Σκυλάκι σε άθλια κατάσταση

Αγγελική αν δεις ζόρι με τους ιδιοκτήτες, δείξε τους αυτό μήπως κάνει δουλειά.

1. Τα ζώα, συντροφιάς, εργασίας και των εκτροφών, δέον να τυγχάνουν εκ μέρους των κατόχων των της δεούσης στοργής και μεταχειρίσεως
εκδηλουμένων, δια:
α) Χορηγήσεως καταλλήλου και επαρκούς δια το είδος της τροφής και
ύδατος.
β) Εξασφαλίσεως ανέτου, υγιεινού και προσηρμοσμένου εις τον φυσικόν τρόπον διαβιώσεώς των, καταλύματος.
Κλικ εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω παιδια,του εβαλα και σκαλιμπορ για τις σκνιπες και τα τσιμπουρια.οταν πηγα ηταν οι εργατες και μια κυρια που το ταιζει και αυτη που και που και αναρωτιοντουσαν τι εγινε,μολις τους ειπα,μου ειπαν χιλια μπραβο και εδωσα και το τηλ στους εργατες που θα δουν τους ιδιοκτητες για να τους μιλησω,αν δεν το θελουν!
τελικα ειναι αγορακι και δεν γινοταν να μην το κουρεψουμε το κεφαλι ηταν χαλια,παντως νομιζα οτι θα αισθανοταν καπως,οταν ξαφνικα θα ηταν κουρεμενο,αλλα ηταν πολυ χαρουμενο και πηδαγε σαν τρελο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι παλι μπραβο!!:up:
"Αγγελικη σε επικινδυνες αποστολες"!

:up: Μπράβο το καημενούλι. Μακάρι να σε αφήσουν να το πάρεις και να του βρείς ένα πραγματικό σπίτι, γιατί αυτό που είναι τώρα μόνο σπίτι δεν θεωρείται!

οταν πηγα ηταν οι εργατες και μια κυρια που το ταιζει και αυτη που και που και αναρωτιοντουσαν τι εγινε,μολις τους ειπα,μου ειπαν χιλια μπραβο και εδωσα και το τηλ στους εργατες που θα δουν τους ιδιοκτητες για να τους μιλησω,αν δεν το θελουν!
Ισως οι ιδιοκτήτες να επηρεαστούν θετικά από τη στάση αυτή των ανθρώπων που είναι εκεί

Κουκλι το εκανες αγγελικη μπραβο σου!!!!:up: :up:

Τον θέέέέέέλωωωω!Τώρα που είναι αγοράκι, ακόμα περισσότερο! Είναι ίδιος με το συγχωρεμένο μωρό μου!!!:cry: :cry: :cry: Αν δεν είχα τον Χιόνη σπίτι θα τον έπαιρνα... Τώρα για να πάρω σκύλο θα πρέπει να είναι μωρό για να συνηθήσει με τον Χιόνη για να μην φαγωθούν...:/:
Τι μου 'κανες βρε Αγγελική με αυτό το σκυλάκι... Τόσα χρόνια πεθαμένος ο Boomer μου και δεν τον έχω ξεπεράσει, ούτε έχω βρει άλλο σκυλάκι να του μοιάζει τόσο. Ήταν και αυτός μπεζ με πιο σκούρα αυτάκια και ουρίτσα. Μόνο που αυτός είχε και μια άσπρη τουφίτσα στο κεφαλάκι...:( :( :( :(

Μπράβο σου Αγγελική! Είσαι αξιέπαινη για ό,τι έκανες. ΄Μακάρι το κακόμοιρο να βρει ένα σωστό σπίτι!

τελικα ειναι αγορακι και δεν γινοταν να μην το κουρεψουμε το κεφαλι ηταν χαλια,παντως νομιζα οτι θα αισθανοταν καπως,οταν ξαφνικα θα ηταν κουρεμενο,αλλα ηταν πολυ χαρουμενο και πηδαγε σαν τρελο!

Ανακουφίστηκε το καημένο.:inlove: Φαίνεται πολύ χαρούμενο στις φωτογραφίες. Καλή τύχη με τους ιδιοκτήτες. :)

Μπράβο AGGELIKI!!! Όντως, το σκυλάκι φαίνεται να βρήκε τη χαρά του!

Καλε αυτο καταχαρηκε που το φροντισαν ειναι πολυ υπακουο και μακαρι ολα να παν καλα και να δωθει μπραβο συνεχισε.

Μπραβο βρε Αγγελικη μου. Πολυ με συγκινησες με ολο αυτο που εκανες. Μακαρι να του βρεις ενα σπιτι!!

Ασπασια, δεν μπορει λες να συνηθισουν ο Χιονης μαζι με το σκυλακι;

Μπραβο κι απο εμενα!!!
:up: :up: :up: :up:
Φανταζομαι το αγχος σου καημενη!!! Να πανε ολα καλα πλεον και μακαρι το σκυλακι να βρει ενα σπιτακι να ειναι ευτυχισμενο

Ασπασια, δεν μπορει λες να συνηθισουν ο Χιονης μαζι με το σκυλακι;
Δύσκολο... Εδώ δεν τα παέι καλά με τον Ραμσή της αδελφής μου που τον ήξερε και από μικρό... Θα ήταν καλά να τον είχαμε έστψ στον κήπο, αλλά και τον δικό μας τον είχαμε μέσα στο σπίτι γιατί είχαμε γείτονες που δαμαρτύρονταν και μας έφερναν συνέχεια αστυνομία γιατί γαύγιζε... :down: Μη πω για το σκύλο του ξάδελφού μου, που μένει πάνω από εμάς που του είχαν ρίξει φόλα...:mad:

Ε αστο τοτε καλυτερα....

Να μαθαινουμε για το σκυλακι νεα!

Βρε Αγγελική τωρα ειδα τα νέα!
Μα ποτε προλαβαίνεις??!!!!!!!!!:up:

τετοιο αγχος που τραβηξα,μεχρι να το οργανωσω και να το κανω....ασε!

τετοιο αγχος που τραβηξα,μεχρι να το οργανωσω και να το κανω....ασε!
Φαντάζομαι...Αλλα ΜΠΡΑΒΟ!

Αγγελική το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι αν υπήρχαν πολλοί ανθρωποι σαν εσένα ,η κοινωνία μας θα ήταν σίγουρα καλύτερη!
Τα συγχαρητήρια μου δε θα τα δώσω σε εσένα.Τα συγχαρητήρια μου θα τα δώσω στους ανθρώπους που σε ανάθρεψαν και σε έκαναν το συμπονετικό καλοσυνάτο άτομο που είσαι!
Γιατί είναι μεγάλο πράγμα να δίνεις κομμάτια της ψυχής σου.
Εκ μέρους όλων εμάς που πονάμε για τα ζώα και νοιαζόμαστε για τη μοίρα τους "ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back