stelpas
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelpas
Νεοφερμένο μέλος
Στο κέντρο υγείας χλωμό το κόβω να βγάζουν ακτινογραφίες σε ζώα. Πάντως γενικώς ακτινογραφίες βγαίνουν σε ζωάκια, όπως και γίνονται εγχειρήσεις σε σπασμένα ποδαράκια. Αναλόγως φυσικά την περίπτωση. Αν ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα σου, επισκέψου μια φορά την Αθήνα (τον ΑΙΛΟΥΡΟ - www.ailouros.gr) Από τους καλύτερους κτηνιάτρους, μη σου πω και ο καλύτερος!!!
Το καλο ειναι οτι στο Π.Φαληρο εχω σπιτι καθως εκει μεγαλωσα.Το κακκο οτι συσκολα μπορω να παω συντομα εκει.Παιζει ρολο ποσο χρονικο διαστημα θα περασει μεχρι να γινει η επεμβαση;
Jeannine
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Συμφωνώ με όλα όσα σου είπαν προηγουμένως, να προσθέσω μόνο ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μπορείς να του βγάλεις ακτινογραφία στο κέντρο υγείας, εφόσον οι άνθρωποι εκεί είναι συνεννοήσιμοι. Παλιότερα που είχε χρειαστεί να κάνουμε ακτινογραφία στο γάτο μας, την είχαμε κάνει σε κανονικό ακτινολογικό κέντρο, στο οποίο μας είχε παραπέμψει ο κτηνίατρος. Τα μηχανήματα δηλαδή ήταν τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται για τους ανθρώπους, απλώς χρειάζεται κάποιος που να είναι πρόθυμος να κάνει την ακτινογραφία στο ζωάκι και που να ξέρει κάπως να το χειριστεί (είναι λίγο δύσκολο να μείνουν εντελώς ακίνητα τα ζωάκια και θα χρειαστούν τουλάχιστον δυό χέρια να το κρατάνε, προκειμένου να βγει καθαρή η ακτινογραφία).
stelpas
Νεοφερμένο μέλος
Εμβολια δεν του εχω κανει.Οπως ειπα ειναι 6-7 μηνων.Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι εμβολιο πρεπει να του κανω.
aretha
Περιβόητο μέλος
Διάβασε εδώ για τα εμβόλια που πρέπει να γίνονται στις γάτες.Εμβολια δεν του εχω κανει.Οπως ειπα ειναι 6-7 μηνων.Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι εμβολιο πρεπει να του κανω.
RedCat
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το γατακι δεν ποναει.Το στραβα κολλημενο σπασιμο το ειχε πριν το παρω στο σπιτι.Υπολογιζω να εγινε το ατυχημα 50 μερες απο σημερα που μιλαμε...
Εμβολια δεν του εχω κανει.Οπως ειπα ειναι 6-7 μηνων.Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι εμβολιο πρεπει να του κανω.
Για να μην έχεις προβλήματα με το ζωάκι σου φρόντισε να είσαι τακτικός με τα εμβόλιά του. Κτηνιατρείο έχει σίγουρα στην
Σκιάθο που είναι δίπλα σου και μπορείς να πεταχτείς για κάποιες ώρες να το φροντίσεις. Άλλωστε μία με δύο φορές το χρόνο γίνονται τα εμβόλιά του. Αν θες πληροφορίες για κτηνίατρο στην Σκιάθο γράψε μου να ενημερωθώ και να σου πω.
stelpas
Νεοφερμένο μέλος
Αν θες πληροφορίες για κτηνίατρο στην Σκιάθο γράψε μου να ενημερωθώ και να σου πω.
Πηγα σε ενα φαρμακειο εδω που συνεργαζεται με κτηνιατρο στο Βολο.Μου εστειλε τα εμβολια και θα του τα κανω εδω.
RedCat
Διάσημο μέλος
stelpas
Νεοφερμένο μέλος
τι ρωτάς τοτε βρε..αφου τελικα αυτό θα κανεις..
Η πλακα ειναι οτι κτηνιατρείο εχει εδω αλλα οσους ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι σαν να μην υπαρχει αφου ο κτηνιατρος ειναι...δημοσιος υπαλληλος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool