Σοκ!

:up::up::lol::lol::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με μια λεξη??

τραγικοι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασε ΝΟΝΙΚΑ καποιοι θα ευχωντε να πεθανω, γιατι δεν ειμαι φιλοζωος. το βραδυ μια απο τις δυο οικοσιτες κατσαριδες που ταιζω και αγαπαω μου ειρθαν στο κρεβατι και την μια την σκοτωσα κατα λαθος οταν αλαξα πλευρο. και δυστηχος επειδη δεν εχω κηπο την εθαψα στην λεκανι της τουαλετας μου.Να παω να εξωμολογηθω, η μηπος ειναι καλητερα να γεινω βουδιστης οπως οι κινεζοι που τα αγαπουν αυτα τα ζωα και δεν τα σκοτωνουν οπως εγω ο βαρβαρος, απλα τα τρωνε οπως και τις γατες αν τα σκοτωσουν ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. σκευτωμε ομως μην αλαξω και γαστρονομικες συνηθιες και να θελω μετα να σκοτονω και αλλα ζωα για να τα φαω. οπως σαβρα πιλαφη η μιρμιγκια με μελι,η μαιμου στυφαδο,η ακομα και κροκοδιλο γιαχνι μπωρει να μου ερθει ορεξη να φαω. ασε καλυτερα ας μεινω ΟΡΘΟΔΩΞΟΣ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

δεν αντιλεγω..συμφωνω μαζι σου..νομιζω ομως οτι η κοπελα που εβαλε το θεμα δεν ειπε οτι το παιδι που πατησε το γατι το εκανε επιτηδες...
απο εκει και περα οποιος..."τη βρησκει" με το να βασανιζει ζωα...ε δεν ειναι στα καλα του!!!αν του αξιζει να πεθανει δεν θα το κρινω εγω και ουτε θα ευχηθω για κατι τετοιο γιατι πολυ απλα δεν θα διαφερω σε κατι απο αυτον!ειναι η απλη λογικη...οπως και με τη θανατικη ποινη..σε τη διαφερει αυτος που εκτελει καποιον στην ηλεκτρικη καρεκλα απο τον τυπο που βρισκεται στην καρεκλα?σε τπτ...εχουν διαπραξει ακριβως το ιδιο εγκλημα...το ιδο συμβαινει και εδω!με το να ευχομαι να πεθανει καποιος και μαλιστα με ασχημο τροπο..σε τι διαφερω απο αυτον που εκτελει την πραξη?

-μπορεις να τον κλεισεις φυλακη σπαστου το αμαξι ξερω γω!!!αλλα προσωπικα δεν θα ευχομουν για κανενος το θανατο!
Ξέρω άτομο, που οδηγώντας το αυτοκίνητό του έχει εμπλακεί σε δύο δυστυχήματα, στα οποία σκότωνε κάθε φορά από μια κοπέλλα σαν τα κρύα νερά. Τώρα, αυτόν το δημόσιο κίνδυνο, μπορείς να τον εξετάσεις αποστασιοποιημένα και με το σταυρό στο χέρι; Αυτός που σκοτώνει επίτηδες ζώα, είναι ο ίδιος που την επόμενη κάνει παράνομα προσπεράσματα -και σκοτώνει κόσμο-, που οδηγεί μεθυσμένος-και σκοτώνει κόσμο-, που τρέχει με 200-και σκοτώνει κόσμο-. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπότε, πράγματι, στερεύουν τα αισθήματα ανθρωπιάς και συμπόνιας για κάποιους, που ήρθαν σ'αυτή τη ζωή για να σπέρνουν τη δυστυχία και το θάνατο :/::/:

Αυτός που σκοτώνει επίτηδες ζώα, είναι ο ίδιος που την επόμενη κάνει παράνομα προσπεράσματα -και σκοτώνει κόσμο-, που οδηγεί μεθυσμένος-και σκοτώνει κόσμο-, που τρέχει με 200-και σκοτώνει κόσμο-. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

Συμφωνω. Το να σκοτωσει κάποιος επίτηδες ενα ζώο μονο και μόνο 'για την πλακα του' δείχνει ελλειψη σεβασμού για τη ζωη κάθε ειδους.

Ξέρω άτομο, που οδηγώντας το αυτοκίνητό του έχει εμπλακεί σε δύο δυστυχήματα, στα οποία σκότωνε κάθε φορά από μια κοπέλλα σαν τα κρύα νερά. Τώρα, αυτόν το δημόσιο κίνδυνο, μπορείς να τον εξετάσεις αποστασιοποιημένα και με το σταυρό στο χέρι; Αυτός που σκοτώνει επίτηδες ζώα, είναι ο ίδιος που την επόμενη κάνει παράνομα προσπεράσματα -και σκοτώνει κόσμο-, που οδηγεί μεθυσμένος-και σκοτώνει κόσμο-, που τρέχει με 200-και σκοτώνει κόσμο-. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπότε, πράγματι, στερεύουν τα αισθήματα ανθρωπιάς και συμπόνιας για κάποιους, που ήρθαν σ'αυτή τη ζωή για να σπέρνουν τη δυστυχία και το θάνατο :/::/:

πλακα κανεις??και δεν ειναι φυλακη???μην τρελαθουμε τελειως!!!

της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες. για τους μαλακες που οδιγουν και οποιον παρει ο χαρος και σκοτωνουν ζωα που εχουν ψυχη και δικαιωμα στην ζωη ειναι να χερωμαστε οταν πληρονουν με το ιδιο νομισμα.

ok ρουλη...οτι πεις...

οχι οτι πω γιατι δεν ειμαι αφεντικο κανενος. αλλα ετσι πειστευω οτι ειναι

Κανείς δεν σκοτώνει κόσμο επίτηδες, είπαμε...

Το τί εύχεται ο καθένας είναι προσωπική του επιλογή και αφορά μόνο τον ίδιο. Προσωπικά πιστεύω ότι όταν κάποιος από εμάς εύχεται το θάνατο κάποιου άλλου, όποιος κι αν είναι αυτός ο 'άλλος', ό,τι κι αν έχει κάνει... αυτόματα γίνεται χειρότερος από εκείνον.

Απλά και μόνο γιατί σιχαίνομαι τους ανθρώπους που, ενώ είναι 'τυφλοί' όσον αφορά την δικιά τους την καμπούρα (όλοι μας έχουμε κι από μία...), είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να καταδικάσουν τους γύρω τους.

οταν οδηγας αγαρμπα και σαν τρελος και σκοτωσης ζωο η ανθρωπο, ο θανατος αυτος λεγετε επειτηδες.μηπος καποιων η καμπουρα εχει κακη συμπεριφορα στην οδιγηση η ειναι ειπετιος ενος θανατου καποιου ζωου και ενοχλητε προσωπηκα? γιατι τετια ατυχηματα ολοι λιγος πολλυ εχουμε δει.΄προσωπικα στης 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 χτηπειθηκε η συζηγος μου απο αυτοκινητο στο πεζωδρομιο ενω περιμενε να αναψει πρασινο για να περασει απεναντι. ο οδηγος εξεφανηστηκε. την ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΦΩΒΟ, ΤΑ ΕΞΩΔΑ,ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ, Κ.Λ.Π εμεις τα ζησαμε κσι κσνεις αλλος. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗ? ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΙΔΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΛΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΕΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΧΕΝΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΕΙΑ ΕΜΠΗΡΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Κ.Λ.Π ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΧΕΝΕΣΕ ΜΕΤΑ.

Δεν το απευθύνω προσωπικά σε εσένα Ρούλη, άλλωστε έχεις τις απόψεις σου κι έχω τις δικές μου. Αλλά λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία και τη δική σου, και της γυναίκας σου. Δεν θα σου πω αν πιστεύω ότι είναι οκ που αισθάνεσαι έτσι, αφού ό,τι και να σου πω εγώ, εσύ το ίδιο θα αισθάνεσαι, οπότε τί σημασία έχει; Απλά μη δηλητηριάζεις την ψυχή σου, αν μπορείς να το αποφύγεις.

Κανείς δεν σκοτώνει κόσμο επίτηδες, είπαμε...

Το τί εύχεται ο καθένας είναι προσωπική του επιλογή και αφορά μόνο τον ίδιο. Προσωπικά πιστεύω ότι όταν κάποιος από εμάς εύχεται το θάνατο κάποιου άλλου, όποιος κι αν είναι αυτός ο 'άλλος', ό,τι κι αν έχει κάνει... αυτόματα γίνεται χειρότερος από εκείνον.

Απλά και μόνο γιατί σιχαίνομαι τους ανθρώπους που, ενώ είναι 'τυφλοί' όσον αφορά την δικιά τους την καμπούρα (όλοι μας έχουμε κι από μία...), είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να καταδικάσουν τους γύρω τους.

πολυ σωστα!:up:

οταν οδηγας αγαρμπα και σαν τρελος και σκοτωσης ζωο η ανθρωπο, ο θανατος αυτος λεγετε επειτηδες.μηπος καποιων η καμπουρα εχει κακη συμπεριφορα στην οδιγηση η ειναι ειπετιος ενος θανατου καποιου ζωου και ενοχλητε προσωπηκα? γιατι τετια ατυχηματα ολοι λιγος πολλυ εχουμε δει.΄προσωπικα στης 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 χτηπειθηκε η συζηγος μου απο αυτοκινητο στο πεζωδρομιο ενω περιμενε να αναψει πρασινο για να περασει απεναντι. ο οδηγος εξεφανηστηκε. την ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΦΩΒΟ, ΤΑ ΕΞΩΔΑ,ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ, Κ.Λ.Π εμεις τα ζησαμε κσι κσνεις αλλος. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗ? ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΙΔΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΛΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΕΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΧΕΝΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΕΙΑ ΕΜΠΗΡΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Κ.Λ.Π ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΧΕΝΕΣΕ ΜΕΤΑ.

Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο άλλος οδηγός ήταν μεθυσμένος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εγώ ήμουν 4 ετών, η μεγάλη μου αδερφή 14 και η μικρή γεννήθηκε ένα μήνα αργότερα. Ο κύριος αυτός έμεινε κάποια χρόνια στη φυλακή, ενώ η μητέρα μου -σε αντίθεση με τους συγγενείς του πατέρα μου- δεν κυνήγησε αποζημιώσεις-και-δε-συμμαζεύεται, γιατί έμαθε ότι ο άνθρωπος είχε οικογένεια και παιδιά, δεν ήθελε να επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση.
Θυμάμαι ελάχιστα πράγματα απ' τον πατέρα μου και δεν ξέρω τι είδους άνθρωπος θα ήταν αν ζούσε σήμερα. Ίσως να ήταν παράδειγμα προς μίμηση, ίσως κακός όσο δεν παίρνει.
Δε θυμάμαι αν ως παιδί τον καταριόμουνα να πεθάνει αργά και βασανιστικά ή κάτι αντίσοιχο, ως ενήλικη πλέον όμως, δε με ενδιαφέρει να κάνω κάτι τέτοιο. Μακάρι να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή ως τα βαθιά του γεράματα και να έχει διδαχτεί από το λάθος του και ο ίδιος και η οικογένειά του.

Προφανώς αν έβλεπα κάποιον οδηγό να στοχεύει και να σκοτώνει ένα ζωάκι, εν βρασμώ ψυχής θα σκεφτόμουν πόσο θα του άξιζε ένας φριχτός θάνατος. Κατανοώ την αφαίρεση ζωής λόγω αμέλειας/ατυχήματος ή αυτοάμυνας. Είμαι όμως καθετα αντίθετη στη σκόπιμη αφαίρεση μιας ζωής. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το γατάκι που βάζει στόχο κάποιος ηλίθιος οδηγός και τον οποιοδήποτε εγκληματία καταδικάζεται σε θανατική ποινή.
Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να προσπαθήσουμε να σεβαστούμε τη ζωή σε κάθε της μορφή. Βαρέθηκα ν' ακούω για πολέμους και για θανάτους είτε ανθρώπων είτε ζώων!

PS. Είναι παλιό το θεματάκι, αλλά είμαι σχετικά πρόσφατο μέλος και (το παραδέχομαι!) τα διαβάζω όλα με τη σειρά:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back