Σοκ με τις διαφημίσεις της FORD με κακοποιήσεις ζώων!!!

kostas221

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostas221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
https://www.adespoto.gr/index.php?op...cle&id=527:fordadvert&catid=35:news&Itemid=67

δειτε αυτη την ειδηση και μην αγορασετε αυτοκινητο της FORD οσοι σκοπευατε!ΑΙΣΧΟΣ:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι η γνωστή Διαφημιστική τακτική της ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ.
Όπως και με τις παλιές διαφημίσεις της Benetton.

Στοχεύουν στο να γίνει ντόρος να συζητηθεί κλπ κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι αρρωστημένοι άνθρωποι έχουν κ αρρωστημένες ιδέες υπάρχει η διαφήμιση κ υπάρχει κ η αρνητική διαφήμιση (κ αν θυμάμαι καλά ο όρος αρνητική διαφήμιση οφείλεται στη φορντ κ σε έναν παλαιότερο διαφήμιστή της :hmm:)

Δεν είναι Αρνητική Διαφήμιση.
Η αρνητική διαφήμιση είναι να θέλω να διαφημίσω πχ coca cola, και να λέω τι χάλια, τι βλακεία κλπ.. είναι η pepsi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Negative_campaigning

Εδώ έχουμε καθαρή περίπτωση πρόκλησης του κοινού και των αισθημάτων.
Περίπτωσεις Benetton:)
Μπορώ να αναλύσω την κάθε εικόνα... αλλά ας αφήσω την επαγγελματική μου διαστροφή, για άλλη φορά.:P

Συνημμένα

• MIPbenetton3feb.gif
    MIPbenetton3feb.gif
    151,9 KB · Εμφανίσεις: 62
  • xin_16020225164894503174.jpg
    xin_16020225164894503174.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 69
  • xin_170202251648195111086.jpg
    xin_170202251648195111086.jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • xin_17020225164832028537.jpg
    xin_17020225164832028537.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • xin_170202251648429315428.jpg
    xin_170202251648429315428.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 34
Δε μου το ανοιγει το λινκ:hmm:

Εμένα δουλεύει, αλλιώς δες και παρακάτω.
https://www.youtube.com/watch?v=Gz-sC-vSIXk

Δεν είναι Αρνητική Διαφήμιση.
Η αρνητική διαφήμιση είναι να θέλω να διαφημίσω πχ coca cola, και να λέω τι χάλια, τι βλακεία κλπ.. είναι η pepsi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Negative_campaigning

Εδώ έχουμε καθαρή περίπτωση πρόκλησης του κοινού και των αισθημάτων.
Περίπτωσεις Benetton:)
Μπορώ να αναλύσω την κάθε εικόνα... αλλά ας αφήσω την επαγγελματική μου διαστροφή, για άλλη φορά.:P
Αρνητική διαφημιση είχε χαρακτηριστεί η περίπτωση νομίζω της Φορντ (δεν είμαι απόλυτα σίγουρη) όπου ο διαφημιστής είχε κάνει τόσο κακή διαφήμιση που αφού προβλήθηκε αντί να αυξηθούν οι πωλήσεις είχαν μειωθεί. Δεν ξέρω μετέπειτα αν ονομάστηκε κάτι άλλο ως αρνητική διαφήμιση αλλά η ιστορία της έτσι ξεκίνησε

Θεέ μου,είναι αποκρουστικό!!!!:blink::blink::blink: Ελπίζω το περιστατικό της διαφήμισης με το αυτοκίνητο να μην συνέβει στ' αλήθεια...

OMG!!!Ακομα και φτιαχτο ειναι φρικτο,ποιος ανωμαλος το σκεφτηκε?Αρνητικη διαφημιση και μ.....ς,μονο και μονο γι'αυτο δεν θα επαιρνα τετοιο αμαξι!

... η θεωρία και στην αγορά πάντως ο όρος Αρνητική Διαφήμιση έχει άλλο νόημα. Δεν θυμάμαι, μπορεί όντως ο Φορντ, να χρησιμοποίησε πρώτος την τεχνική αυτή .... και να το συσχέτισαν.

Αρνητική Διαφήμιση είναι μια τεχνική που ισχύει και την χρησιμοποιούν εταιρείες. Ευρέως χρησιμοποιημένη απο τα Πολιτικά Κόμματα, και τους πολιτικούς. Δεν αναφαίρετε στο αποτέλεσμα των πωλήσεων ή στην αύξηση της δημοτικότητας ή ότι άλλο, είναι καθαρά η τεχνική στην οποία πχ η ΝΔ, αντι να επικεντρωθεί στα δικά της χαρακτηριστικά, το έργο της και το πρόγραμμά της, θα μας έδειχνε τί δεν έκανε, το ΠΑΣΟΚ, τί σκάνδαλα βγήκαν, πόσα λεφτά φαγώθηκαν, την ανεργία κλπ κλπ.

Αν δείς στο λίνκ που είχα βάλει εξηγεί καθαρά την τεχνική αυτή.:)

Αν θέλεις δες και παρακάτω.
https://www.ezau.com/latest/articles/chapter-18.shtml
https://blogs.harvardbusiness.org/quelch/2008/05/how_negative_advertising_works.html

Αλλιώς σου δίνω τα βιβλία μου να διαβάσεις.:redface:

https://www.adespoto.gr/index.php?op...cle&id=527:fordadvert&catid=35:news&Itemid=67

δειτε αυτη την ειδηση και μην αγορασετε αυτοκινητο της FORD οσοι σκοπευατε!ΑΙΣΧΟΣ:mad::mad::mad:

Θεέ μου,είναι αποκρουστικό!!!!:blink::blink::blink: Ελπίζω το περιστατικό της διαφήμισης με το αυτοκίνητο να μην συνέβει στ' αλήθεια...

OMG!!!Ακομα και φτιαχτο ειναι φρικτο,ποιος ανωμαλος το σκεφτηκε?Αρνητικη διαφημιση και μ.....ς,μονο και μονο γι'αυτο δεν θα επαιρνα τετοιο αμαξι!

Η Τεχνική της Προκλητικής Διαφήμισης απο την άλλη μεριά, έχει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. όπως της Νονικας και των άλλων.

Να καθίσουμε και να ασχοληθούμε τώρα τόσα άτομα... να γραφτούν σελίδες κλπ κλπ η αντίδραση του φιλόζωου.

Η αντίδραση του ΜΗ φιλόζωου, θα ήταν, να γελάσει, να το συζητήσει, τί ωραία πρωτότυπη ιδέα κλπ κλπ..

Ντόρος να γίνει, να συζητηθεί η FORD και το μοντέλο "εκείνο με την γάτα"...

Κ.julia το έχει μόνο στα Αγγλικά το link που βάλατε και δεν πολύ καταλαβαίνω.Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι η διαφήμιση είναι ''φτιαγμένη''(;))Πάντως αυτό που είδα,αλήθεια η ψέματα ήταν αποκρουστικό.Και τι ακριβώς ήθελαν να δίξουν;Τη δύναμη του αυτοκινήτου αυτής της μάρκας;Πραγματικά όποιος το σκέφτηκε,κάποιος να του πει ότι είναι μεγάλη ηλιθιότητα και μια απάνθρωπη διαφήμιση, που όχι μόνο δεν προσελκύει αλλά αποθεί τους υποψήφιους αγοραστές και αληθινά φιλόζωους!:down:

Αγαπητή Αγνή,
Δεν μπορώ να σου απαντήσω ούτε τόσο γρήγορα, και θα βαρεθείς και να διαβάζεις...:redface:

Είναι ολόκληρη επιστήμη η Διαφήμιση, και οι τεχνικές της, δεν είναι όλα τόσο φανερά, και εύκολα.
Δυστυχώς τα βιβλία μου στα αγγλικά είναι.. και δύσκολα θα βρώ κάτι στα Ελληνικά. Θα ψάξω όμως....

Το θέμα είναι ότι στην συγκεκριμένη Διαφήμιση, δεν θέλει να τονίσει ούτε πόσο ωραία κλείνει η ηλιοροφή, ούτε να πούμε το κακόμοιρο το γατάκι...
Εν συντομία θέλει, να μας κάνει, να την ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ;)
Και δεν την νοιάζει αν θα την θυμόμαστε επειδή είναι μια ωραία διαφήμιση ή μια άσχημη.
Το όνομα FORD να μείνει.

Ήδη φτάσαμε στις 2 σελίδες συζήτησης.:cool: Ο σκοπός της πετυχαίνει μιά χαρά.

Δε νομίζω πάντως ότι αυτό που κοιτάς σε ένα αυτοκίνητο είναι η διαφήμιση...:hmm:

Όχι, αλλά είναι το μέσο προβολής του, στο target group του.

Είναι απαίσιο. Ένας άνθρωπος που σέβεται τα ζώα δεν θα το σκεφτόταν ποτέ αυτό. Ούτε θα το πρόβαλε. Είμαι σίγουρη ότι όλοι αυτοί της FORD μισούν τις γάτες.

Απαίσια διαφήμιση. Το ίδιο απαίσια με ένα ρεπορτάζ του STAR Channel όπου έδειξε ότι ένας χοντρός 250 κιλά πάτησε και έλιωσε με το πόδι του ένα γατάκι 2 μηνών... Έπαιζε αστεία μουσική και έδειξαν και εικόνες από το λιωμένο γατάκι.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back