evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
στην αυλή της μαμάς μου, εχει εγκατασταθεί μια γατούλα η οποία μένει μόνιμα εκει, έχει γεννήσει και την συντηρεί οσο μπορεί η μαμά μου..είναι περίπου 2 χρονών αλλά δεν μπορείς να την αγγίξεις..πρέπει οπωσδήποτε να την στειρώσουμε γιατί σε 2 μήνες απο 4 γάτες γίνανε 15! πώς μπορούμε να την πιάσουμε? και αντε τα καταφέρνουμε, μετά ο γιατρός πως θα καταφέρει να την πιάσει και η ανάρρωση της πώς θα γίνει αφού δεν μπορεί μεσα στο σπίτι? επίσης ποια είναι η ελάχιστη ηλικία που μπορούμε να κάνουμε στείρωση, ξέρω ότι συνήθως γίνονται 5-6 μηνών αλλά στο animal planet που βλέπω εκπομπές έχει που τα στειρώνουν και απο 4...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κοίτα μηπως βρείς κανέναν σύλλογο στην Κύπρο που στειρώνει γάτες και μπορεί να έχει.. ή ρώτα σε Κτηνίατρους. Όσοι ασχολούνται με αδέσποτα συνήθως έχουν στάνταρ.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι κινδυνοι υπάρχουν αν γίνει 4 μηνων η στείρωση?Αν βρεις γιατρο που το αναλαμβανει,μπορει να γινει και σε μικροτερη ηλικια η στειρωση.Στο εξωτερικο τα στειρωνουν τριων μηνων τα γατακια.
moukelis
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστώΑν ειναι αρσενικο καποιοι γιατροι λενε οτι ισως υπαρχει προβλημα με στενωση ουρηθρας.Για τα θηλυκα φανταζομαι απλα ειναι θεμα αναπτυξης.Ρωτησε αν θες και το γιατρο του φορουμ.![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μετα απο σχεδον 30 ωρες επεστρεψε, εφαγε και ηπιε νερακι! δεν μπορει να δει η μαμα μου μιας και ειναι λιγος ο φωτισμος πως ειναι η πληγη της..και δεν θελει να κοντεψει για να μην την αναστατωσει παλι. ελπιζω να ειναι καλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τα μωρακια κλεινουν 8 εβδομαδες, ειναι πολυ ζωηρα, μαθανε να πηγαινουν στην αμμο τους(τα βαλαμε σε ενα δωματιακι τις τελευταιες 3 μερες γιατι ειχε καταιγιδες για να προστατευτουν) και τρωνε και κονσερβουλες. αυριο ή την τριτη θα πανε για εξωτερικη+εσωτερικη αποπαρασιτωση, και τεταρτη θα πανε στις κοπελες οπου θα τους βρουν σπιτακια

πεμπτη θα πανε 2 ακομη γατουλες στο γιατρο και θα της στειρωσει την παρασκευη.
αυτα προς το παρων!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παιδιά πρωτη φορα πεφτω εξω κι εγώ!! αλλα την επεισα να τον στειρωσουμε τον tiger (οχι την)! δευτερα τελικα πάει η σισσυ και ο tiger για στειρωση. τα μικρουλια κανανε αποπαρασιτωση και θα δωθούν μαλλον αυριο. τα αλλα δυο η καλλυ και ο αρης κατι παθανε, δεν ξερουμε πιος απο τους 2 αλλα πανε και κανουνε ευκοιλιότητα στην βεραντα της θειας μου
φοβαται η μαμα μου οτι θα τα εξαφανίσει αν το συνεχισουν. θα τα παει στο γιατρο να της πει τι να κανει. υποψιάζεται οτι επειδή η μεγαλη η γατα τους αφηνει να την θηλαζουν και επειδη κοψανε εδω και καιρο το γαλα απο την μαμα τους..η ριννα ειναι μες την τρελλη χαρα, αν και δεν θελει πλεον τα μικρα της..!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool