Σοβαρό πρόβλημα με πιθανή ουρολοίμωξη

000546

Νεοφερμένο μέλος

Ο 000546 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Έχω κατατρομάξει. Εδω και 3 μέρες παρατηρώ ότι ανά τακτά διαστήματα σαν να βγάζει ένα κίτρινο ζουμί από τον πρωκτό το οποίο είναι άοσμο και πιθανώς συνδέεται με ουρολοιμωξη αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα. Περιέχει κόκκινους μικρούς σβώλους ένα πράγμα :worry: Το περίεργο είναι πως δείχνει ότι δεν πονάει καν. Τα κόπρανα της κατά τα άλλα είναι ρευστά αλλά φυσιολογικά. Απλά κατά τη διάρκεια της ημέρας βγάζει αυτό το υγρό το οποίο αδυνατώ να περιγράψω στην ολότητα του. Είναι σαν σταγόνες όσον αφορά το μέγεθος. Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Σκέφτομαι πως δεν πρέπει να αργήσω καθόλου και να την πάω οπωσδήποτε στη γιατρό της. Είναι 7 μηνών και πρόσφατα στειρωμένη (αν αυτή η πληροφορία βοηθάει γενικά.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατ'αρχήν ψυχραιμια! Για να είναι όπως περιγραφεις από τον πρωκτο, χωρις να ειμαι ειδικη ή να έχω παρόμοια εμπειρία, δε νομίζω να είναι ουρολοίμωξη. Μπορει να ειναι ενδοπαρασιτα, διατροφη, οτιδήποτε. Παντως καλύτερα να επισκεφθείτε το συντομότερο κτηνίατρο για να σας πει εκεινος τι πρεπει να κανετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω με την Μαρια, πρωτα απ' ολα ψυχραιμια δεν πιστευω ουτε εγω πως τα σημαδια αυτα δειχνουν ουρολοιμωξη. Το καλυτερο ειναι να την πας στο κτηνιατρο για να δεις τι ακριβως συμβαινει.

Ουτε εγω πιστευω οτι ειναι ουρολοιμωξη απο το πρωκτο!!

Μπορει να εχουν γεμισει οι περιπρωκτικοι της αδενες και να μην μπορεις να τους αδειασει..καλυτερα ομως να κανεις μια βολτα απο το γιατρο να σου πει καλυτερα εκεινος!!

προσφατα ο γιατρος μας μου ειπε οτι η αντιβιωση στα ζωα καμια φορα κανει διαρροια, αρα μηπως και της δικιας σου εφοσων εχει στειρωθει προσφατα και λογικα πηρε αντιβιωση και ειναι μαλακα στο τελος αφηνει αυτο το πραγμα?

Είναι όντως αφύσικο να σχετίζονται αυτά τα σημάδια με ουρολοίμωξη εφόσον τα υγρά προέρχονται από άλλο σφιγκτήρα... :)
Θα πρότεινα να την πάτε στον κτηνίατρο το συντομότερο δυνατόν ώστε να δείτε τι συμβαίνει.
Εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικά! :)

Ωραία...εφόσον η ουρολοίμωξη δεν είναι πιθανό σενάριο και εφόσον συνεχίζει να μην δείχνει οτι πονάει, έχω αρχίσει να ηρεμώ. Θα την πάω τη Δευτέρα ΠΡΩΤΟ πράγμα στη γιατρό να δούμε. Ευχαριστώ όλους σας!

Πολύ κακό δείγμα πρώτου αίματος μαζί με το υγρό! Τι θα κάνω αν δεν προλάβω μέχρι αύριο? Δεν έχει καθόλου όρεξη σήμερα και μέχρι στιγμής δεν έχει φαει τίποτα. Αν κάποιος ξέρει οποιονδήποτε κτηνίατρο που να δουλεύει Κυριακές στν Θεσσαλονικη θα ημουν πραγματικά ευγνώμων!

Πολύ κακό δείγμα πρώτου αίματος μαζί με το υγρό! Τι θα κάνω αν δεν προλάβω μέχρι αύριο? Δεν έχει καθόλου όρεξη σήμερα και μέχρι στιγμής δεν έχει φαει τίποτα. Αν κάποιος ξέρει οποιονδήποτε κτηνίατρο που να δουλεύει Κυριακές στν Θεσσαλονικη θα ημουν πραγματικά ευγνώμων!

μηπως εχει παθει καμια κολιτιδα?

Χμ αυτό το θέμα μου φαίνεται ταιριαστό. Πριν λίγα λεπτά είδα στο πιπί της Άριας κάτι που έμοιαζε με αίμα. Το σκούπισα με ένα χαρτάκι και ήταν ένα πορτοκαλί υγρό, όχι περισσότερο από 2-3 σταγόνες. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο κατούρημα, τρώει κανονικότατα, παίζει πολύ, κοιμάται πολύ, είναι πολύ καλοδιάθετη γενικά. Αλλά αυτό το υγρό δεν ήταν διαφανές όπως πρέπει να είναι τα τσισάκια. Περιμένω τηλεφώνημα από τον κτηνίατρο για να συνεννοηθούμε, εσείς μήπως έχετε καμια ιδέα;

Τα πιο πιθανά σενάρια είναι ουρολοίμωξη και κολπίτιδα; Θα μπορούσε να είναι κάτι σοβαρότερο; Αυτό που σκέφτομαι και τρομάζω είναι πρόβλημα στα νεφρά αλλά σε τόσο νεαρή γατούλα είναι άραγε πιθανό;

Χμ αυτό το θέμα μου φαίνεται ταιριαστό. Πριν λίγα λεπτά είδα στο πιπί της Άριας κάτι που έμοιαζε με αίμα. Το σκούπισα με ένα χαρτάκι και ήταν ένα πορτοκαλί υγρό, όχι περισσότερο από 2-3 σταγόνες. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο κατούρημα, τρώει κανονικότατα, παίζει πολύ, κοιμάται πολύ, είναι πολύ καλοδιάθετη γενικά. Αλλά αυτό το υγρό δεν ήταν διαφανές όπως πρέπει να είναι τα τσισάκια. Περιμένω τηλεφώνημα από τον κτηνίατρο για να συνεννοηθούμε, εσείς μήπως έχετε καμια ιδέα;

Τα πιο πιθανά σενάρια είναι ουρολοίμωξη και κολπίτιδα; Θα μπορούσε να είναι κάτι σοβαρότερο; Αυτό που σκέφτομαι και τρομάζω είναι πρόβλημα στα νεφρά αλλά σε τόσο νεαρή γατούλα είναι άραγε πιθανό;
Θυμησε μου τι ηλικια εχει η μικρη σου.
Ειναι γυρω στους 6 μηνες,και αστειρωτη;;

Εφτά μηνών είναι περίπου. Στειρωμένη εδώ και δέκα μέρες.

Αρα δεν επαιζε αυτο που σκεφτομουν.
Εχεις προσεξει αν δυσκολευεται να ουρισει;;Δηλαδη αν μενει αρκετη ωρα στην τουαλετα της ή βγαζει φωνουλες;
Παντως ακραιο και εμενα μου φγαινεται να εχει προβλημα με τα νεφρακια της,αλλα επειδη παντα υπαρχει και το ενδεχομενο της κληρονομικοτητας,καλο θα ηταν ειτε να την δει ο γιατρος σας,ειτε να τον παρεις ενα τηλεφωνο να του το περιγραψεις και να δεις απο εκει και περα τι θα σου πει.:)

Ουφ δεν το πιστεύω πια αυτό το πράμα μ' αυτό το γατί, όλο κάτι έχει :(:(:( Δε θέλω να την πηγαίνω συνέχεια στον κτηνίατρο, δεν της αρέσει, στενοχωριέται πολύ, ζορίζεται. Και με όλο αυτό που πέρασε με την ανάρρωση απ' τη στείρωση πριν λίγες μέρες, θα ήθελα να την αφήσω να ηρεμήσει λίγο και να μην την τραβολογάω. Ελπίζω όταν μιλήσω με τον κτηνίατρο να έχει καμια ιδέα που να μην απαιτεί εξέταση σε πρώτη φάση. Ή ελπίζω να ήταν τυχαίο γεγονός, μπορεί απλά να πλύθηκε πιο άτσαλα και να γρατζουνίστηκε λίγο, ξέρω γω;

Προς το παρόν περιμένω τηλέφωνο από τον κτηνίατρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back