Σοκ!

Εκτός του σοκ που έπαθε η estelle, λυπάμαι το παιδάκι της...:(
Κάνεις τόσα για να τα προστατεύσεις από τις κακοτοπιές, την αδικία και τη βία και να κρατήσεις την αθωότητά τους όσο περισσότερο μπορείς, και έρχεται ένα τέτοιο "περιστατικό" και στα ανατρέπει όλα.
Τί να του πείς? Πώς να του εξηγήσεις?

Βρίσκω σωστό το σχόλιο της yasmin για το περί δικαίου αίσθημα που έχουν τα παιδιά. Μακάρι να μπορέσετε να κινηθείτε εναντίον του αφού γνωρίζετε την ταυτότητά του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το αντέξω...:P

Έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμα η αδελφή μου δακρύζει, οταν θυμάται πώς σταμάτησε το αυτοκίνητό της στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι για να μαζέψει ένα γατάκι που είχε ξεγλυστρήσει από ένα σπίτι. Άδειος ο δρόμος, μόνο ένα SEAT ερχόταν. Στην 1η λωρίδα αυτή, στη 2η το γατί και στην 3η το αυτοκίνητο. Είδε ο τύπος το σκηνικό, κάνει παρατιμονιά, λυώνει το κεφάλι του γατιού μπροστά στα πόδια της αδελφής μου και μετά την κοίταζε από τον καθρέφτη για να δει αντιδράσεις.

Όχι να πεθάνει ο μaλάκaς, ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
λες βλακειες....προφανως δεν εχεις χασει καποιον δικο σου και μιλας ετσι...μην ξεχνας οτι η κοπελα ειπε οτι δεν ξερει αν το εκανε επιτηδες...δες καποιον να πεθαινει μπροστα σου και να σου ζηταει βοηθεια χωρις να μπορεις εσυ να κανεις κατι...και πες μου μετα ..να πεθανει μαρτυρικα....
πραγματικα οσοι εχουν τετοιες αποψεις...ουτε γατι ουτε τζιτζικι δεν θα επρεπε να εχουν..λυπαμαι πολυ!!!
νομιζεις οτι κατι λες και το παιζεις φιλοζωη???κανε ανλυση στη λεξη...ειναι συνθετη..και πες μου αν την αξιζεις...sorry κιολασ...δεν σε ξερω αλλα ειναι ασχημο να εκφραζεσαι ετσι καποιον που εχει φυγει απο τη ζωη..και αφησε πισω ποσους συγγενεις...ειλικρινα δεν σκεφταιστε...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός του σοκ που έπαθε η estelle, λυπάμαι το παιδάκι της...:(
Κάνεις τόσα για να τα προστατεύσεις από τις κακοτοπιές, την αδικία και τη βία και να κρατήσεις την αθωότητά τους όσο περισσότερο μπορείς, και έρχεται ένα τέτοιο "περιστατικό" και στα ανατρέπει όλα.
Τί να του πείς? Πώς να του εξηγήσεις?

Βρίσκω σωστό το σχόλιο της yasmin για το περί δικαίου αίσθημα που έχουν τα παιδιά. Μακάρι να μπορέσετε να κινηθείτε εναντίον του αφού γνωρίζετε την ταυτότητά του.
αν τα παιδια τα κλεισεις σε μια γυαλα...τοτε ειναι απροστατευτα απο τα παντα...ο θανατος ειναι μερος της ζωης..χρειαζεται απλα να του εξηγησεις..οτι μπορει να καταλαβει..τ παιδι πρεπει να μαθαινει τα παντα και να μην φοβαται..

Αμα κάνεις κακό, κακό θα βρείς! Θεία δίκη;)
Τι είναι το κάθε ανθρωπάκι που θα αποφασίζει για το αν θα ζησουν ή θα πεθανουν αθωα πλάσματα! Εμεις δεν θα κρίνουμε κανεναν.Αλλος αποφασίζει, και μάλιστα σοφα

μηπος τις βλακιες της λες εσυ? αν ηταν δηκες σου οι γατουλες αυτες που σκοτωσε ο ηλιθιος θα ειχες αλλη γνωμη για τον τραγικο θανατο του.σκοτωθηκε ακριβος οπωσς σκοτωσε αυτος την γατουλα.απο τροχαιο. και επαναλαμβανω. το ευχαριστηθηκα. και μακαρι και αλλοι που εχουν σκοτωση ζωα ζτους δρομους εσκεμενα να εχουν την ιδια μοιρα με αυτο το σκουλικη
επειδη δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.....θα τον εβριζα και ολο του το σοι μαζι θα πηγαινα νομικα αλλα οχι δεν θα ευχομουν να πεθανει...
δεν εχω μισος μεσα μου και προσπαθω να συνχωρω και να γινομαι καλυτερος ανθρωπος!οχι να εξισωνομαι με ενθρωπους σαν...και αυτον!!
οσοι ευχεστε και χαιρεστε για το θανατο του...στα δικα μου ματια..ειστε το ιδιο!
ξαναλεω...sorry κιολας αλλα οι καταστασεις που εχω βιωσει δεν μου επιτρπουν να χαιρομαι για κανενος το θανατο!

Τι είναι το κάθε ανθρωπάκι που θα αποφασίζει για το αν θα ζησουν ή θα πεθανουν αθωα πλάσματα! Εμεις δεν θα κρίνουμε κανεναν.Αλλος αποφασίζει, και μάλιστα σοφα

Α γεια σου,αυτο τα συνοψιζει ολα!!!:up::up::up:-κι αν πιστευετε και στο καρμα αυτοι οι "ανθρωποι" στην επομενη ζωη τους θα γινουν σκουλικια-και πολυ τους ειναι!

επειδη δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.....θα τον εβριζα και ολο του το σοι μαζι θα πηγαινα νομικα αλλα οχι δεν θα ευχομουν να πεθανει...
δεν εχω μισος μεσα μου και προσπαθω να συνχωρω και να γινομαι καλυτερος ανθρωπος!οχι να εξισωνομαι με ενθρωπους σαν...και αυτον!!
οσοι ευχεστε και χαιρεστε για το θανατο του...στα δικα μου ματια..ειστε το ιδιο!
ξαναλεω...sorry κιολας αλλα οι καταστασεις που εχω βιωσει δεν μου επιτρπουν να χαιρομαι για κανενος το θανατο!
ενταξη με τα σεμηναρια σου αγαπητη BESTET? εσυ μπωρη να εχεις βιοση τον θανατο σε καποιον ανθρωπο αλλα εγω ο ιδιος σοζω ανθρωπους απο τον θανατο και οταν γεινονται καλα μας βρειζουν και απο πανω. και αν σου φενετε υπερβολικο ελα με Π. Μ. αν εχεις κοτσια να σου δοσω ονοματα και αποδηξεις. οταν ομως σωζεις ενα γατι εκεινο σου φιλαει τα χερια.και εμεις ολοι δεν χαρικαμε για ολους αυτους που σκοντωνοντε στους δρομου αλλα για καποιον συγκεκρημενο ανθρωποιδες ζωο που μαθαμε οτι σκωτοσε επιτηδες το γατακι της φιλης μας ΝΟΝΙΚΑ. και μην το παιζεις ποιο φιλοζωη απο τους αλλους γιατι δεν σε περνει. και το λεω αυτο επειδη τυχανη να ξερω αρκετους απο το σαιτ αυτο προσωπικα που οταν βοηθουσαν τα αδεσποτα ζωα με στερισοις οικονομικες και θυσιες εσυ εβλεπες μπαξ μπανυ στην τηλεοραση

ΠΟΛΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Φυσικά και δεν θέλουμε τον θάνατο ενός ανθρώπου! ΑΝΘΡΩΠΟΥ όμως.
Αλλο άνθρωπος που έχει νόημα η ζωή του και άλλο ένα ζωντανό κουφάρι που σαπίζει μέρα με τη μερα απο την τόση κακία του.
Και άμα είχε αξία η ζωή των ανθρώπων-εγκληματιών δεν θα υπήρχε η θανατική ποινή (με νόμο κιόλας) σε κάποιες χωρες και σε περισσότερες παλιότερα...
Ειναι βεβηλισμός να το παίζεις ο κυρίαρχος του κόσμου και να αποφασίζεις για μια ζωή αν θα ζήσει ή θα την αφαιρέσεις.Και είναι φυσικό κι επόμενο και δίκαιο να το πληρώσεις.......Και θα το πληρώσεις. Και το ξέρεις οτι έτσι θα γίνει και παρ'ολα αυτά σπείρεις το κακό.Αρα αυτόι οι άνθρωποι εν γνώση τους καταστρέφουν και καταστρέφονται. Να στεναχωρηθώ??

Εγώ νομίζω πάλι, ότι η χειρότερη τιμωρία για κάποιον που έχει κάνει κάτι τόσο άσχημο είναι να τον κάνεις να καταλάβει τι έκανε και να τον αφήσεις να ζει με τις τύψεις και τις ενοχές του. Σκεφτείτε δηλαδή να είχε κάνει κάποιος από εμάς (που λέμε ότι είμαστε φιλόζωοι) κάτι τέτοιο, να είχε καταλάβει και να είχε μετανοήσει. Πως συνεχίζεις να ζεις μετά με τέτοιο βάρος;

Εγώ νομίζω πάλι, ότι η χειρότερη τιμωρία για κάποιον που έχει κάνει κάτι τόσο άσχημο είναι να τον κάνεις να καταλάβει τι έκανε και να τον αφήσεις να ζει με τις τύψεις και τις ενοχές του. Σκεφτείτε δηλαδή να είχε κάνει κάποιος από εμάς (που λέμε ότι είμαστε φιλόζωοι) κάτι τέτοιο, να είχε καταλάβει και να είχε μετανοήσει. Πως συνεχίζεις να ζεις μετά με τέτοιο βάρος;
καποιος απο εμας αν σκοτωνε ενα ζωακι θα το εκανε αθελα του και οχι εσκεμενα RAKTIA. και συγουρα θα ειχε τυψης. ασε βεβαια που θα κατεβενε να το μαζεψει και αν ειναι ελαφρα χτυπημενω να το περιθαλψει. καποιος ομως που το σκοτωνη το ζωακι επειτηδες οχι δεν θα νιωθει τυψης, αλλα το θεωρει και μαγκια του. εχω βρεθει σε παρεα να συζηταμε τετειο θεμα και εχω ακουσει αποψης που αυτο καθαρα αποδικνηει. οσο για καταγκελιες και μηνησης που λενε μερικοι αυτο ειναι μπουρδες. και να δηκαστη θα πληρωση κανενα κατοσταρικο ευρω, οσο δηλαδη μια κουτα τσιγαρα και αυτο ειναι ολο. τιποτα δεν θα αλαζε για αυτον

ενταξη με τα σεμηναρια σου αγαπητη BESTET? εσυ μπωρη να εχεις βιοση τον θανατο σε καποιον ανθρωπο αλλα εγω ο ιδιος σοζω ανθρωπους απο τον θανατο και οταν γεινονται καλα μας βρειζουν και απο πανω. και αν σου φενετε υπερβολικο ελα με Π. Μ. αν εχεις κοτσια να σου δοσω ονοματα και αποδηξεις. οταν ομως σωζεις ενα γατι εκεινο σου φιλαει τα χερια.και εμεις ολοι δεν χαρικαμε για ολους αυτους που σκοντωνοντε στους δρομου αλλα για καποιον συγκεκρημενο ανθρωποιδες ζωο που μαθαμε οτι σκωτοσε επιτηδες το γατακι της φιλης μας ΝΟΝΙΚΑ. και μην το παιζεις ποιο φιλοζωη απο τους αλλους γιατι δεν σε περνει. και το λεω αυτο επειδη τυχανη να ξερω αρκετους απο το σαιτ αυτο προσωπικα που οταν βοηθουσαν τα αδεσποτα ζωα με στερισοις οικονομικες και θυσιες εσυ εβλεπες μπαξ μπανυ στην τηλεοραση
καλα μην τρελενεσαι και μην επιτιθεσαι γιατι δεν το παιζω κατι...και δεν εχει να κανει με κοτσια και ιστοριες..απλα αν το εκανε ο πατερασ σου η ,η μανα σου αυτο...παταγε κατα λαθος ενα γατι και πεθαινε εσυ θα ευχοσουν να πεθανει?με μαρτυρικο θανατο??τι να σου πω...τοσα ξερεις τοσα λες!!!
και οσο για το μπαξ μπανι...δεν βλεπω!εγω τονισα οτι δεν σε ξερω ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλον!!!δεν σε κρινω απλα σε αυτο το θεμα κανεις μεγκα τσανελ λαθος...αν συμβει λοιπον σε καποιον δικο σου..παρε με τηλεφωνω να ευχηθουμε μαζι τον θανατο του οκ?να σαι καλα!

Φυσικά και δεν θέλουμε τον θάνατο ενός ανθρώπου! ΑΝΘΡΩΠΟΥ όμως.
Αλλο άνθρωπος που έχει νόημα η ζωή του και άλλο ένα ζωντανό κουφάρι που σαπίζει μέρα με τη μερα απο την τόση κακία του.
Και άμα είχε αξία η ζωή των ανθρώπων-εγκληματιών δεν θα υπήρχε η θανατική ποινή (με νόμο κιόλας) σε κάποιες χωρες και σε περισσότερες παλιότερα...
Ειναι βεβηλισμός να το παίζεις ο κυρίαρχος του κόσμου και να αποφασίζεις για μια ζωή αν θα ζήσει ή θα την αφαιρέσεις.Και είναι φυσικό κι επόμενο και δίκαιο να το πληρώσεις.......Και θα το πληρώσεις. Και το ξέρεις οτι έτσι θα γίνει και παρ'ολα αυτά σπείρεις το κακό.Αρα αυτόι οι άνθρωποι εν γνώση τους καταστρέφουν και καταστρέφονται. Να στεναχωρηθώ??
και που ξερουμε βρε παιδια τι ηταν αυτος ο ανθρωπος οσο ζουσε??μπορει να ηταν ο καλυτερος του χωριου και απλα του συνεβει κατι που μπορει να το παθει ο καθενας μασ...νομιζω προτρεχουμε και λεμε πραγματα ετσι απερισκεπτα!!!

και που ξερουμε βρε παιδια τι ηταν αυτος ο ανθρωπος οσο ζουσε??μπορει να ηταν ο καλυτερος του χωριου και απλα του συνεβει κατι που μπορει να το παθει ο καθενας μασ...νομιζω προτρεχουμε και λεμε πραγματα ετσι απερισκεπτα!!!

Νομιζω οτι μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που σκοτώνουν επίτηδες με φόλες, πατανε ζωα επίτηδες με τα αυτοκίνητα τους, βασανιζουν κτλ
ΜΟΝΟ σε αυτούς αναφέρομαι.
Με πνιγει το άδικο και θυμωνω γιατί ενω υποτίθεται οτι σαν άνθρωπος είμαι ανώτερο είδος και ενώ οι συνάνθρωποι μου διεκδικούν τόσο εντονα τα δικαιωματα τους, το δικό μου δικαιωμα που δεν θέλω να βλέπω πατημενα ζωα, να μαθαίνω για κακοποιήσεις ανυπεράσπιστων πλασμάτων (που στο καθένα βλέπω τα δικά μου ζωακια) και αλλα αποκρουστικά, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ????

δεν αντιλεγω..συμφωνω μαζι σου..νομιζω ομως οτι η κοπελα που εβαλε το θεμα δεν ειπε οτι το παιδι που πατησε το γατι το εκανε επιτηδες...
απο εκει και περα οποιος..."τη βρησκει" με το να βασανιζει ζωα...ε δεν ειναι στα καλα του!!!αν του αξιζει να πεθανει δεν θα το κρινω εγω και ουτε θα ευχηθω για κατι τετοιο γιατι πολυ απλα δεν θα διαφερω σε κατι απο αυτον!ειναι η απλη λογικη...οπως και με τη θανατικη ποινη..σε τη διαφερει αυτος που εκτελει καποιον στην ηλεκτρικη καρεκλα απο τον τυπο που βρισκεται στην καρεκλα?σε τπτ...εχουν διαπραξει ακριβως το ιδιο εγκλημα...το ιδο συμβαινει και εδω!με το να ευχομαι να πεθανει καποιος και μαλιστα με ασχημο τροπο..σε τι διαφερω απο αυτον που εκτελει την πραξη?

-μπορεις να τον κλεισεις φυλακη σπαστου το αμαξι ξερω γω!!!αλλα προσωπικα δεν θα ευχομουν για κανενος το θανατο!

δεν αντιλεγω..συμφωνω μαζι σου..νομιζω ομως οτι η κοπελα που εβαλε το θεμα δεν ειπε οτι το παιδι που πατησε το γατι το εκανε επιτηδες...
απο εκει και περα οποιος..."τη βρησκει" με το να βασανιζει ζωα...ε δεν ειναι στα καλα του!!!αν του αξιζει να πεθανει δεν θα το κρινω εγω και ουτε θα ευχηθω για κατι τετοιο γιατι πολυ απλα δεν θα διαφερω σε κατι απο αυτον!ειναι η απλη λογικη...οπως και με τη θανατικη ποινη..σε τη διαφερει αυτος που εκτελει καποιον στην ηλεκτρικη καρεκλα απο τον τυπο που βρισκεται στην καρεκλα?σε τπτ...εχουν διαπραξει ακριβως το ιδιο εγκλημα...το ιδο συμβαινει και εδω!με το να ευχομαι να πεθανει καποιος και μαλιστα με ασχημο τροπο..σε τι διαφερω απο αυτον που εκτελει την πραξη?

-μπορεις να τον κλεισεις φυλακη σπαστου το αμαξι ξερω γω!!!αλλα προσωπικα δεν θα ευχομουν για κανενος το θανατο!
ΣΥΜΦΩΝΩ.
Παιδια καθε ζωη ειναι ιερη,ειτε ειναι ζωου,ειτε ειναι ανθρωπου.Θεωρω ανοητες και αναισθητες αυτου του ειδους τις "ευχες" και καλο ειναι να ειμαστε λιγο σοβαροι,ως προς την εκφραση της αγανακτησης μας.Λυπαμαι,αλλα εκτος της εντονης φιλοζωιας μας καλο ειναι να αποδεικνυουμε καθημερινα και την φιλανθρωπια μας.Εδω ομως πασχουμε...Γιατι ξερετε,τον θανατο ενος ζωου σιγα σιγα τον ξεπερνας,συχνα ξαναμοιραζεσαι τη ζωη σου με καποια αλλη ψυχουλα.Τι γινεται ομως και με την απωλεια ενος ανθρωπου που αγαπας????

μαλακιες!!συγνωμη κιολας!!η κοπελα ειπε οτι επιταχυνε σε εκεινο το σημειο οπου βρισκοταν το γατακι!!δεν με νοιαζει αν ειμαι καλος ανθρωπος η αν θα παω στην κολαση παντως καταχαρηκα γι'αυτον που σκοτωθηκε με την μηχανη και ευχομαι τα ιδια και χειροτερα σ'ολους οσους κακοποιουν και σκοτωνουν εσκεμμενα αθωες ψυχουλες...

Φιλόζωοι της Χρυσής Αυγής,όπως έχει πει κάποιος!:lol:Καταλαβαίνω πως είναι εξοργιστικό για όλους μας να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν διότι όλοι μας λατρεύουμε τα ζωάκια,αλλά σας βρίσκω κάπως υπερβολικούς...ίσως ήταν ο θυμός σας τη στιγμή που το βιώσατε,και κρατήσατε το θυμό χωρίς να το σκεφτείτε...δεν ξερω.:) Απόψεις του καθένα μας είναι αυτές.

Θα επιμείνω στο πρώτο μου post σε αυτό το θέμα και συμφωνώ πάνω κάτω με τη marzep και τη bastet_13.

Δεν κατηγορώ κανένα σας,και δεν ωφελεί να ασχολούμαστε άλλο με τέτοιους τύπους...:)

μαλακιες!!συγνωμη κιολας!!η κοπελα ειπε οτι επιταχυνε σε εκεινο το σημειο οπου βρισκοταν το γατακι!!δεν με νοιαζει αν ειμαι καλος ανθρωπος η αν θα παω στην κολαση παντως καταχαρηκα γι'αυτον που σκοτωθηκε με την μηχανη και ευχομαι τα ιδια και χειροτερα σ'ολους οσους κακοποιουν και σκοτωνουν εσκεμμενα αθωες ψυχουλες...

:blink::blink::blink::blink:
Ξερεις ποιο ειναι το δωρο που δινει η ζωη οταν μεγαλωνεις???Πιο πολλη πειρα κι υπομονη και μικροτερο στομα;).Δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι μλκς γυρω μας και η μαθαινεις να αντιμετωπιζεις με πραξεις και ψυχραιμια αυτα που συνεπαγονται η παιρνεις καραμπινα και βαρας στο ψαχνο:|.

καλα μην τρελενεσαι και μην επιτιθεσαι γιατι δεν το παιζω κατι...και δεν εχει να κανει με κοτσια και ιστοριες..απλα αν το εκανε ο πατερασ σου η ,η μανα σου αυτο...παταγε κατα λαθος ενα γατι και πεθαινε εσυ θα ευχοσουν να πεθανει?με μαρτυρικο θανατο??τι να σου πω...τοσα ξερεις τοσα λες!!!
και οσο για το μπαξ μπανι...δεν βλεπω!εγω τονισα οτι δεν σε ξερω ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλον!!!δεν σε κρινω απλα σε αυτο το θεμα κανεις μεγκα τσανελ λαθος...αν συμβει λοιπον σε καποιον δικο σου..παρε με τηλεφωνω να ευχηθουμε μαζι τον θανατο του οκ?να σαι καλα!
απο οτι καταλαβενω δεν γνωριζεις για ποια περιπτωση αναφερουμε. και μιλαμε για τις περιπτοσης που καποιος το κανει επιτηδες. αλλα μιας και συνεχηζεις να μας κριτηκαρης δικαστηκα θα σου πω το εξης. οποιος σκοτωνει ζωο για μενα το κανει επειτηδες γιατι σημενη πως στον δρομο οδηγει με λαθος συμπεριφορα που συμενη οτι παει πολλυ περισσοτερο απο οτι επιτρεπει ο Κ.Ο.Κ και σε εμενα σχεδον καθημερινα μου πετιουντε ζωα αλλα ποτε δεν σκοτωσα κανενα γιατι οταν οδηγω σεβομαι και το τελευταιο μιρμηγκι. και μην μπερδεβεις το μεγκα τσανελ που εβλεπες προφανος το ΜΠΑΚΣ ΜΠΑΝΥ ΣΟΥ με το λαθος.γιατι το λαθος ειναι ολοι αυτοι που καβλομενοι οδηγουν και οποιον παρει ο χαρος. ε ναι αυτοι να πεθανουν γιατι δεν ειναι μονο επεικηνδυνη για τα ζωα αλλα και για σενα την ιδια και για μενα και για ολους. καταλαβες τωρα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back