυρευε ποτε θα μπορει να γινει κατι!

ποιος ερχεται και το ταιζει??

θα ερθει και μια αλλη κοπελα μαζι.η αυλη ειναι κοντα στη θαλασσα και στις ταβερνες.

Αν σε ρωτήσει κάποιος γείτονας πες ότι το σκυλί είναι ασχημα(βγάζει αφρούς από το στόμα ή αίμα)θα φοβηθεί και θα σε αφήσει στην ησυχία σου ή θα πάρει κατευθείαν τηλ στον ιδιοκτήτη και θα πάρεις το σκυλί με τη ΄νόμιμη άδεια του και θα σου δοθεί και η ευκαιρία να του πεις και ένα μπινελίκι.Επίσης πες στον κοτσομπόλη γείτονα ότι έχει ήδη γίνει καταγγελία για τον ιδιοκτήτη σε φιλοζωικά σωματεία και τον ψάχνουν για να ακολουθηθεί το γράμμα το νόμου.Συνήθως οι γείτονες είναι βόδια και τα πιστεύουν κάτι τέτοια,γιατί εάν δεν ήταν βόδια, θα είχαν κάνει κάτι οι ίδιοι για το σκυλί!Οπότε καλά θα κάνουν να μη πολυανακατευτούν γιατί έχουν και οι ίδιοι λερωμένη την φωλιά τους!:mad:

καταγγελια στην αστυνομια η στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου να πατε να μπειτε μεσα κ να το παρεις γιατι για την εγκαταλειψει ζωου σε καλυπτει ο νομος αλλα μονο στην κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου σας μπορει να βρεις ακρη αλλιως παρε τηλεφωνο τα αφεντικα του εαν τα ξερεις κ πες τους οτι το σκυλι χρηζει κτηνιατρικης φροντιδας κ οτι τους εχει γινει καταγγελεια απο τους γειτονες
Λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν είναι καθόλου έτσι!:/:
Ούτε η αστυνομία ,ούτε η κτηνιατρική υπηρεσία του δήμου δικαιούται να μπεί στην αυλή.Μόνο με εισαγγελική απόφαση μπορεί να γίνει.Οπότε μη περιμένεις βοήθεια από αυτούς.:mad:

ενας αντρας απο οτι καταλαβα,αλλα περιστασιακα.περναει απο εξω και το ταιζει,ειχα βαλει σημειωμα και εγραφα οποιος φροντιζει το σκυλακι παρακαλω πολυ να με παρει τηλ και εγραφα το τηλ με πηρε αλλα ηταν καπως αποτομος και ενοχλημενος.δεν μιλαγε πολυ,μολις του ειπε οτι θελω να το κουρεψω μου ειπε κανε οτι θες και με χαιρετησε,τι να πω,δεν ξερω αν παει και αλλος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back