Σκυλάκι σε άθλια κατάσταση

• Thread starter Thread starter mimikaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αγγελική πότε θα το πάρεις το σκυλάκι??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περιμενω τηλεφωνο σημερα,απο μια κυρια που ειπε οτι θα με βοηθησει για αυριο ή τεταρτη μαλλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το πάρεις για να το κουρέψεις και θα το επιστρέψεις Αγγελική?
Νομίζω θα ειναι χειρότερα ετσι. Θα ταλαιπωρηθει και αυτο κι εσυ.
Μετα παλι στα ιδια θα γυρίσει.:(
Δύσκολη περίπτωση το ξέρω. Εγω εάν δεν μπορούσα να το πάρω η ιδια ή να του βρω σπίτι, θα το άφηνα.

γιατι θα το αφηνες?εχεις δει πως ειναι?χαλια.τουλαχιστον μετα δεν θα υποφερει.εξαλλου αυτο ειναι χρονια εκει απο οτι εχω καταλαβει και δεν ξερει απο ανθρωπινη επαφη,χθες που το χαιδεψα ,γυριζε το κεφαλη του απο την αλλη συνεχεια και ειχε την ουρα ορθια.δεν ειναι τοσο φιλικο,γιατι δεν ξερει.

Γιατι το κούρεμα δεν νομίζω ότι το ενδιαφέρει. Χρειάζεται παρέα, σπίτι και να βγει απο τη "φυλακή" του. Η σκυλα του πρωην γειτονα μας ηταν τετοιο γκριφον αλλα γκρι. Ακουρευτη μονιμως, πανβρωμικη και γεμάτη ψύλους. Ημιαδέσποτο. ΟΜΩΣ ηταν ελευθερη, ειχε σπιτι, χαδια, τροφη και ηταν το πιο ευτυχισμενο σκυλι που εχω δει. (Θα βαλω φωτο να τη δεις).

Χμμ ποσο χρονω ειναι?? αν δεν ξερει απο ανθρωπο καλο ειναι οταν του πας φαει να το χαιδευεις και να το σημιθησεις σιγα σιγα γιατι αν ειναι αγριο δεν θα μπορει να υιοθετηθει

εκτος απο το κουρεμα εχει ενα λουρι το οποιο ειναι παρα πολυ σφιχτο αλλα δεν μπορω να το βγαλω ετσι γιατι φοβαται το σκυλι και φοβαμαι και εγω να το πιεσω.σιγουρα το ενοχλει στο λαιμο,ειναι μπλεγμενο και με το τριχωμα,αστα να πανε!

:( :( :( Αστα να πανε...δεν λες τιποτα...:(

Δυσκολη περιπτωση. ειναι σιγουρο οτι δεν πηγαινει κανεις εκει; Και πως τρωει; Μηπως καποιος το εχει αλλα δεν το φροντιζει και πολυ(οπως καταλαβαμε)

Εαν δεν το θελει κανεις μπορει να καταληξει σε χειροτερη φαση. Μην το παρει κανεις και μετα το πεταξει.

Αγγελικη μου καταλαβαινω.:) Εχεις πολλα ζωα και η ευαισθησια σου ειναι συγκινητικη .:)
Απλα εαν μπεις μεσα να το παρεις αυτοματα εχεις μια ευθυνη για το σκυλακι. Εαν ειναι να γυρισει πισω, για ενα κουρεμα μην μπεις σ αυτη τη διαδικασια γιατι μετα τα μαλλια του παλι θα μεγαλωσουν και παλι θα ειναι στα ιδια το ζωο.:(
Εκτος εαν το κουρευεις συνεχεια και το φροντιζεις μετα για παντα. Τοτε κατι κανεις. Αν δεν μπορεις να βρεις μια λυση με την φιλοζωικη μην το κανεις γιατι δεν μπορεις να το βοηθησεις παραπανω. Δυστυχως......

Και εχοντας τοσα ζωα σπιτι, ηδη κανεις παρα πολλα για τα ζωα...

Μακαρι να βρεις μια λυση. Ειμαι μαζι σου!:)

Αν δεν είναι κοινωνικοποιημένο μήπως δεν σε αφήσει να το πάρεις αγκαλιά και να του κάνεις ακροβατικά πάνω από τα κάγκελα. Μήπως να του δώσεις κάτι πριν .Όσο για το κούρεμα το χρειάζεται αλλά θα είναι λίγο σοκ όλα αυτά μαζεμένα

Τουλάχιστον το λουρί που του σφίγγει το λαιμό να βγει γιατί αυτό είναι το κυριότερο. Ή να χαλαρώσει έστω.

Ε, ναι το λουράκι ειναι σημαντικό να βγει. Αν εχεις πρόσβαση να το βγάλεις το συντομότερο!!! Απ' όσα διαβασα αν όντως μπεις και σε δουνε το πιο πειστικό επιχειρημα ειναι πως το σκυλί αφρίζει κλπ. Μάλλον αρκει σαν δικαιολογία για το κόσμο, αν σε δουνε. Επίσης πραγματικά πρόσεχε πολύ μη φρικάρει το σκυλάκι με τις αγκαλιές και τα κάγκελα κι από το φόβο του σε δαγκώσει. Καλή επιτυχία πάντως. Κι αν δεν τα καταφερεις το οτι πας φαγάκι και νεράκι ειναι πολύ σημαντικό....

η μερα μεταφερθηκε,περιμενω να μπορεσει και ο κτηνιατρος αυτη την μερα και θα με βοηθησει και μια αλλη κοπελα να το παρω,εννοειται οτι θα του δωσω χαπακι ηρεμηστικο αλλα μου ειπαν οτι δεν πιανει παντα:hmm: το calmivet,το ξερετε?εχετε καποια πειρα στο θεμα της ναρκωσης?το λουρακι προσπαθησα να το χαλαρωσω αλλα δεν ειναι ευκολο,το σκυλακι φοβαται.

Δεν είμαι σίγουρη αν πρόκειται για αυτό το φάρμακο, αλλά ο κ.Πάνος από τον Αίλουρο, στην προηγούμενη συνάντηση είχε πει στην Όλγα, που ήθελε να ναρκώσει κάποιες αδέσποτες γάτες για να τις στειρώσει, να μη το κάνει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει το ζώο να αναπνέει και να πεθάνει. Δηλαδή της είπε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία κάποιου κτηνιάτρου. Αλλά αν εσύ πας με τον κτηνίατρο μαζί δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Αν θυμάται κάποιος άλλος που ήταν στη συνάντηση το φάρμακο, ας μας το πει.

δεν μπορω να εχω κτηνιατρο μαζι,:( αποκλειεται να θελει καποιος να διακινδυνεψει...

Ωχ ρε γμτ δεν θυμάμαι και το όνομα...νομίζω ότι είναι το calmivet.
Δεν ρωτάς τον κτηνίατρό σου για καλό και κακό; Μη συμβεί και τίποτα στο σκυλάκι, όχι τίποτα άλλο.

αυτος μου ειπε να του δωσω αυτο,ρωτησα 3 αλλα κανεις δεν μου ειπε οτι ειναι επικινδυνο,παρα μονο οτι ισως και να μην πιασει.:(

Τελικά Αγγελική έτσι όπως είναι τα πράγματα, πιάσε φιλίες με το ζώο ώστε να σ αφήσει να χαλαρώσεις ή να βγάλεις το λουρί, και το κούρεμα μπορεί και να μην είναι και τόσο αναγκαίο. Σκιά μπορεί να βρει αν θέλει στην αυλή μέσα; αν έχει σκιά αν τρώει και πίνει οι βασικές ανάγκες του καλύπτονται. Και αν συνεχίσεις τη συναναστροφή μαζί του μπορεί αργότερα να βρεθεί μια πολύ καλή λύση.

τα ευχαριστα δεν σας τα ειπα!βρηκα κοπελα να το φιλοξενησει μεχρι να υιοθετηθει!

οποτε οπως καταλαβαινετε ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφερω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back