comoula
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα είναι 9 μηνών γυναίκα πλέον.Απο την αρχή, σαν μωρό μερικές γάτες την πλησίασαν και την υιοθέτησαν, έτρωγαν μαζί, παίζουν μαζί και κοιμούνται και μαζί... με άλλες δεν τα πάει καλά... της κάνουν χχχχ, και αυτή νευριάζει και τις γαβγίζει.. με άλλες αδιαφορία....
Ότι και να κάνεις θέλει προσοχή.. ξέρω φίλη που είχα σκύλο και γάτα αγαπημένα, και μια μέρα γύρισε σπίτι, και το κακό είχε γίνει. Θέλει πάντα προσοχή.
Φυσικά τα πάντα εξαρτώνται απο το χαρακτήρα και των δυό, το περιβάλλον, ποιό θα είναι πρώτο και πιό μετά, εσύ πόσο μοιράζεις τον χρόνο σου, και ποιό θα προτιμάς, γιατί και τα γατιά και τα σκυλιά είναι ΠΟΛΥ ζηλιάρικα...
Καλή τύχη εύχομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
comoula
Νεοφερμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
sorokada
Νεοφερμένο μέλος
εια σας με χαρα σας βρηκα και θελω βοηθεια αμεση. δυο μερες ακουγαμε νιαουρισματα αλλα μακρινα (μενουμε σε προαστιο της θεσ/νικης χωραφια και χωραφια τιποτε αλλο.Χθές λίγο πριν κοιμηθώ κατα την μία το ακουσαμε παλι να νιαουρίζει . Βγήκα έξω έκανα μια προσπάθια να το βρω αλλά τίποτα. Το πρωι ο σκυλος μας ενα πενταχρονο ΑΓΡΙΟ λυκοσκυλο το ειχε στο στομα του. Τρελαθηκα αυτος δεν αφηνει γατα να περασει απο έξω οχι να το κρατα και να το γλυφει,και αυτο μικρουλι φοφισμενο και μουσκεμα απο τα σαλια του σκυλιου, του το πηρα και επαθε αμοκ.Ξεχασα να σας πω ειναι γατα Σιαμ με τεραστια μπλε ματια.Πηγαμε στο γιατρο καναμε εμβολια αμπουλες και του βαζω και στο στομα κρεμα για τα σκουλικια. ολα αυτα καλα μεχρι εδω τωρα στο σπίτι δεν μπορώ να το βάλω γιατί ο αντρας μου και τα παιδια μου ειναι αλλεργικα, προς το παρων του αγορασα σπιτακι πλαστικο και το εχω εξω απο την πορτα το βγαζω οταν ειναι μεσα τα παιδια και ο σκυλος δεμενος. Αλλα δεν μπορω να το εχω κλεισμενο για παντα ... Ο σκυλος απο την αλλη μολις παει κοντά της αρχιζει το γλειψιμο και η Ελενα, ετσι την βγαλαμε, του νιαουριζει περιεργα και κανει κινησεις τριψιματος Ειναι πανεμορφη γατουλα παιζει με τα παιχνδακια ολη μερα και αν δεν φωναζε το σκυλο θα ελεγα πως είναι μουγκη . Τωρα δεν θελω να την αφησω ελευθερη για μην μου φυγει πριν προλαβω να την στειρωσω γιατι το λυπαμαι ειναι 2 μηνων τωρα,διαβασα οτι του σιαμ εχουν οιστρο πολυμικρα 5 μηνων.Αν την αφησω τι λετε θα εξαφανιστει ή θα ερχεται παλι να την ταιζω (ειναι πολυ καθαρη παει μονη της στην αμμο και της αρεσει το χτενισμα με τη βουρτσα) συγγνωμη που σας κουρασα αλλα καπου ηθελα να πω τον καημο μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εια σας με χαρα σας βρηκα και θελω βοηθεια αμεση. δυο μερες ακουγαμε νιαουρισματα αλλα μακρινα (μενουμε σε προαστιο της θεσ/νικης χωραφια και χωραφια τιποτε αλλο.Χθές λίγο πριν κοιμηθώ κατα την μία το ακουσαμε παλι να νιαουρίζει . Βγήκα έξω έκανα μια προσπάθια να το βρω αλλά τίποτα. Το πρωι ο σκυλος μας ενα πενταχρονο ΑΓΡΙΟ λυκοσκυλο το ειχε στο στομα του. Τρελαθηκα αυτος δεν αφηνει γατα να περασει απο έξω οχι να το κρατα και να το γλυφει,και αυτο μικρουλι φοφισμενο και μουσκεμα απο τα σαλια του σκυλιου, του το πηρα και επαθε αμοκ.Ξεχασα να σας πω ειναι γατα Σιαμ με τεραστια μπλε ματια.Πηγαμε στο γιατρο καναμε εμβολια αμπουλες και του βαζω και στο στομα κρεμα για τα σκουλικια. ολα αυτα καλα μεχρι εδω τωρα στο σπίτι δεν μπορώ να το βάλω γιατί ο αντρας μου και τα παιδια μου ειναι αλλεργικα, προς το παρων του αγορασα σπιτακι πλαστικο και το εχω εξω απο την πορτα το βγαζω οταν ειναι μεσα τα παιδια και ο σκυλος δεμενος. Αλλα δεν μπορω να το εχω κλεισμενο για παντα ... Ο σκυλος απο την αλλη μολις παει κοντά της αρχιζει το γλειψιμο και η Ελενα, ετσι την βγαλαμε, του νιαουριζει περιεργα και κανει κινησεις τριψιματος Ειναι πανεμορφη γατουλα παιζει με τα παιχνδακια ολη μερα και αν δεν φωναζε το σκυλο θα ελεγα πως είναι μουγκη . Τωρα δεν θελω να την αφησω ελευθερη για μην μου φυγει πριν προλαβω να την στειρωσω γιατι το λυπαμαι ειναι 2 μηνων τωρα,διαβασα οτι του σιαμ εχουν οιστρο πολυμικρα 5 μηνων.Αν την αφησω τι λετε θα εξαφανιστει ή θα ερχεται παλι να την ταιζω (ειναι πολυ καθαρη παει μονη της στην αμμο και της αρεσει το χτενισμα με τη βουρτσα) συγγνωμη που σας κουρασα αλλα καπου ηθελα να πω τον καημο μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αφού δεν θέλεις να την κρατήσεις γιατί δεν βάζεις μια αγγελία να την δώσεις. Θα γίνει ανάρπαστη ειδικά αν είναι σιαμεζάκι. Αν το εγκαταλείψεις η τύχη του πιστεύω δεν θα είναι και η καλύτερη

ιβανα
Επιφανές μέλος

kimi
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας.. Μια σκυλιτσα στην γειτονια μου γεννησε 8 labrador και ψηνομαι ασχημα να παρω ενα.το προβλημα ειναι οτι εχω ηδη μια γατουλα στο σπιτι εδω κ ενα χρονο. Δεν υπαρχει περιπτωση να την παρατησω ουτε να σταματισω να ασχολουμε μαζι της. Την αγαπαω παρα πολυ και για να λεμε την αληθεια η γατουλες μου αρεσουν περισσοτερο...
το θεμα ειναι οτι δεν θελω να τρομαξει η επιτιθεται στο σκυλι. ξερω οτι μπορουν να ζησουν αρμονικα τα 2 ζωα αλλα οταν ειναι απο μικρα μαζι. η γατουλα ειναι 1ος. το σκυλακι ειναι πολυ μικρο. παντα ονειρευομουν να εχω γατα με σκυλο μαζι και οχι μονο ενα.Τα αγαπαω παρα πολυ αλλα αν ειναι να βλαψω κανενα καλυτερα να το αποφυγω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
kimi
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν έχετε γενικά χώρο στο διαμέρισμα, αν υπάρχει μπαλκόνι κλπ κλπ.....
Αν ζείς με τους γονείς σου τί γνώμη θα έχουν αυτοί, το οικονομικό κομμάτι, το θέμα των διακοπών και γενιότερα ότι αφορά ένα νέο μέλος που θα είναι μαζί μας 15 περίπου χρόνια.

bunny
Περιβόητο μέλος
Θα μπορούσα να σου προτείνω ένα μικρόσωμο σκυλάκι,έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος.Επειδη θα παρουμε μεζονετα με αρκετο χωρο στην αυλη και στον κηπο οσο και εξωτερικα(παρκα,χωματερες,ποταμακι) θα παρω και σκυλακι.Αλλα θα ηθελα να παρω και ενα γατακι.Αλλα φοβαμε γτ οσο να ναι στο ιδιο μερος θα συναντηθουν καποτε!Αν μαλονουν?Αν το ενα κανει κακο στο αλλο?Το σκυλακι θα το περνω μαζι μου παντοτε με λουρι ενω το γατακι οχι και τοσο γιατι δεν θελω να το βλεπω με λουρι...Ειναι ολαα αυτα....Εσεις τι λετε?![]()
Τί λες για ένα pomernian toy ;
Nα επισημάνω ότι ο σκύλος χρειάζεται προσοχή,πειθαρχεία και εκπαίδευση,πολύ περισσότερο από τη γάτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kimi
Νεοφερμένο μέλος
Πέρα απο την συμβίωση με γάτα, ίσως να σκεφτείς και το θέμα ότι τα λαμπραντόρ γίνονται μεγαλόσωμα σκυλιά.
Αν έχετε γενικά χώρο στο διαμέρισμα, αν υπάρχει μπαλκόνι κλπ κλπ.....
Αν ζείς με τους γονείς σου τί γνώμη θα έχουν αυτοί, το οικονομικό κομμάτι, το θέμα των διακοπών και γενιότερα ότι αφορά ένα νέο μέλος που θα είναι μαζί μας 15 περίπου χρόνια.![]()
γνωριζω οτι ειναι μεγαλοσωμα σκυλια. Εχουμε μεζονετα και ειναι ανετα. δεν θα μπορουσα να φυλακισω ενα σκυλο σε ενα διαμερισμα. το οικονομικο παλευεται. ειχα σκυλακι πιο μικρο για 4 χρονια οποτε δεν μου ειναι τελειως αγνωστο. Οι γονεις μου για κανενα κατοικιδιο δεν ειπαν ναι αλλα δεν μπορουσαν να κανουν κ αλλιως. για τις Διακοπες πιστευω η γατα ειναι πιο δυσκολη υποθεση απ' οτι ο σκυλος.
zenia1
Νεοφερμένο μέλος
σημερα πηρα ενα μικρο σκυλακι..χαριτωμενο..οι μικρες μου γατουλες ομως δεν τ καταδεχτηκαν καλα...η μια τ φοβαται κ η αλλη αγριευει..θελω να εχουν φιλικες σχεσεις..οπως εχουν μ τ αλλα σκυλια...παιζει ρολο το φυλλο?ειναι κ τ κουταβι θυληκο και οι γατες.αλλα εχω κ αλλο ενα σκυλι π ειν θυληκο..πειτε μ πλς τ ν κανω..δε θελω να νομιζουν πως δεν τ αγαπαω..

zanin
Διάσημο μέλος
εγώ πριν να βρω τη Μάγια (γάτα) έχουμε μαζί μας τον Ηρακλή ( σκύλο 12 ετών).
στην αρχή η Μάγια φοβόταν και έκανε κχχχχχχ.
εμείς όμως τα φέρναμε κοντά να μυριστούν και μετά από 2 βδομάδες η μάγια πήγαινε όπου ήταν ο Ηρακλής.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μη βιαστείς και μην πιέσεις.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

heaven
Νεοφερμένο μέλος
καλα η γατα μου μολις δει σκυλο λυσαει...εχει φτασει σε σημειο να δει λαμπραντορ ημιαιμο και να το κανει "να κλαψει¨" δηλ ειχε γαντζωθει πανω του και το καημενο κλαψουριζε...ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα?

skai-animals
Δραστήριο μέλος
καλα η γατα μου μολις δει σκυλο λυσαει...εχει φτασει σε σημειο να δει λαμπραντορ ημιαιμο και να το κανει "να κλαψει¨" δηλ ειχε γαντζωθει πανω του και το καημενο κλαψουριζε...ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα?![]()
[FONT="]Xaxa[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]μαλον φυσιολογικο είναι! Ο μιο μου κανει το ιδιο με τα σκυλακια μου, αλλα και τα ξενα. Εχεις ξαναδει γατο νε επιτυθεται σε μποξερ και το μποξερ να τρεχει να κρυφτει???για τετοια κατασταση μιλω! Φιλοξενουσα ένα αδεσποτο μποξερακι για λιγους μηνες και ο γατος δεν σταματησε να το κυνιγα! Το ιδιο και σε αυτά που εχω τωρα.πιανεται από την κοιλια τους, τα αυτια, την ουρα,,, ακομη και τα χειλη τους δαγκωνει!!! Αυτά δεν κανουν τιποτα!!! Είναι μκρο το γατακι σου??? Αν ναι είναι στην φαση οπου ότι βλεπει να κινητε το κινυγα!!![/FONT]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool