000546
Νεοφερμένο μέλος
Το περίεργο είναι πως δείχνει ότι δεν πονάει καν. Τα κόπρανα της κατά τα άλλα είναι ρευστά αλλά φυσιολογικά. Απλά κατά τη διάρκεια της ημέρας βγάζει αυτό το υγρό το οποίο αδυνατώ να περιγράψω στην ολότητα του. Είναι σαν σταγόνες όσον αφορά το μέγεθος. Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια. Σκέφτομαι πως δεν πρέπει να αργήσω καθόλου και να την πάω οπωσδήποτε στη γιατρό της. Είναι 7 μηνών και πρόσφατα στειρωμένη (αν αυτή η πληροφορία βοηθάει γενικά.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Μπορει να εχουν γεμισει οι περιπρωκτικοι της αδενες και να μην μπορεις να τους αδειασει..καλυτερα ομως να κανεις μια βολτα απο το γιατρο να σου πει καλυτερα εκεινος!!
προσφατα ο γιατρος μας μου ειπε οτι η αντιβιωση στα ζωα καμια φορα κανει διαρροια, αρα μηπως και της δικιας σου εφοσων εχει στειρωθει προσφατα και λογικα πηρε αντιβιωση και ειναι μαλακα στο τελος αφηνει αυτο το πραγμα?
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Θα πρότεινα να την πάτε στον κτηνίατρο το συντομότερο δυνατόν ώστε να δείτε τι συμβαίνει.
Εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικά!

000546
Νεοφερμένο μέλος
000546
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Πολύ κακό δείγμα πρώτου αίματος μαζί με το υγρό! Τι θα κάνω αν δεν προλάβω μέχρι αύριο? Δεν έχει καθόλου όρεξη σήμερα και μέχρι στιγμής δεν έχει φαει τίποτα. Αν κάποιος ξέρει οποιονδήποτε κτηνίατρο που να δουλεύει Κυριακές στν Θεσσαλονικη θα ημουν πραγματικά ευγνώμων!
μηπως εχει παθει καμια κολιτιδα?
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα πιο πιθανά σενάρια είναι ουρολοίμωξη και κολπίτιδα; Θα μπορούσε να είναι κάτι σοβαρότερο; Αυτό που σκέφτομαι και τρομάζω είναι πρόβλημα στα νεφρά αλλά σε τόσο νεαρή γατούλα είναι άραγε πιθανό;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θυμησε μου τι ηλικια εχει η μικρη σου.Χμ αυτό το θέμα μου φαίνεται ταιριαστό. Πριν λίγα λεπτά είδα στο πιπί της Άριας κάτι που έμοιαζε με αίμα. Το σκούπισα με ένα χαρτάκι και ήταν ένα πορτοκαλί υγρό, όχι περισσότερο από 2-3 σταγόνες. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο κατούρημα, τρώει κανονικότατα, παίζει πολύ, κοιμάται πολύ, είναι πολύ καλοδιάθετη γενικά. Αλλά αυτό το υγρό δεν ήταν διαφανές όπως πρέπει να είναι τα τσισάκια. Περιμένω τηλεφώνημα από τον κτηνίατρο για να συνεννοηθούμε, εσείς μήπως έχετε καμια ιδέα;
Τα πιο πιθανά σενάρια είναι ουρολοίμωξη και κολπίτιδα; Θα μπορούσε να είναι κάτι σοβαρότερο; Αυτό που σκέφτομαι και τρομάζω είναι πρόβλημα στα νεφρά αλλά σε τόσο νεαρή γατούλα είναι άραγε πιθανό;
Ειναι γυρω στους 6 μηνες,και αστειρωτη;;
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εχεις προσεξει αν δυσκολευεται να ουρισει;;Δηλαδη αν μενει αρκετη ωρα στην τουαλετα της ή βγαζει φωνουλες;
Παντως ακραιο και εμενα μου φγαινεται να εχει προβλημα με τα νεφρακια της,αλλα επειδη παντα υπαρχει και το ενδεχομενο της κληρονομικοτητας,καλο θα ηταν ειτε να την δει ο γιατρος σας,ειτε να τον παρεις ενα τηλεφωνο να του το περιγραψεις και να δεις απο εκει και περα τι θα σου πει.

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θέλω να την πηγαίνω συνέχεια στον κτηνίατρο, δεν της αρέσει, στενοχωριέται πολύ, ζορίζεται. Και με όλο αυτό που πέρασε με την ανάρρωση απ' τη στείρωση πριν λίγες μέρες, θα ήθελα να την αφήσω να ηρεμήσει λίγο και να μην την τραβολογάω. Ελπίζω όταν μιλήσω με τον κτηνίατρο να έχει καμια ιδέα που να μην απαιτεί εξέταση σε πρώτη φάση. Ή ελπίζω να ήταν τυχαίο γεγονός, μπορεί απλά να πλύθηκε πιο άτσαλα και να γρατζουνίστηκε λίγο, ξέρω γω;Προς το παρόν περιμένω τηλέφωνο από τον κτηνίατρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool