kidenio
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
kidenio
Νεοφερμένο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε μας που για άλλο λογο το ειχα χρησιμοποιήσει, τι μου θύμησες..., δεν επιασε. Υπάρχει και το stay away /off δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά πολλά παιδια λενε οτι πιάνει και δεν πλησιάζει εκει που δεν θες η γάτα. Πάντως πριν στειρώσω την Καρμελα, ειχε και πυομήτρα τελικά η καημενη, εκενε πιπι καθε μερα στον καναπέ:cry: Το τι περασα τότε δεν λέγεται. Και με περιμενε για να το δώ
οταν γυρναγα ελεγα α ωραία δεν εκανε, γυρναγα απο κει και να... Με την στειρωση ευτυχως σταμάτησε
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Γενικά να παρατηρούν τη συμπεριφορά τους, όσο έιναι δυνατό, λίγο πριν κάνουν την...σκανταλιά.
Συνήθως έιναι λίγο νευρικά και έξω από τα νερά τους.
Μήπως, όμως, μπορεί να μου πει κάποιος γιατί η 3χρονη περσική μου γατούλα αποφάσισε τώρα ξαφνικά να μην πηγαίνει συνέχεια στο πάντα καθαρό χώμα της αλλα να τα "κάνει" και για αλλαγή πάνω στα χαλιά που μολις έστρωσα; Και φυσικά δεν πηγαίνει στο ίδιο σημείο. ΟΟΟΟΟχι!! Πάει σε διαφορετικο σημείο και σε άλλο χαλί. Εχει ήδη λερώσει 3.
Ο γιατρός μου είπε πως έχει στρες (εγώ να δεις!!) και πως αν συνεχίσει να το κάνει να της δώσουμε ένα ηρεμιστικό. Το έχει ξανακάνει αλλα δεν θέλω να την χαπακώσω!
Μηπως μπορέι κ'άποιος να με βοηθήσει::::
drusilia
Διάσημο μέλος
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης. Όχι δεν έχει γίνει καμία σημαντική αλλαγή στο σπίτι. Αν εξαιρέσεις τα χαλιά δηλαδή και το φαγητό της το οποίο το αντικατέστησα σιγά σιγά. Κ εξακολουθεί να λερώνει. Σήμερα καθάρισα και το χώμα της και 2 πανάκια που έιχα βάλει στα χαλιά που συνηθισε πλεον να λερώνει. και με πιπι και κακακια.Σαν μωρό κάνει. λάθος!!!μωρό πήγαινε στο χώμα της!!!!Έχει αλλάξει κάτι στο περιβάλλον της; Γιατι να έχει στρες;;
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει...πλιζζζζζζζζζζζζ

drusilia
Διάσημο μέλος
Να ειναι κάτι οργανικό; Το πρόβλημα ειναι τώρα που της μύρισε μια φορά θα πηγαίνει εκεί συνέχεια. Καθάρισε πολύ καλά με καρπεξ μπας και δεν της μυρίζει;
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα θεώρησε καλό ότι δεν πρέπει να ξαναλερώσει τα χαλιά κι έτσι λέρωσε τα πανάκια που έιχα πάνω στα χαλιά....δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με στρες...κάτι την ενοχλεί σε μας...πολύ πιθανόν να με εκδικείται που της άλλαξα τροφή, αλλα δυστυχώς έχει ελλειψη η συγκεκριμένη που έτρωγε...
δεν ξέρω τι να κάνω ...καλά που έχω κι εσένα...
σημείωση: είμαι τρομερα υποχόνδρια με τη καθαριότητα, οπότε μάλλον εγώ θα πάρω χάπια αντιστρες μου φαίνεται!!!
Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν οντως ειναι στρες πρέπει να καταλάβουμε τι της το προκαλεί. Παίζετε μαζί; Φαίνεται χαρούμενη;
Έχει ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο; Μήπως κάτι την ενοχλεί στην άμμο της;
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Το χώμα της είναι πάντα το ίδιο, δεν της το έχω αλλάξει, μάρκα εννοω. Και φυσικά είναι πάντα πεντακάθαρο.
Μήπως φταίει το ότι η τουαλέτα της ειναι κλειστή; Την έχει από μωρό , βέβαια, αλλα λέω εγώ, μηπως....

Ελπιζω και εύχομαι να το ξεπεράσει
drusilia
Διάσημο μέλος
Δηλαδή δεν πάει καθόλου στην άμμο της; Ή απλά πάει και στο χαλί;
Θα πρότεινα μια γνεικότερη αναζήτηση στο νετ για το πρόβλημα, στα αγγλικά καλύτερα... Θες μήπως να το ψάξω εγώ;
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Θα δω πως θα πάει στο σήμερα με το δεύτερο χώμα που της έβαλα και θα μάθεις νεότερα αύριο.
Σ ευχαριτώ πολύ πολύ!
Πάντως έιναι καλή ιδέα να το ψάξω περισσότερο. Ξέρεις κάποιο site ή θα το αναζητήσεις;. Αν ξέρεις πεσ μου αλλιώς θα το ψάξω εγώ μέσα στις μέρες αναλόγως των αντιδράσεων της Σωσώς.
Κ πάλι σ ευχαριστω.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ειναι φυσιολογικό να πηγαίνει τόσες φορες την ημέρα για κακά της; Είναι κανονικά ή μήπως έχει διάροια;
Ο Ραουλ μου λέρωνε παντού μικρός όταν ειχε διάρροιες. Δεν προλάβαινε προφανώς!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν εχει καμμια σχεση με την τουαλεττα αν την ειχε απο μικρη ουτε με την τροφη εκτος εαν η νεα ειναι κακης ποιοτητας.
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Για να δούμε...!
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
ΘΑ σας πω εξελίξεις μεσα στη μέρα!!
Ευχαριστω!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool