rosalia
Νεοφερμένο μέλος
Η rosalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
23-05-07
18:49
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
23-05-07
19:12
Εγω νομίζω οτι απο μόνη της η αγγελική εφτιαξε αυτο το κομματι του εαυτου της οποτε συνχαρητηρια ολα δικά σου κουκλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
23-05-07
20:48
σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα σας λογια!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
24-05-07
10:09
και αλλα νεα,με πηρε τηλεφωνο ο γειτονας και μου ειπε οτι ο ιδιοκτητης δεν το θελει πια και αν θελω να το παρω.τωρα μαλιστα.αν και οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου πει.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
24-05-07
10:13
Αυτή η κοπέλα που είχες βρει;;;;
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
24-05-07
10:14
καλα τι μαλ%^&*!!! καλύτερα που δεν το θέλει μήπως αλλάξει η τύχη του !!! φαντάσου δεν συγκινήθηκε καν που το είδε και περιποιημένο!!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
24-05-07
10:16
Αυτή η κοπέλα που είχες βρει;;;;
αυτη η κοπελα ειναι η laak και θα το κρατουσε για φιλοξενεια αλλα σημερα εχει κανονισει να παρει αλλα 2 κουταβακια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum