ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μινού μου σου εύχομαι καλό ταξίδι ψυχούλα μου,σίγουρα κάνεις παρέα τώρα με τη Τζέσι μου και όλα τα άλλα γατούλια που είχαν την ίδια τύχη..Δεν πρόλαβες να ζήσεις πολύ αλλά εμείς σε αγαπήσαμε πολύ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
αλλα οπως ειπες δε φταιει μονο το καθαρμα ο οδηγος, αλλα και ο γειτονας που δεν προσεχει να μη βγαινουν τα γατια στο δρομο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδη ειδε το γατακι και αρχισαι να τρεχει
???αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ειναι και πολλοι μ.... Και πειτε οτι το γατι δεν τον ενδιεφεραι αν ειχε πεταχτει ενα παιδι?τωρα το καλοκαιρι γεμιζουν οι δρομοι πατημενα γατακια 
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πιστευω πως ο τυπος γκαζωσε απο κακια γιατι εκαναν το ιδιο με το πρωτο μου γατακι,την Μιτση,μπροστα στον πατερα μου εγινε κι ο μαλακας που το πατησε(εκανε ολοκληρη στροφη για να την πατησει κ ξαναγυρισε στην πορεια του)μετα απο 1-2 μηνες σκοτωθηκε με την μηχανη του...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
να πω οτι λυπάμαι,ψέμματα θα πω..Εχω τυχει 3 φορες να δω το ιδιο σκηνικο,2φορες με σκυλο κ μια με γατα,ξερω πως νιωθεις...
Πιστευω πως ο τυπος γκαζωσε απο κακια γιατι εκαναν το ιδιο με το πρωτο μου γατακι,την Μιτση,μπροστα στον πατερα μου εγινε κι ο μαλακας που το πατησε(εκανε ολοκληρη στροφη για να την πατησει κ ξαναγυρισε στην πορεια του)μετα απο 1-2 μηνες σκοτωθηκε με την μηχανη του...![]()

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολλυ δυσαρεστες οι εμπηριες σου αγαπητη μου ΝΟΝΙΚΑ ανατρηχιασα πραγματικα με αυτα που γραφεις. ομολογω ομως οτι στο τελος με εκανες και ΧΑΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ και σε οποιον αρεσει αυτο που λεω. αλλα αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ προσωπικα εγω το ευχαριστηθεικαΕχω τυχει 3 φορες να δω το ιδιο σκηνικο,2φορες με σκυλο κ μια με γατα,ξερω πως νιωθεις...
Πιστευω πως ο τυπος γκαζωσε απο κακια γιατι εκαναν το ιδιο με το πρωτο μου γατακι,την Μιτση,μπροστα στον πατερα μου εγινε κι ο μαλακας που το πατησε(εκανε ολοκληρη στροφη για να την πατησει κ ξαναγυρισε στην πορεια του)μετα απο 1-2 μηνες σκοτωθηκε με την μηχανη του...![]()
roulsydney
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
α. χρειαζεται να ασχοληθειτε με στειρωσεις επειγοντως στη γειτονια σας
β. οσο συνεχιζει κανεις και δεν κανει μυνηση και καταγγελια σε αυτο η αλλα καθαρματα ειναι συνυπευθυνος του οτι δεν τιμωρουνται. Κανονικα αν ηξερες τα δικαιωματα σου και δεν σε ειχε πιασει τοσο απροετοιμαστη, ( παντα πρεπει να εχουμε υποψην και αυτες τις πρεριπτωσεις οταν ασχολουμαστε με ζωα δεν εινα μονο το ευχαριστο ταισμα) επρεπε να καλεσεις εκεινη τη στιγμη την αστυνομια να δηλωσεις ποιος ηταν και να παει αυτοφωρο και να δεις μηπως υπηρχαν μαρτυρες απο τη γειτονια. Μη περιμενετε οι αλλοι να ερθουν σε σας. Δραστε. Καταγγειλτε. Ενημερωθειτε για τα δικαιωματα σας. Η παθητικη σταση διαιωνιζει τα φαινομενα αυτα και δινει το δικαιωμα σε ηλιθιους να μενουν ατιμωρητοι. Φταιμε ολοι μας οταν δεν καταγγελουμε.
Εξισου καλο θα ειναι να δεις μαζι με την κορη σου το περιστατικο γιατι η στασ του γονιου απεναντι σε ενα τραυματικο γεγονος καθοριζει κατα πολυ το ποσο σημαντικα χαραζεται στη μνημη ενος παιδιου. Χρειαζεται συζητηση και η κορη σου θα αακουφιστει αν δρασετε εναντιον του δραστη. τα παιδια εχουν μια καλη αισθηση του δικαιου.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
πολλυ δυσαρεστες οι εμπηριες σου αγαπητη μου ΝΟΝΙΚΑ ανατρηχιασα πραγματικα με αυτα που γραφεις. ομολογω ομως οτι στο τελος με εκανες και ΧΑΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ και σε οποιον αρεσει αυτο που λεω. αλλα αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ προσωπικα εγω το ευχαριστηθεικα
ok κριμα τ γατακι..αλλα μη λετε βλακεις ομαδικως...οτι το ευχαριστηθηκατε που πεθανε ενας ανθρωπος...αυτο δεν σας κανει καλυτερους του....

SaiNT
Νεοφερμένο μέλος
Ένας μ*λάκας λιγότερος .
Το δίπλωμα ΟΤΑΝ ακομα διαβάζεις το βιβλίο της θεωρίας , σου λέει ξεκάθαρα..
<<Προτεραιότητα οι πεζοί>> .. ΟΧΙ δεν σέβονται τα ζωα οταν οδηγουνε.. δεν σέβονται καν τους ανθρωπους ( και πάω πισω στα ζωα ) .. όταν βλέπουνε μια γατα στον δρομο , πατανε παραπανω το γκαζι , για να πατησουνε την γατα....
Και επισης , ο δασκαλος-οδηγησης μου ( που ειναι και μεσα στον δημο της πολης μου με ΑΞΙΩΜΑ που δεν μπορω να πω ) την ωρα που καναμε μαθημα ,μου την ειπε στεγνα επειδη πατησα κοκκαλο-φρενο , οταν ειδα μια γατα μπροστα μου ...περασανε 5 λεπτα.. και απο μονος του , μου ειπε οτι μια φορα, πατησε 2 γατες μαζι , ταυτοχρονια, και μαλιστα ο ενας ο γατος, ητανε χοντρος-χοντρος , και εβγαλε πολυ αιμα ( --να πουμε ), και επειδη τον αποκαλεσα "μ@λ@κ@" , μου την ειπε απο πανω γιατι επρεπε να τον σεβαστω κιολας...
καταλαβες ?? χαχα. να σεβομαι αυτον που μου ειναι δασκαλος-οδηγησης και μου μαθαινει να παταω τα ζωα....
Λοιπον , τι λεγαμε ?
Α ναι .. πεθανε ο τυπος αυτος Μαρία Γάτσιου ? να βαλουμε μια φωτογραφια με τα γατια και τα σκυλια που σκοτωσε στον ταφο του για να τον θυμομαστε για τα "κατορθωματα" του.
Δηλαδη , μου κάνει ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ .. πως γινετε να ακουσεις μια γυναικα να τσιρίζει και να ΜΗΝ γυρίσεις να ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ??
Εδω .. Μερα-Μεσημερι-Βραδυ-Ξημερωματα.....μολις ΕΜΕΙΣ οι αντρες, ακουσουμε ΤΑΚΟΥΝΙΑ να περπατανε .. ΑΜΕΣΩΣ γυρναμε να δουμε τι γυναικα ειναι αυτη που φοραει τακουνι ..
Και ο αλλος , που ακουσε τσιριχτα και ουρλιαχτα....δεν σταματησε???
να σου πω εγω κατι ??
Ή σκεφτηκε οτι το γατακι το σκοτωσε , ή σκεφτηκε οτι εκανε ζημια στο κοριτσακι (( συγνωμη που το λεω κιολας τοσο χυμα )
Ο ΤΥΠΟΣ ΟΝΤΩΣ το εκανε επιτηδες....
menia
Δραστήριο μέλος
εγινε κι ο μαλακας που το πατησε(εκανε ολοκληρη στροφη για να την πατησει κ ξαναγυρισε στην πορεια του)μετα απο 1-2 μηνες σκοτωθηκε με την μηχανη του...![]()
Λοιπόν δεν λυπάμαι καθόλου, ένας μαλάκας λιγότερος.
Εδώ ισχύει το ρητό "μαχαίραν έδωκες, μαχαίραν θα λάβεις".Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
μηπος τις βλακιες της λες εσυ? αν ηταν δηκες σου οι γατουλες αυτες που σκοτωσε ο ηλιθιος θα ειχες αλλη γνωμη για τον τραγικο θανατο του.σκοτωθηκε ακριβος οπωσς σκοτωσε αυτος την γατουλα.απο τροχαιο. και επαναλαμβανω. το ευχαριστηθηκα. και μακαρι και αλλοι που εχουν σκοτωση ζωα ζτους δρομους εσκεμενα να εχουν την ιδια μοιρα με αυτο το σκουλικηok κριμα τ γατακι..αλλα μη λετε βλακεις ομαδικως...οτι το ευχαριστηθηκατε που πεθανε ενας ανθρωπος...αυτο δεν σας κανει καλυτερους του....![]()
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ να αγιαση το στομα σου MENIA MOY. αυτη ακριβος ειναι η αληθεια. ειχα δει πριν 2 μηνες ενα γατακι που σπαρταραγε στον δρομο γιατι καποιο αυτοκινητο το σκοτωσε σε ενα δρομο που αν τειρουσε τον Κ.Ο.Κ θα επρεπε να πειγενε με 50 και θα μπωρουσε να παταγε φρενο και οχι με 100. οταν λοιπον ειδα το γατι να σπαρταραει σαν ψαρι στον δρομο τον καταραστηκα ετσι να σκοτωθη και αυτος που το εκανε.και τωρα στην περιπτοση της γατουλας της φιλης μου ΝΟΝΙΚΑ να μην χαρω που με τον ιδιο τροπο σκοτωθηκε ο ΜΑΛΑΚΑΣ?Λοιπόν δεν λυπάμαι καθόλου, ένας μαλάκας λιγότερος.Αει στο διάολο πια. Βγαίνει ο κάθε ψυχοπαθής και πιάνει τιμόνι... Τι του' φταιγε ένα πλάσμα που έχει το μέγεθος της παλάμης του? Ας τα έβαζε με κάποιον στο μπόι του, θα έκανε το ίδιο σε έναν άνθρωπο? Οχι βέβαια! Σιγά μην λυπηθώ το ανθρωποειδές. Δηλαδή η ψυχή ενός ζώου εχει μηδαμινή αξία ενώ του ανθρώπου έχει υπεραξία? Ρε όξω!!
Εδώ ισχύει το ρητό "μαχαίραν έδωκες, μαχαίραν θα λάβεις".
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειπα να φανω πολυ ψυχρεμος οσο μπορω, αλλα μαλον δεν μπορω να μεινω και για πολλυ ψυχρεμος οταν ακουω τετια ασχημα περιστατηκα. εκτος λοιπον του οτι συμφονω μαζι σου απολητα θα σε συγχαρω που εβρεισες τον δασκαλο ( ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ) οδηγησις.εγώ προσωπικά συμφωνώ με την Μαρία Γάτσιου και τον roulis.
Ένας μ*λάκας λιγότερος .
Το δίπλωμα ΟΤΑΝ ακομα διαβάζεις το βιβλίο της θεωρίας , σου λέει ξεκάθαρα..
<<Προτεραιότητα οι πεζοί>> .. ΟΧΙ δεν σέβονται τα ζωα οταν οδηγουνε.. δεν σέβονται καν τους ανθρωπους ( και πάω πισω στα ζωα ) .. όταν βλέπουνε μια γατα στον δρομο , πατανε παραπανω το γκαζι , για να πατησουνε την γατα....
Και επισης , ο δασκαλος-οδηγησης μου ( που ειναι και μεσα στον δημο της πολης μου με ΑΞΙΩΜΑ που δεν μπορω να πω ) την ωρα που καναμε μαθημα ,μου την ειπε στεγνα επειδη πατησα κοκκαλο-φρενο , οταν ειδα μια γατα μπροστα μου ...περασανε 5 λεπτα.. και απο μονος του , μου ειπε οτι μια φορα, πατησε 2 γατες μαζι , ταυτοχρονια, και μαλιστα ο ενας ο γατος, ητανε χοντρος-χοντρος , και εβγαλε πολυ αιμα ( --να πουμε ), και επειδη τον αποκαλεσα "μ@λ@κ@" , μου την ειπε απο πανω γιατι επρεπε να τον σεβαστω κιολας...
καταλαβες ?? χαχα. να σεβομαι αυτον που μου ειναι δασκαλος-οδηγησης και μου μαθαινει να παταω τα ζωα....
Λοιπον , τι λεγαμε ?
Α ναι .. πεθανε ο τυπος αυτος Μαρία Γάτσιου ? να βαλουμε μια φωτογραφια με τα γατια και τα σκυλια που σκοτωσε στον ταφο του για να τον θυμομαστε για τα "κατορθωματα" του.
Δηλαδη , μου κάνει ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ .. πως γινετε να ακουσεις μια γυναικα να τσιρίζει και να ΜΗΝ γυρίσεις να ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ??
Εδω .. Μερα-Μεσημερι-Βραδυ-Ξημερωματα.....μολις ΕΜΕΙΣ οι αντρες, ακουσουμε ΤΑΚΟΥΝΙΑ να περπατανε .. ΑΜΕΣΩΣ γυρναμε να δουμε τι γυναικα ειναι αυτη που φοραει τακουνι ..
Και ο αλλος , που ακουσε τσιριχτα και ουρλιαχτα....δεν σταματησε???
να σου πω εγω κατι ??
Ή σκεφτηκε οτι το γατακι το σκοτωσε , ή σκεφτηκε οτι εκανε ζημια στο κοριτσακι (( συγνωμη που το λεω κιολας τοσο χυμα )
Ο ΤΥΠΟΣ ΟΝΤΩΣ το εκανε επιτηδες....
γι το ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ που λεω ενοω πως οταν ειναι να δωσουμε εξετασεις για δηπλομα μας πλησιαζουν οι δασκαλοι μας και μας προτηνουν να δωσουμε ΦΑΚΕΛΑΚΙ 300 ευρω για να περασουμε. το εζεισα εγω προσωπικα. φυσικα του εδωσα τα α......μου και περασα μια χαρα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στέλλα τώρα είδα το θέμα.

Λυπάμαι πάρα πολύ για τον τόσο άδικο χαμό του μικρού Μινού.

Λυπάμαι που ή μικρή σου κορούλα από τόσο νωρίς βίωσε την απανθρωπιά και κτηνωδία κάποιων συνανθρώπων μας.

Μου ήρθαν και μνήμες από το παρελθόν,έτσι όπως το περιγράφεις έφυγε στις 16/4/08 χτυπημένη από μηχανάκι η μητέρα του Αρη και τρείς μήνες αργότερα η αδερφούλα του, χτυπημένη από αυτοκίνητο.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, βίωσα και εγώ δύο φορές μπροστα στα μάτια μου τόσο οδυνηρές απώλειες.Και μένα τότε με είχαν συγκλονίσει αυτές οι εικόνες και τις είχα στο μυαλό μου για μέρες, πόσο μάλλον στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού.

Κουράγιο...
Καλό ταξίδι μικρούλι

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
ok κριμα τ γατακι..αλλα μη λετε βλακεις ομαδικως...οτι το ευχαριστηθηκατε που πεθανε ενας ανθρωπος...αυτο δεν σας κανει καλυτερους του....![]()
Θα το αντέξω...

Έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμα η αδελφή μου δακρύζει, οταν θυμάται πώς σταμάτησε το αυτοκίνητό της στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι για να μαζέψει ένα γατάκι που είχε ξεγλυστρήσει από ένα σπίτι. Άδειος ο δρόμος, μόνο ένα SEAT ερχόταν. Στην 1η λωρίδα αυτή, στη 2η το γατί και στην 3η το αυτοκίνητο. Είδε ο τύπος το σκηνικό, κάνει παρατιμονιά, λυώνει το κεφάλι του γατιού μπροστά στα πόδια της αδελφής μου και μετά την κοίταζε από τον καθρέφτη για να δει αντιδράσεις.
Όχι να πεθάνει ο μaλάκaς, ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣΘα το αντέξω...
Όχι να πεθάνει ο μaλάκaς, ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

Όσο για εκείνο με τη μηχανή δεν θα ήθελα να το σχολιάσω γιατί έτσι πήγε και ο ξάδερφός μου...

Κρίμα για το γατάκι,είναι σκληρό για τον καθένα να δει κάτι τέτοιο,πόσο μάλλον για ένα παιδάκι...Αυτοί οι "άνθρωποι" είναι απαίσιοι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool