Σπασμένο πόδι...

stelpas

Νεοφερμένο μέλος

Ο stelpas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπερα και καλως σας βρηκα... Εως τωρα τα κατοικιδια που περασαν απο την ζωη μου ηταν σκυλοι.Ενας φιλος μου γατοβιος με επεισε να παρω στο σπιτι ενα γατακι περιπου 6 μηνων της γειτονιας του.Το γατακι το πηρα.Το εχω μεσα στο σπιτι.Εμαθε πολυ γρηγορα τα...κατατοπια και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλος χαρακτηρας.Η γκρινια του ειναι ηπια και ολιγολεπτη αλλα κι εγω του προσφερω τα χαδακια που χρειαζεται. Ειναι ομως...τραυματιας.Καποιο οχημα περασε απο πανω του με αποτελεσμα το ενα απο τα πισω ποδια να σπασει.Το σπασιμο εθρεψε αλλα στραβα με αποτελεσμα ο γατος να ειναι κουτσος και μεταξυ των αλλων να μην μπορει να ξυστει οπως θελει.Δυστυχώς κτηνιατρος στο νησι δεν υπαρχει.Ερχεται ομως ενας για κανα μηνα και βλεπει οτι προλαβαινει. Το ερωτημα μου ειναι:Υπαρχει περιπτωση με χειρουργικη επεμβαση να διορθωθει το ποδι;Τι χρηματικο ποσο περιπου θα χρειαστει;Στο κεντρο υγειας κανουν ακτινογραφιες σε ζωα; Αυτα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο κέντρο υγείας χλωμό το κόβω να βγάζουν ακτινογραφίες σε ζώα. Πάντως γενικώς ακτινογραφίες βγαίνουν σε ζωάκια, όπως και γίνονται εγχειρήσεις σε σπασμένα ποδαράκια. Αναλόγως φυσικά την περίπτωση. Αν ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα σου, επισκέψου μια φορά την Αθήνα (τον ΑΙΛΟΥΡΟ - www.ailouros.gr) Από τους καλύτερους κτηνιάτρους, μη σου πω και ο καλύτερος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο κέντρο υγείας χλωμό το κόβω να βγάζουν ακτινογραφίες σε ζώα. Πάντως γενικώς ακτινογραφίες βγαίνουν σε ζωάκια, όπως και γίνονται εγχειρήσεις σε σπασμένα ποδαράκια. Αναλόγως φυσικά την περίπτωση. Αν ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα σου, επισκέψου μια φορά την Αθήνα (τον ΑΙΛΟΥΡΟ - www.ailouros.gr) Από τους καλύτερους κτηνιάτρους, μη σου πω και ο καλύτερος!!!

Το καλο ειναι οτι στο Π.Φαληρο εχω σπιτι καθως εκει μεγαλωσα.Το κακκο οτι συσκολα μπορω να παω συντομα εκει.Παιζει ρολο ποσο χρονικο διαστημα θα περασει μεχρι να γινει η επεμβαση;

Παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο πιστεύω πόσος καιρός θα περάσει από τότε που έχει γίνει το ατύχημα. Και δυστυχώς μιλάω εκ πείρας... Βρήκα μία γατούλα χτυπημένη στα πίσω της πόδια. Άφησα καιρός να περάσει, το ένα πισινό πόδι διορθώθηκε περίπου μόνο του, ενώ το άλλο κόλλησε από το σπάσιμο τελείως στραβά... Βρήκα κι εγώ τον ΑΙΛΟΥΡΟ, το πήγα... θα του κάνει εγχείρηση στο ποδαράκι του, αλλα οπως μου είπε δεν υπόσχεται και πολλά γιατί έχει περάσει πολύς καιρός... Όσο πιο ζεστό και πρόσφατο είναι το σπάσιμο, τόσο πιο εύκολο είναι, ύστερα από επεμβάσεις να διορθωθεί ένα τετοιο πρόβλημα.

το γατάκι δείχνει να πονάει; Κάνε ένα τηλεφώνημα από τώρα να ρωτήσεις λεπτομέρειες. Γενικότερα εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν στον οποιοδήποτε κτηνίατρο. το πιθανότερο απ'οτι λες είναι να έχει δέσει το ποδαράκι στραβά, οπότε θα χρειαστει και πάλι επέμβαση (προφανώς σπάσιμο και δέσιμο από την αρχή, τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι ισχύει σε ανθρώπους). Αν μένεις Π.Φάληρο κανόνισε πριν έρθεις το ραντεβού με τον Αίλουρο (γιατί είναι σοβαρή επέμβαση φαντάζομαι και απαιτεί και κάποιο χρόνο) και φυσικά να ρωτήσεις και για το κόστος, το χρόνο ανάρρωσης κλπ. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και περαστικά

Καλωσήρθατε, εσύ και το γατάκι σου! :)
Συμφωνώ με όλα όσα σου είπαν προηγουμένως, να προσθέσω μόνο ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μπορείς να του βγάλεις ακτινογραφία στο κέντρο υγείας, εφόσον οι άνθρωποι εκεί είναι συνεννοήσιμοι. Παλιότερα που είχε χρειαστεί να κάνουμε ακτινογραφία στο γάτο μας, την είχαμε κάνει σε κανονικό ακτινολογικό κέντρο, στο οποίο μας είχε παραπέμψει ο κτηνίατρος. Τα μηχανήματα δηλαδή ήταν τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται για τους ανθρώπους, απλώς χρειάζεται κάποιος που να είναι πρόθυμος να κάνει την ακτινογραφία στο ζωάκι και που να ξέρει κάπως να το χειριστεί (είναι λίγο δύσκολο να μείνουν εντελώς ακίνητα τα ζωάκια και θα χρειαστούν τουλάχιστον δυό χέρια να το κρατάνε, προκειμένου να βγει καθαρή η ακτινογραφία).

Το γατακι δεν ποναει.Το στραβα κολλημενο σπασιμο το ειχε πριν το παρω στο σπιτι.Υπολογιζω να εγινε το ατυχημα 50 μερες απο σημερα που μιλαμε...

Εμβολια δεν του εχω κανει.Οπως ειπα ειναι 6-7 μηνων.Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι εμβολιο πρεπει να του κανω.

Εμβολια δεν του εχω κανει.Οπως ειπα ειναι 6-7 μηνων.Θα παω στο φαρμακειο να ρωτησω τι εμβολιο πρεπει να του κανω.
Διάβασε εδώ για τα εμβόλια που πρέπει να γίνονται στις γάτες.

θα πρότεινα να του τα κάνει κάποιος ειδικός τα εμβόλια. Επίσης μίλα με κάποιο γιατρό σχετικά με το ποια εμβόλια χρειάζεται να κάνει (πράγμα σημαντικό αν τριγυρνάει έξω) είναι ένα τριπλό το οποιο γίνεται επαναληπτικό σε 20 μέρες περίπου και μετά ένα μια φορά το χρόνο. Το να σου πούμε εμείς ποια εμβόλια να πάρεις και να του κάνεις είναι τουλάχιστον ανεύθυνο, ο γιατρός μπορεί να σου πει τηλεφωνικά. Αν σε ενδιαφέρουν τα έξοδα όταν θα έρθεις αθήνα πηγαινέ το στη φιλοζωική νομίζω ότι κάνουν αρκετά καλές τιμές. Εγω απ'οσο γνωρίζω το εμβόλιο στοιχίζει μαζί με την εξέταση στον κτηνίατρο 30 ευρώ.

Το γατακι δεν ποναει.Το στραβα κολλημενο σπασιμο το ειχε πριν το παρω στο σπιτι.Υπολογιζω να εγινε το ατυχημα 50 μερες απο σημερα που μιλαμε...

Για να μην έχεις προβλήματα με το ζωάκι σου φρόντισε να είσαι τακτικός με τα εμβόλιά του. Κτηνιατρείο έχει σίγουρα στην
Σκιάθο που είναι δίπλα σου και μπορείς να πεταχτείς για κάποιες ώρες να το φροντίσεις. Άλλωστε μία με δύο φορές το χρόνο γίνονται τα εμβόλιά του. Αν θες πληροφορίες για κτηνίατρο στην Σκιάθο γράψε μου να ενημερωθώ και να σου πω.

Αν θες πληροφορίες για κτηνίατρο στην Σκιάθο γράψε μου να ενημερωθώ και να σου πω.

Πηγα σε ενα φαρμακειο εδω που συνεργαζεται με κτηνιατρο στο Βολο.Μου εστειλε τα εμβολια και θα του τα κανω εδω.

τι ρωτάς τοτε βρε..αφου τελικα αυτό θα κανεις..

τι ρωτάς τοτε βρε..αφου τελικα αυτό θα κανεις..

Η πλακα ειναι οτι κτηνιατρείο εχει εδω αλλα οσους ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι σαν να μην υπαρχει αφου ο κτηνιατρος ειναι...δημοσιος υπαλληλος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back