Σκύλος και γάτα στο ίδιο σπίτι

ξεχασα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην Labrini γτ με βοηθησε τοσο πολλυ για να ησυχασω λιγο απο τις σκεψεις!Τωρα το μονο που με απομενει ειναι να τελειωσει εκεινο το σπιτι για να παρω και τα κατοικιδια!!Thanks!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντα είχα γάτες.. απο πέρσυ μας υιοθέτησε και η Λου ένα κυνηγοσκυλάκι που το μεγάλωσα με μπιμπερό....:redface: Τώρα είναι 9 μηνών γυναίκα πλέον.

Απο την αρχή, σαν μωρό μερικές γάτες την πλησίασαν και την υιοθέτησαν, έτρωγαν μαζί, παίζουν μαζί και κοιμούνται και μαζί... με άλλες δεν τα πάει καλά... της κάνουν χχχχ, και αυτή νευριάζει και τις γαβγίζει.. με άλλες αδιαφορία....

Ότι και να κάνεις θέλει προσοχή.. ξέρω φίλη που είχα σκύλο και γάτα αγαπημένα, και μια μέρα γύρισε σπίτι, και το κακό είχε γίνει. Θέλει πάντα προσοχή.

Φυσικά τα πάντα εξαρτώνται απο το χαρακτήρα και των δυό, το περιβάλλον, ποιό θα είναι πρώτο και πιό μετά, εσύ πόσο μοιράζεις τον χρόνο σου, και ποιό θα προτιμάς, γιατί και τα γατιά και τα σκυλιά είναι ΠΟΛΥ ζηλιάρικα...

Καλή τύχη εύχομαι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γω με τη σειρα μου σου λεω οτι η συμβιωση μεταξυ τους ειναι ιδανικη.Στο λεω εγω που εχω πολλες γατες και πολλα σκυλια.Ομως μη ξεχναμε καποιες ρατσες σκυλων αλλα και χαρακτηρες αυτων που χαρακτηριζονται "γατοφονιαδες"

Παντως μερικα Σαββατοκυριακα θα πηγαινω στο χωριο μου θα περνω μονο το σκυλακι γτ τις ωρες που αναγκαστηκα δν θα ειμαι κοντα του θα το δενω ακομα και το βραδυ για λογους ασφαλειας και μονο...Ενω το γατακι δεν θα μπορω να το δεσω οσο να ναι και φοβαμε μηπως (φυγει,χαθει,βγει καμια βολτουλα μονο του το βραδυ και το παρει κανεις,χτυπησει,το πατησει αμαξι)ειναι αρκετα που προσπαθω να αποφυγω...Ενταξει οταν πηγαινουμε καπου μονοημερες εκδρομες και τα δυο θα περνω....Μηπως αυτο πειραξει την γατα?Δηλαδη για λογους ζηλιας?Αλλα οσο θα ειμασται εκει ολοι θα προσπαθουμε να τα παιζουμε και τα δυο...Ενταξει, η μητερα μου εχει αδυναμια στις γατες ενω τους σκυλους τους αντιπαθει λιγο αλλα μου υποσχεθηκε οτι θα προσπαθησει να μην το κανει να ζηλεψει και να ειναι φιλικια και με τα δυο....

Εγώ όταν έφερα γατάκια στο σπίτι ο σκύλος μου ήταν μόλις ενός έτους.Του έβαλα το γατάκι μπροστά στη μούρη του χαιδευοντας τον ταυτόχρονα και του μιλούσα γλυκά για να το μυρίσει.Αυτό ήταν, μόλις κατάλαβε ότι ήταν δικό μας όχι μόνο δεν το ξαναπήραξε αλλά κοιμόνταν και μαζί επί πολλά χρόνια.Δοκίμασέ το.

Σκύλος και γάτα μαζί!!! SOS

εια σας με χαρα σας βρηκα και θελω βοηθεια αμεση. δυο μερες ακουγαμε νιαουρισματα αλλα μακρινα (μενουμε σε προαστιο της θεσ/νικης χωραφια και χωραφια τιποτε αλλο.Χθές λίγο πριν κοιμηθώ κατα την μία το ακουσαμε παλι να νιαουρίζει . Βγήκα έξω έκανα μια προσπάθια να το βρω αλλά τίποτα. Το πρωι ο σκυλος μας ενα πενταχρονο ΑΓΡΙΟ λυκοσκυλο το ειχε στο στομα του. Τρελαθηκα αυτος δεν αφηνει γατα να περασει απο έξω οχι να το κρατα και να το γλυφει,και αυτο μικρουλι φοφισμενο και μουσκεμα απο τα σαλια του σκυλιου, του το πηρα και επαθε αμοκ.Ξεχασα να σας πω ειναι γατα Σιαμ με τεραστια μπλε ματια.Πηγαμε στο γιατρο καναμε εμβολια αμπουλες και του βαζω και στο στομα κρεμα για τα σκουλικια. ολα αυτα καλα μεχρι εδω τωρα στο σπίτι δεν μπορώ να το βάλω γιατί ο αντρας μου και τα παιδια μου ειναι αλλεργικα, προς το παρων του αγορασα σπιτακι πλαστικο και το εχω εξω απο την πορτα το βγαζω οταν ειναι μεσα τα παιδια και ο σκυλος δεμενος. Αλλα δεν μπορω να το εχω κλεισμενο για παντα ... Ο σκυλος απο την αλλη μολις παει κοντά της αρχιζει το γλειψιμο και η Ελενα, ετσι την βγαλαμε, του νιαουριζει περιεργα και κανει κινησεις τριψιματος Ειναι πανεμορφη γατουλα παιζει με τα παιχνδακια ολη μερα και αν δεν φωναζε το σκυλο θα ελεγα πως είναι μουγκη . Τωρα δεν θελω να την αφησω ελευθερη για μην μου φυγει πριν προλαβω να την στειρωσω γιατι το λυπαμαι ειναι 2 μηνων τωρα,διαβασα οτι του σιαμ εχουν οιστρο πολυμικρα 5 μηνων.Αν την αφησω τι λετε θα εξαφανιστει ή θα ερχεται παλι να την ταιζω (ειναι πολυ καθαρη παει μονη της στην αμμο και της αρεσει το χτενισμα με τη βουρτσα) συγγνωμη που σας κουρασα αλλα καπου ηθελα να πω τον καημο μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

εια σας με χαρα σας βρηκα και θελω βοηθεια αμεση. δυο μερες ακουγαμε νιαουρισματα αλλα μακρινα (μενουμε σε προαστιο της θεσ/νικης χωραφια και χωραφια τιποτε αλλο.Χθές λίγο πριν κοιμηθώ κατα την μία το ακουσαμε παλι να νιαουρίζει . Βγήκα έξω έκανα μια προσπάθια να το βρω αλλά τίποτα. Το πρωι ο σκυλος μας ενα πενταχρονο ΑΓΡΙΟ λυκοσκυλο το ειχε στο στομα του. Τρελαθηκα αυτος δεν αφηνει γατα να περασει απο έξω οχι να το κρατα και να το γλυφει,και αυτο μικρουλι φοφισμενο και μουσκεμα απο τα σαλια του σκυλιου, του το πηρα και επαθε αμοκ.Ξεχασα να σας πω ειναι γατα Σιαμ με τεραστια μπλε ματια.Πηγαμε στο γιατρο καναμε εμβολια αμπουλες και του βαζω και στο στομα κρεμα για τα σκουλικια. ολα αυτα καλα μεχρι εδω τωρα στο σπίτι δεν μπορώ να το βάλω γιατί ο αντρας μου και τα παιδια μου ειναι αλλεργικα, προς το παρων του αγορασα σπιτακι πλαστικο και το εχω εξω απο την πορτα το βγαζω οταν ειναι μεσα τα παιδια και ο σκυλος δεμενος. Αλλα δεν μπορω να το εχω κλεισμενο για παντα ... Ο σκυλος απο την αλλη μολις παει κοντά της αρχιζει το γλειψιμο και η Ελενα, ετσι την βγαλαμε, του νιαουριζει περιεργα και κανει κινησεις τριψιματος Ειναι πανεμορφη γατουλα παιζει με τα παιχνδακια ολη μερα και αν δεν φωναζε το σκυλο θα ελεγα πως είναι μουγκη . Τωρα δεν θελω να την αφησω ελευθερη για μην μου φυγει πριν προλαβω να την στειρωσω γιατι το λυπαμαι ειναι 2 μηνων τωρα,διαβασα οτι του σιαμ εχουν οιστρο πολυμικρα 5 μηνων.Αν την αφησω τι λετε θα εξαφανιστει ή θα ερχεται παλι να την ταιζω (ειναι πολυ καθαρη παει μονη της στην αμμο και της αρεσει το χτενισμα με τη βουρτσα) συγγνωμη που σας κουρασα αλλα καπου ηθελα να πω τον καημο μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφού δεν θέλεις να την κρατήσεις γιατί δεν βάζεις μια αγγελία να την δώσεις. Θα γίνει ανάρπαστη ειδικά αν είναι σιαμεζάκι. Αν το εγκαταλείψεις η τύχη του πιστεύω δεν θα είναι και η καλύτερη:/:

ναι ! βαλε μια φωτογραφια της εδω αλλα κ αλλου μηπως την δει κ την κρατησει κανεις, κριμα ειναι:(

Γάτα και σκύλος στο σπίτι...

Γεια σας.. Μια σκυλιτσα στην γειτονια μου γεννησε 8 labrador και ψηνομαι ασχημα να παρω ενα.το προβλημα ειναι οτι εχω ηδη μια γατουλα στο σπιτι εδω κ ενα χρονο. Δεν υπαρχει περιπτωση να την παρατησω ουτε να σταματισω να ασχολουμε μαζι της. Την αγαπαω παρα πολυ και για να λεμε την αληθεια η γατουλες μου αρεσουν περισσοτερο...:Dτο θεμα ειναι οτι δεν θελω να τρομαξει η επιτιθεται στο σκυλι. ξερω οτι μπορουν να ζησουν αρμονικα τα 2 ζωα αλλα οταν ειναι απο μικρα μαζι. η γατουλα ειναι 1ος. το σκυλακι ειναι πολυ μικρο. παντα ονειρευομουν να εχω γατα με σκυλο μαζι και οχι μονο ενα.Τα αγαπαω παρα πολυ αλλα αν ειναι να βλαψω κανενα καλυτερα να το αποφυγω.

Καλησπερα!
Το θεμα εχει ξανασυζητηθει εδω κι εδω.

ουπςςςς... μου αρεσει που εψαξα για παρομοιο θεμα και δεν βρηκα... μαλλον δεν εψαξα καλα...

Πέρα απο την συμβίωση με γάτα, ίσως να σκεφτείς και το θέμα ότι τα λαμπραντόρ γίνονται μεγαλόσωμα σκυλιά.
Αν έχετε γενικά χώρο στο διαμέρισμα, αν υπάρχει μπαλκόνι κλπ κλπ.....
Αν ζείς με τους γονείς σου τί γνώμη θα έχουν αυτοί, το οικονομικό κομμάτι, το θέμα των διακοπών και γενιότερα ότι αφορά ένα νέο μέλος που θα είναι μαζί μας 15 περίπου χρόνια.:)

Επειδη θα παρουμε μεζονετα με αρκετο χωρο στην αυλη και στον κηπο οσο και εξωτερικα(παρκα,χωματερες,ποταμακι) θα παρω και σκυλακι.Αλλα θα ηθελα να παρω και ενα γατακι.Αλλα φοβαμε γτ οσο να ναι στο ιδιο μερος θα συναντηθουν καποτε!Αν μαλονουν?Αν το ενα κανει κακο στο αλλο?Το σκυλακι θα το περνω μαζι μου παντοτε με λουρι ενω το γατακι οχι και τοσο γιατι δεν θελω να το βλεπω με λουρι...Ειναι ολαα αυτα....Εσεις τι λετε?:/:
Θα μπορούσα να σου προτείνω ένα μικρόσωμο σκυλάκι,έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος.:hmm:Τί λες για ένα pomernian toy ;:hmm:Nα επισημάνω ότι ο σκύλος χρειάζεται προσοχή,πειθαρχεία και εκπαίδευση,πολύ περισσότερο από τη γάτα.

Πέρα απο την συμβίωση με γάτα, ίσως να σκεφτείς και το θέμα ότι τα λαμπραντόρ γίνονται μεγαλόσωμα σκυλιά.
Αν έχετε γενικά χώρο στο διαμέρισμα, αν υπάρχει μπαλκόνι κλπ κλπ.....
Αν ζείς με τους γονείς σου τί γνώμη θα έχουν αυτοί, το οικονομικό κομμάτι, το θέμα των διακοπών και γενιότερα ότι αφορά ένα νέο μέλος που θα είναι μαζί μας 15 περίπου χρόνια.:)

γνωριζω οτι ειναι μεγαλοσωμα σκυλια. Εχουμε μεζονετα και ειναι ανετα. δεν θα μπορουσα να φυλακισω ενα σκυλο σε ενα διαμερισμα. το οικονομικο παλευεται. ειχα σκυλακι πιο μικρο για 4 χρονια οποτε δεν μου ειναι τελειως αγνωστο. Οι γονεις μου για κανενα κατοικιδιο δεν ειπαν ναι αλλα δεν μπορουσαν να κανουν κ αλλιως. για τις Διακοπες πιστευω η γατα ειναι πιο δυσκολη υποθεση απ' οτι ο σκυλος.

Σκύλος & γάτα στο ίδιο σπίτι

σημερα πηρα ενα μικρο σκυλακι..χαριτωμενο..οι μικρες μου γατουλες ομως δεν τ καταδεχτηκαν καλα...η μια τ φοβαται κ η αλλη αγριευει..θελω να εχουν φιλικες σχεσεις..οπως εχουν μ τ αλλα σκυλια...παιζει ρολο το φυλλο?ειναι κ τ κουταβι θυληκο και οι γατες.αλλα εχω κ αλλο ενα σκυλι π ειν θυληκο..πειτε μ πλς τ ν κανω..δε θελω να νομιζουν πως δεν τ αγαπαω..:/:

μην ανησυχείς... είναι θέμα συνήθειας

εγώ πριν να βρω τη Μάγια (γάτα) έχουμε μαζί μας τον Ηρακλή ( σκύλο 12 ετών).

στην αρχή η Μάγια φοβόταν και έκανε κχχχχχχ.

εμείς όμως τα φέρναμε κοντά να μυριστούν και μετά από 2 βδομάδες η μάγια πήγαινε όπου ήταν ο Ηρακλής. :)

Θέλει προσοχή στην γνωριμία, να μην πιέζεις καταστάσεις. Βάλε τα γατιά στο ένα δωμάτιο, και με μισάνοιχτη την πόρτα αστα να αλληλομυριστούν. Την άλλη μέρα τα ίδια, και σιγά σιγά θα ανοίξει η πόρτα..

Μη βιαστείς και μην πιέσεις.

και παλι καλα που αντεδρασαν ετσι και δεν ειχατε πολεμικες συρραξεις.....μια χαρα θα τα πανε,μην αγχωνεσαι,αρκει να συνηθισουν ο μεν τα δε....:):):)

Σαν...το σκύλο με τη γάτα

καλα η γατα μου μολις δει σκυλο λυσαει...εχει φτασει σε σημειο να δει λαμπραντορ ημιαιμο και να το κανει "να κλαψει¨" δηλ ειχε γαντζωθει πανω του και το καημενο κλαψουριζε...ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα?;);):hmm:

καλα η γατα μου μολις δει σκυλο λυσαει...εχει φτασει σε σημειο να δει λαμπραντορ ημιαιμο και να το κανει "να κλαψει¨" δηλ ειχε γαντζωθει πανω του και το καημενο κλαψουριζε...ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα?;);):hmm:

[FONT=&quot]Xaxa[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]μαλον φυσιολογικο είναι! Ο μιο μου κανει το ιδιο με τα σκυλακια μου, αλλα και τα ξενα. Εχεις ξαναδει γατο νε επιτυθεται σε μποξερ και το μποξερ να τρεχει να κρυφτει???για τετοια κατασταση μιλω! Φιλοξενουσα ένα αδεσποτο μποξερακι για λιγους μηνες και ο γατος δεν σταματησε να το κυνιγα! Το ιδιο και σε αυτά που εχω τωρα.πιανεται από την κοιλια τους, τα αυτια, την ουρα,,, ακομη και τα χειλη τους δαγκωνει!!! Αυτά δεν κανουν τιποτα!!! Είναι μκρο το γατακι σου??? Αν ναι είναι στην φαση οπου ότι βλεπει να κινητε το κινυγα!!![/FONT]

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back