Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Σε ποια περιοχή μένεις? Γιατί μπορούμε να την πάμε στην δική μου κτηνίατρο που το κάνει..
Απότι βλέπω μένεις Περιστέρι σωστά?Εγώ μένω Πόρτο Ράφτη .....Να σου πω πόσο παίρνει η κτηνίατρός σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι στο περιστέρι μένω. Θα μας πάρει 60 ευρώ και με τις μέρες φιλοξενείας.Απότι βλέπω μένεις Περιστέρι σωστά?Εγώ μένω Πόρτο Ράφτη .....Να σου πω πόσο παίρνει η κτηνίατρός σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Μα δεν θα χρειασθει να βα,εις την γατουλα μεσα στο σπιτι. Η κτηνιατρος που στειρωνω τα αδεσποτα φιλοξενει στο ιατρειο της τα ζωακαι για τις δυο επομενες μερες και μετα τα απελευθερωνω χωρις κανεναν μα κανεναν κινδυνο στο φυσικο τους περιβαλλον. Αυτο δεν το κανει μονο η συγκεκριμενη κτηνιατρος αλλα και αλλοι στην πολη μας.
Στις δυο μερες η γατουλα ειναι τελειως μα τελειως καλα αν η τομη που εχει γινει δεν ειναι τεραστια οποτε και σημαινει οτι ο η η κτηνιατρος δεν ειχε εμπειρια απο στειρωσεις, Σε πολυ ακραιες καταστασεις χρειαστηκε να φιλοξενηθει ζωο περισσοτερες μερες και αυτο μονο οταν το ζωο ειχε καποιο αλλο προβλημα πριν την στειρωση.
Αυτός που στείρωσε τη δικιά μου εκτός του ότι δεν ήταν έγκυος της έκανε μια τεράστια τομή στην κοιλίτσα της και καμιά 15αριά ράμματα λες και έιχε μαντάρει κάλτσα αφού ακόμα και εγώ καλύτερα θα τα έκανα.....Οπότε γι'αυτό και σκέφτομαι όλα ξαυτά.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Ναι στο περιστέρι μένω. Θα μας πάρει 60 ευρώ και με τις μέρες φιλοξενείας.
Μια χαρά το βλέπω θα σου στείλω σε πμ το τηλ μου ή αν θες στείλε μου και εσύ το δικό σου να το κανονίσουμε .Ευχάριστώ πάρα πολύ!!!!!Με συγκινείς αλήθεια!
natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν είναι όλοι οι γιατροί το ίδιο...Αυτός που στείρωσε τη δικιά μου εκτός του ότι δεν ήταν έγκυος της έκανε μια τεράστια τομή στην κοιλίτσα της και καμιά 15αριά ράμματα λες και έιχε μαντάρει κάλτσα αφού ακόμα και εγώ καλύτερα θα τα έκανα.....Οπότε γι'αυτό και σκέφτομαι όλα ξαυτά.

natalouko
Επιφανές μέλος
Θα στο στείλω τώρα..Μια χαρά το βλέπω θα σου στείλω σε πμ το τηλ μου ή αν θες στείλε μου και εσύ το δικό σου να το κανονίσουμε .Ευχάριστώ πάρα πολύ!!!!!Με συγκινείς αλήθεια!

gelly01
Δραστήριο μέλος
Η δική μου γιατρός κρατάει τα θηλυκά (τα αδέσποτα) 4 μέρες. Τα αρσενικά μπορούν να βγουν μόλις συνέλθουν από την νάρκωση.![]()
Οταν η τομη ειναι μικρη και η ραφη ειναι με ραμματα αποροφησιμα και γινεται ενδοδερμικα και οι δυο μερες ειναι πολυ, Απλα προκειμενου να μην εχουμε εμεις οι φιλοζωοι τους ενδοιασμους μας γιαυτο και παρεχεται αυτη η φιλοξενεια των δυο ημερων.
Στο προγραμμα των στειρωσεων στο Πηλιο που ημουν μεσα στα χειρουργεια καποια πολυ πολυ χαδιαρικα ζωα τα βγαλαμε απο τις γατοφορυς μετα τρεις ωρες απο την επεμβαση τους και η συμπεριφορα των ζωων ηταν σαν να μην τους ειχε συμβει τιποτα προηγουμενως. Καθοριστικοι παραγοντες ειναι τα φαρμακα της αντιβιωσης καθως και τα αντιφλεγμωνοδη καθως και η ποιοτητα στα ραμματα.
natalouko
Επιφανές μέλος
Προφανώς κάθε γιατρός έχει την δική του άποψη. Σίγουρα κάνει μικρή τομή, απορροφήσιμα ράμματα και δίνει αντιβίωση μακράς διαρκείας. Φαντάσου η δικιά μου η γάτα, έκανε την στείρωση το πρωί και το απόγευμα σκαρφάλωνε στα ντουλάπια της κουζίνας χωρίς πρόβλημα.Οταν η τομη ειναι μικρη και η ραφη ειναι με ραμματα αποροφησιμα και γινεται ενδοδερμικα και οι δυο μερες ειναι πολυ, Απλα προκειμενου να μην εχουμε εμεις οι φιλοζωοι τους ενδοιασμους μας γιαυτο και παρεχεται αυτη η φιλοξενεια των δυο ημερων.
Στο προγραμμα των στειρωσεων στο Πηλιο που ημουν μεσα στα χειρουργεια καποια πολυ πολυ χαδιαρικα ζωα τα βγαλαμε απο τις γατοφορυς μετα τρεις ωρες απο την επεμβαση τους και η συμπεριφορα των ζωων ηταν σαν να μην τους ειχε συμβει τιποτα προηγουμενως. Καθοριστικοι παραγοντες ειναι τα φαρμακα της αντιβιωσης καθως και τα αντιφλεγμωνοδη καθως και η ποιοτητα στα ραμματα.

gelly01
Δραστήριο μέλος
Προφανώς κάθε γιατρός έχει την δική του άποψη. Σίγουρα κάνει μικρή τομή, απορροφήσιμα ράμματα και δίνει αντιβίωση μακράς διαρκείας. Φαντάσου η δικιά μου η γάτα, έκανε την στείρωση το πρωί και το απόγευμα σκαρφάλωνε στα ντουλάπια της κουζίνας χωρίς πρόβλημα.![]()
Nataluko εχεις απολυτο δικιο οτι ο καθε γιατρος εχει την δικη τουν αποψη. Και να σου οτι προτιμω οταν δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τον η την κτηνιατρο τους κτηνιατρους με την επιφυλακτικη σταση στα αδεσποτα που τα κρατουν παραπανω για φιλοξενεια αποτι τους κτηνιατρους που τα βγαζουν στον δρομο χωρις να ειναι σιγουροι για την εκβαση της επεμβασης.
Πριν καταληξω στην συνεργασια με τους συγκεκριμενους κτηνιατρους και πριν δω με τα ματια μου η ιδια μεσα στα χειρουργεια την δουλεια, ημουν και εγω πολυ πολυ επιφυλακτικη.
Προτιμω εννοειτε την ταλαιπωρια του ζωου μια η δθο μερες παραπανω απο το να θεσω σε κινδυνο το ζωο.
natalouko
Επιφανές μέλος
Nataluko εχεις απολυτο δικιο οτι ο καθε γιατρος εχει την δικη τουν αποψη. Και να σου οτι προτιμω οταν δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τον η την κτηνιατρο τους κτηνιατρους με την επιφυλακτικη σταση στα αδεσποτα που τα κρατουν παραπανω για φιλοξενεια αποτι τους κτηνιατρους που τα βγαζουν στον δρομο χωρις να ειναι σιγουροι για την εκβαση της επεμβασης.
Πριν καταληξω στην συνεργασια με τους συγκεκριμενους κτηνιατρους και πριν δω με τα ματια μου η ιδια μεσα στα χειρουργεια την δουλεια, ημουν και εγω πολυ πολυ επιφυλακτικη.
Προτιμω εννοειτε την ταλαιπωρια του ζωου μια η δθο μερες παραπανω απο το να θεσω σε κινδυνο το ζωο.
Έχεις απόλυτο δίκιο!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ έφριξα με έναν γιατρό μόλις μου άνοιξε όλη την γάτα για στείρωση, και δεν κουνήθηκε η γάτα ούτε για τουαλέτα 4 μέρες μετά. Μετά άλλαξα γιατρό, και είδα το φώς...

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα μου το ειχε δανείσει ενας φιλος και ηταν δικης του κατασκευης...δεν εχω ιδεα για το που μπορεις να βρεις μεγαλα κλουβιακαλό αυτό και δεν το έιχα σκεφτεί....Που βρήκες μεγάλο κλουβί?![]()

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ μαζι σου...μετρα η εμπειρια και η αγαπη για την δουλεία που κανει. Εμενα ο γιατρος που μου στειρωσε ολα μου τα γατια στην μιση μερα ηταν περδικακια! και η τομη τους πολυ μικρη...ακομα και η γατουλλα που ηταν εγκυος στις 5 ωρες ηταν και μια χαρα και εφαγε και ηπιε και μου εκανε και γουρου γουρουΤα πάντα είναι ο γιατρός να έχει εμπειρία... Όλγα, προφανώς ο δικός σου ΔΕΝ.....
Και εγώ έφριξα με έναν γιατρό μόλις μου άνοιξε όλη την γάτα για στείρωση, και δεν κουνήθηκε η γάτα ούτε για τουαλέτα 4 μέρες μετά. Μετά άλλαξα γιατρό, και είδα το φώς...![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα μου το ειχε δανείσει ενας φιλος και ηταν δικης του κατασκευης...δεν εχω ιδεα για το που μπορεις να βρεις μεγαλα κλουβια![]()
Μπορείς απλά να πάρεις και μια μεγάλη γατοφόρο.. ή μάλλον σκυλοφόρο. Είναι μεγάλα κουτιά πλαστικά με πορτάκι, και χωράει και μέσα κασονάκι με άμμο.

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ καλη ιδεα , δεν το ειχα σκεφτει αυτοΜπορείς απλά να πάρεις και μια μεγάλη γατοφόρο.. ή μάλλον σκυλοφόρο. Είναι μεγάλα κουτιά πλαστικά με πορτάκι, και χωράει και μέσα κασονάκι με άμμο.![]()

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Παιδιά έκανα χθες μια προσπάθεια να μιλήσω με μια κτηνίατρο που χθες την πήρε το μάτι μου στην περιοχή κ δεν είχα επικοινωνήσει ως τώρα.Της εξήγησα την κατάσταση και μου είπε πως αν είναι ήδη έγκυος δεν στειρώνει και πως αν θέλω να φιλοξενήσει την γατούλα μετά την εγχείρηση εκτός των 80? της στείρωσης θέλει και άλλα χρήματα...Και λέω εγώ τώρα, εγώ που ήθελα να γίνω κτηνίατρος τόσο πολύ και δεν τα κατάφερα βέβαια για άλλους λόγους,πως είναι δυνατόν να μην κάνουν κάτι για να βοηθήσουν ανθρώπους που προσπαθούν για το καλύτερο???Και οκ αδιαφορούν για τους ανθρώπους , το ότι θα βοηθήσουν ζωάκια και πάλι αδιάφορο τους είναι????
Εγώ θα επιμείνω και θα την βρω την άκρη.....
gelly01
Δραστήριο μέλος
Παιδιά έκανα χθες μια προσπάθεια να μιλήσω με μια κτηνίατρο που χθες την πήρε το μάτι μου στην περιοχή κ δεν είχα επικοινωνήσει ως τώρα.Της εξήγησα την κατάσταση και μου είπε πως αν είναι ήδη έγκυος δεν στειρώνει και πως αν θέλω να φιλοξενήσει την γατούλα μετά την εγχείρηση εκτός των 80? της στείρωσης θέλει και άλλα χρήματα...Και λέω εγώ τώρα, εγώ που ήθελα να γίνω κτηνίατρος τόσο πολύ και δεν τα κατάφερα βέβαια για άλλους λόγους,πως είναι δυνατόν να μην κάνουν κάτι για να βοηθήσουν ανθρώπους που προσπαθούν για το καλύτερο???Και οκ αδιαφορούν για τους ανθρώπους , το ότι θα βοηθήσουν ζωάκια και πάλι αδιάφορο τους είναι????
Εγώ θα επιμείνω και θα την βρω την άκρη.....
Αγαπητη μου Ολγα
Σε καθε επαγγελματικο κλαδο υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν το επαγγελμα τους σαν καθαρα βιοποριστικο μεσο και υπαρχουν αλλοι που το αγαπουν και το υπηρετουν. Αυτο ειναι δικαιωμα και επιλογη τους. Δεν νομιζω οτι πρεπει να τους κρινουμε. Εκεινο που εμεις εχουμε να κανουμε ειναι οι σωστες επιλογες.
Δεν χρειαζεται να προσπαθησεις και πολυ για να βρεις την ακρη. Υπαρχουν αρκετοι κτηνιατροι στην Θεσσαλονικη που εχουν πολυ φιλικες τιμες για την στειρωση των αδεσποτων γατιων. Και ειναι σε ολες τις περιοχες ,ανατολικα, δυτικα, κεντρο και σε προαστεια της πολης. Ακομη και στην κλινικη της Κτηνιατρικης υπαρχει ευνοικοτερη μεταχειρηση για τα αδεσποτα.
Αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου στειλω μια λιστα με κτηνιατρους με φιλικες τιμες για την στειρωση αδεσποτης γατας.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Αγαπητη μου Ολγα
Σε καθε επαγγελματικο κλαδο υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν το επαγγελμα τους σαν καθαρα βιοποριστικο μεσο και υπαρχουν αλλοι που το αγαπουν και το υπηρετουν. Αυτο ειναι δικαιωμα και επιλογη τους. Δεν νομιζω οτι πρεπει να τους κρινουμε. Εκεινο που εμεις εχουμε να κανουμε ειναι οι σωστες επιλογες.
Δεν χρειαζεται να προσπαθησεις και πολυ για να βρεις την ακρη. Υπαρχουν αρκετοι κτηνιατροι στην Θεσσαλονικη που εχουν πολυ φιλικες τιμες για την στειρωση των αδεσποτων γατιων. Και ειναι σε ολες τις περιοχες ,ανατολικα, δυτικα, κεντρο και σε προαστεια της πολης. Ακομη και στην κλινικη της Κτηνιατρικης υπαρχει ευνοικοτερη μεταχειρηση για τα αδεσποτα.
Αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου στειλω μια λιστα με κτηνιατρους με φιλικες τιμες για την στειρωση αδεσποτης γατας.
Σε ευχαριστώ πάαααααααρα πολύ αλλά μένω Αθήνα .....
Κάποια άκρη βρήκα με τη Ναταλία οπότε θα έχουμε κάποιες εξελίξεις σύντομα!
Μάλλον όπως τα λες είναι απλά ξέρεις είμαι μάλλον πολύ ρομαντική για να σκεφτώ ότι μπορείς να είσαι γιατρός (λειτούργημα) απλά για να βγάζεις χρήματα χωρίς να "το" έχεις και μέσα σου...κάποια στιγμή θα μεγαλώσω και ίσως το δω αλλιώς .Πάντως ευχαριστώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απλά θέλουν ψάξιμο...
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Ναι, το καλό το μονοπάτι ξέρει και άλλο παλικάρι...και λύσεις υπάρχουν πολλές και καλές.
Απλά θέλουν ψάξιμο...
Ναι σίγουρα θέλει ψάξιμο....
Χθες στο τσατ είδες τιμές που μου δίνει ο κτηνίατρος της περιοχής για εμβόλια???Ο λησταρχος νταβέλης μπροστά του είναι πρόβατο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool