Σκυλάκι σε άθλια κατάσταση

• Thread starter Thread starter rosalia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω νομίζω οτι απο μόνη της η αγγελική εφτιαξε αυτο το κομματι του εαυτου της οποτε συνχαρητηρια ολα δικά σου κουκλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα σας λογια!:)

και αλλα νεα,με πηρε τηλεφωνο ο γειτονας και μου ειπε οτι ο ιδιοκτητης δεν το θελει πια και αν θελω να το παρω.τωρα μαλιστα.αν και οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου πει.

Αυτή η κοπέλα που είχες βρει;;;;

καλα τι μαλ%^&*!!! καλύτερα που δεν το θέλει μήπως αλλάξει η τύχη του !!! φαντάσου δεν συγκινήθηκε καν που το είδε και περιποιημένο!!!!:down: :down: :down:

Αυτή η κοπέλα που είχες βρει;;;;

αυτη η κοπελα ειναι η laak και θα το κρατουσε για φιλοξενεια αλλα σημερα εχει κανονισει να παρει αλλα 2 κουταβακια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back