Raisa
Περιβόητο μέλος
Γνωρίζω, ότι στο εξωτερικό γίνεται αυτό, εδώ και πολλές δεκαετίες...κάτι που στην Ελλάδα, δυστυχώς, ακόμα δεν εφαρμόζεται....όπως δεν εφαρμόζονται και πολλά άλλα....η εικόνα στην ειδική αγωγή είναι τραγική!!!
Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
1) έχετε υπόψη σας σωματεία ή άλλους φορείς που να ασχολούνται με αυτό το θέμα;

2) γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει στην Ελλάδα εκπαιδευτής σκύλων για τυφλούς (σκύλοι οδηγοί για τυφλούς);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Τι ειναι Ειδικη αγωγη?Ως μελλοντική παιδαγωγός στην Ειδική Αγωγή, με ενδιαφέρει το θέμα της αξιοποίησης ζώων στην ειδική αγωγή.
Γνωρίζω, ότι στο εξωτερικό γίνεται αυτό, εδώ και πολλές δεκαετίες...κάτι που στην Ελλάδα, δυστυχώς, ακόμα δεν εφαρμόζεται....όπως δεν εφαρμόζονται και πολλά άλλα....η εικόνα στην ειδική αγωγή είναι τραγική!!!
Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
1) έχετε υπόψη σας σωματεία ή άλλους φορείς που να ασχολούνται με αυτό το θέμα;
2) γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει στην Ελλάδα εκπαιδευτής σκύλων για τυφλούς (σκύλοι οδηγοί για τυφλούς);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι ειναι Ειδικη αγωγη?![]()
Η Ειδική αγωγή είναι η αγωγή -εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες
πχ. παιδιά με σύνδρομο Down, με αυτισμό, με αναπηρίες, με μαθησιακές δυσκολίες , παιδιά τυφλά και κωφά κτλ.
Ελπίζω να βοήθησα

zorica
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σώπα καλέ,
τίποτε δεν κάνω μπροστά σε άλλους...υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν τη ζωή τους για τον συνάνθρωπο...που το κάνουν έργο ζωής...αυτούς θαυμάζω και θέλω να μοιάσω
zorica
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
efthaliajoe@gmail.com <efthaliajoe@gmail.com>(το χει μια κοπελα στο dog forum το mail)
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
στη Ελλάδα δεν υπάρχει εκπαιδευτής σκύλων για συνοδός τυφλών.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μπορώ να σου απαντήσω μόνο στο δεύτερο και είναι ότι δυστηχώςστη Ελλάδα δεν υπάρχει εκπαιδευτής σκύλων για συνοδός τυφλών.
το φανταζόμουν κάτι τέτοιο,
αλλά δεν ήμουν σίγουρη...το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν υπάρχει εκπαιδευτής τυφλών για την εκπαίδευσή τους στη συνεργασία με συνοδό σκυλί...τώρα βέβαια θα μου πεις, εδώ δεν υπάρχουν τα απολύτως αυτονόητα και απαραίτητα στην τυπική αγωγή
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool