moukelis
Επιφανές μέλος
Αν ακολουθήσεις πιστά κάποιες βασικές αρχές,όπως να μην αρχισεις να προσέχεις περισσότερο τον γατούλη και νιώσει ο σκυλάκος σου παραμελημένος,κι αν η εισαγωγή του γατούλη γίνει σταδιακά,δε νομιζω να υπάρχει πρόβλημα.Αν εννοεις τον γατούλη που νομίζω,έχει μάθει ήδη με τη σκύλα της οικογένειας,μια κούκλα πιτ μπουλ.Δε νομιζω να παιζει τόσο ρόλο το φύλο,όσο η ηλικία,καθώς τα σκυλάκια αείναι πιο καταδεκτικά σε μικρά ζωάκια.Ενδεικτικά,σου βάζω μερικές φωτό του σκύλου μας για να μην αγχώνεσαι:Ο Ιβαν είναι 13 ετών και σαν αρκούδα,κι ο γάτος 2 ετών περίπου.ΔΕΝ μεγαλωσαν μαζί,και βρίσκεται μαζί του στην αυλή περίπου δύο μήνες.Γνωρίστηκαν σε μεγάλη ηλικια,αλλά για δες:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Απ' όσο θυμάμαι, τα γαλλικά μπουλντόγκ είναι αρκετά φιλικά σκυλάκια και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το φύλο των ζώων δεν έχει καμία σημασία ούτε, βέβαια, πρόκειται να γίνει αυτό που περιγράφεις. Μπορεί, ωστόσο, να δοκιμάσει να το καβαλήσει, αλλά αυτό είναι κυριαρχικότητα και όχι σεξουαλικό ένστικτο.
Για περισσότερες συμβουλές προσαρμογής δες εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτόν εννοώΚαλησπέρα κι απο εδώ!
Αν ακολουθήσεις πιστά κάποιες βασικές αρχές,όπως να μην αρχισεις να προσέχεις περισσότερο τον γατούλη και νιώσει ο σκυλάκος σου παραμελημένος,κι αν η εισαγωγή του γατούλη γίνει σταδιακά,δε νομιζω να υπάρχει πρόβλημα.Αν εννοεις τον γατούλη που νομίζω,έχει μάθει ήδη με τη σκύλα της οικογένειας,μια κούκλα πιτ μπουλ.Δε νομιζω να παιζει τόσο ρόλο το φύλο,όσο η ηλικία,καθώς τα σκυλάκια αείναι πιο καταδεκτικά σε μικρά ζωάκια.Ενδεικτικά,σου βάζω μερικές φωτό του σκύλου μας για να μην αγχώνεσαι:Ο Ιβαν είναι 13 ετών και σαν αρκούδα,κι ο γάτος 2 ετών περίπου.ΔΕΝ μεγαλωσαν μαζί,και βρίσκεται μαζί του στην αυλή περίπου δύο μήνες.Γνωρίστηκαν σε μεγάλη ηλικια,αλλά για δες:
Τι πλάκα... ο Δαϋίδ και ο Γολιάθ
Καλώς σας βρήκα!Καλώς ήρθες.
Απ' όσο θυμάμαι, τα γαλλικά μπουλντόγκ είναι αρκετά φιλικά σκυλάκια και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το φύλο των ζώων δεν έχει καμία σημασία ούτε, βέβαια, πρόκειται να γίνει αυτό που περιγράφεις. Μπορεί, ωστόσο, να δοκιμάσει να το καβαλήσει, αλλά αυτό είναι κυριαρχικότητα και όχι σεξουαλικό ένστικτο.
Για περισσότερες συμβουλές προσαρμογής δες εδώ.![]()
Καλά θυμάσαι για τα γαλλικά,είναι φιλικά μέχρι αηδίας

Τι όμορφο ζευγαράκι!!!
Με βοηθάτε πολύ,σας ευχαριστώ

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Για δες εδω

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29083&page=6
Η Μπιζου απολαμβανει τη παρεα του Μεγιστανα και του Χουλιγκαν!!!
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
,μου είπε πώς ίσως να δυσκολευτούν τα δυό ζώα μαζί,λόγω του ότι κατοικώ σε ένα μικρό διαμέρισμα (είναι γκαρσονιέρα) και δεν θα έχουν το δικό τους χώρο το καθένα.Και μ'έχει βάλει σε προβληματισμό

Εσείς τι λέτε,ποιά είναι η άποψη σας?
moukelis
Επιφανές μέλος
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω αγχωθεί γιατί δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος εις βάρος των μικρών...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιά είναι η συμπεριφορά του σκύλου σου, γενικά, με τις γάτες;
Άγνωστη...

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μπουλντόγκ είναι, γενικά, τεμπέλικα και καλόβολα αλλά είναι και κτητικά στο φαγητό, στα παιχνίδια και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ηλικία των 6 μηνών είναι ακόμα καλή για να δεχτεί εύκολα ένα καινούργιο μέλος στην αγέλη σας. αλλά εμένα με απασχολεί το οτι δεν έχεις τον χώρο για να γίνει η σωστή γνωριμία(χωριστά δωμάτια στην αρχή, περιστασιακή εμφάνιση κτλ).
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμη δεν έχει βγεί βόλτα λόγω κάποιου προβλήματος υγείας πού είχε και άργησε να κάνει το τελευταίο του εμβόλιο.Στη βόλτα δεν έχει δει ποτέ γάτα; Λογικά, ναι. Τι αντιδράσεις είχε;
Τα μπουλντόγκ είναι, γενικά, τεμπέλικα και καλόβολα αλλά είναι και κτητικά στο φαγητό, στα παιχνίδια και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ηλικία των 6 μηνών είναι ακόμα καλή για να δεχτεί εύκολα ένα καινούργιο μέλος στην αγέλη σας. αλλά εμένα με απασχολεί το οτι δεν έχεις τον χώρο για να γίνει η σωστή γνωριμία(χωριστά δωμάτια στην αρχή, περιστασιακή εμφάνιση κτλ).
Όσο για το χώρο και εμένα αυτό με απασχολεί

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ο σκυλος της κορακλας μου ο Κοκος ειναι κατι μεταξυ κοκερ-σεττερ. Οταν τον μαζεψε απ το δρομο και μου τον εφερε ειχα ηδη ενα γατουλη. Εκαναν απιστευτα καλη παρεα, εως οτου πεθανε ο γατουλης απο καρδια.
Εκτοτε, βλεπουμε το Κοκο να βλεπει γατες στο δρομο αλλα ψιλοφοβομαστε γιατι ειναι και λιγο κυκλοθυμικος, οποτε αποφευγουμε παρεες με νιαουρακια.
Εχω τωρα δυο σκυλακια μικροσωμα. Φιλοξενησα και 9 γατακια (τωρα εγιναν 6!) 1.5 με 3 μηνων. Σε διαβεβαιω, και μπορεις να το δεις σε ενα λινκ που παρεθεσα παραπανω οτι τα πανε ΘΑΥΜΑ!!!! Μπορω να πω οτι τα πολυ μωρα γατακια εμαθαν και με το παραπανω πως στην ευχη τρωγονται οι ξερες κροκετες, και πως πινουν νερο!!!
Ε... να μην αναφερθω στα παιχνιδια!!! Δοκιμαζει λοιπον κανεις και βλεπει αν κατι "ταιριαζει" η οχι!!!
Φιλικα
Κατερινοφρουφρου
good luck
Νεοφερμένο μέλος

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θέλω να πάρω μια λανθασμένη απόφαση και εσείς συμβάλλεται σε αυτό με τις πολύτιμες εμπειρίες σας

Ελπίζω σύντομα να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση

Και πάλι σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας, στα ερωτήματα μου.

silvia1
Νεοφερμένο μέλος
η λωρα-η γατα ειναι 5 μηνων και ο εκτορας-ο σκυλος 3 μηνων. τουσ βαζω μαζι και το μονο που κανουν ειναι να κυνηγουνται..εχουν περιπου 2 βδομαδες που ηρθαν σε επαφη. ετσι θα συνεχισουν? τι λετε?
δεν υπαρχει περιπτωση να συνηθισουν ο ενας τον αλλον και να κανουν παρεα? η λωρα συνηθως πηγαινει καπου ψηλα και τον παρατηρει με τις ωρες. αλλα θα ηταν τοσο ωραιο αν τα εβρισκαν μεταξυ τους...
aretha
Περιβόητο μέλος
ελευθ
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
θα ηθελα και εγω να ρωτησω.εχω σκυλο ημιαιμο κοκερ και ειναι 8 χρονων.πριν απο 3 μηνες βρηκα 2 γατακια και τα πηρα να τα μεγαλωσω με σκοπο να τα αφησω να φυγουν καποια στιγμη.μεσα απο το forum βρηκα καποιον να δωσω το θηλυκο και σκεφτομαι αν δεν βρω και για το αρσενικο να το κρατησω.τωρα τα εχω σε ενα μεγαλο κουτι μεταφορας σκυλων στο παρκινγκ της οικοδομης και τα βγαζω για αρκετες ωρες 2 φορες την ημερα.εννοειτε οτι ειμαι και εγω εκει να τα προσεχω. μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να διαχειριστω την κατασταση ωστε να μπορεσω να κρατησω το ενα,καθως ποτε δεν ειχα γατα και ειμαι εντελως ασχετη.θα τα καταφερουν η θα τσακωνονται? παντως μια μερα κατεβασα το σκυλο την ωρα που ειχα ελευθερα τα γατια και αυτη εκλαιιγε ηθελα να παει να παιξει.τα γατια ομως σηκωσαν τριχα
Συνηθίζουν σιγά σιγά. Εγώ έχω και σκυλάκι ένα θιβετιανό πεκινουά και είχα πάντα και γατάκι. Αρκεί στην αρχή να είσαι εσύ πάντα κοντά μέχρι να γνωριστούνε. Υπάρχει πρόβλημα μόνο αν είναι επιθετικό το σκυλάκι. Αν είναι φιλικό μαζί τους υπάρχει σίγουρα επιτυχία/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool