mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
..........εμαθα κατι τωρα παιδια που μου σηκωθηκε η τριχα το σκυλακι της γιαγιας μου βγηκε στον κηπο για πιπι η εξωπορτα δεν ειχε κλεισει καλα και αυτο βγηκε στον δρομο .......το βρηκε σκοτωμενο
και οχι απο αμαξι γιατι ειναι κατοικιμενη περιοχη αλλα το πυροβολησαν ...αν ειναι δυνατον τους λακαμαδες μαμωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οχι απο αμαξι γιατι ειναι κατοικιμενη περιοχη αλλα το πυροβολησαν ...αν ειναι δυνατον τους λακαμαδες μαμωτο
[/quote]το πυροβόλησαν???? αυτό που είπες οδυσσέα,μακάρι να πάθουν τα ίδια και αυτοί..Ηθελα να πιστευω πως περιπτωσεις σαν αυτην που ειδαμε στο αρθρο αυτο ειναι σπανιες, αλλα απ'οτι φαινεται κανω ΠΟΛΥ μεγαλο λαθος..Ο κόσμος δεν πάει καλά..Αυτή η συμπεριφορα είναι η ανταμοιβή για όλη την αγάπη που μας δίνουν τόσο ανιδιοτελώς τα ζωάκια?? Το μόνο που χρειάζονται ειναι αγαπη και ενα πιατο φαγητο, και υπαρχουν ανθρωποι που τους κανουν κακο?? Απορω ρε γ*****ο πως μπορουν να βλαψουν αυτες τις αθωες ψυχες? Αυτα τα καημενα εμπιστευονται και πλησιαζουν και αυτοι τα χτυπανε, τα σκοτωνουν, τα δηλητηριαζουν..Δηλαδη νιωθουν καλα οταν χτυπανε ενα ανυπερασπιστο πλασμα??? Κατι τετοιες ωρες ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος..Συγνωμμη, αλλα καπου επρεπε να τα πω που θα με καταλαβαιναν..δεν μπορω αυτες τις μερες ολο για κακομεταχειρησεις ζωων ακουω και εχω να κοιμηθω 2 βραδυα απτην στεναχωρια μου..εκτος απο τα 2 γατουλινια μου (τα οποια μενουν μεσα στο σπιτι) εχω μαζεψει παλι ολες τις (αδεσποτες) γατες της γειτονιας στην αυλη μου..Εχουμε κ εδω κατι απαισιους που κανουνε διαγωνισμο ποιος θα χτυπησει τις περισσοτερες γατες...
:cry: ευτυχως, εχω να δω ζωακι νεκρο απο την αρχη του καλοκαιριου..και η αυλη μου ειναι γεματη ψιψινια 
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα πως μπορουν να κανουν κακο ;;;;; δε μπορω να καταλαβω τι τους πειραξαν αυτες οι ψυχες αστο καλο.....
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
οπως λεει η Ισμηνη..σαν αψυχο στοχο το σκυλακι, σαν δουλο το γαιδουρι κτλ
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αίσχος. Ντρέπομαι για το γένος μας...
Κι εγω το ιδιο...!

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως είναι πολύ τυχερό που επέζησε και βρήκε ένα φυσιολογικό ιδιοκτήτη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool