Στείρωση και συνέπειες...

• Thread starter Thread starter marso
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλησπερα!

Ειμαι σε κατασταση πανικου και αγχους γι'αυτο εχω να μπω κατι μερες στο φορουμ...
Βουλα, καλα θυμοσουν αλλα μας ειπε ο γιατρος να αφησουμε αλλη 1 βδομαδα να αναπλαθουν λιγο ακομα οι ιστοι. Η "μικρη" εκανε και την δευτερη εγχειρηση λιγο καθυστερημενα βεβαια την Τεταρτη που μας περασε. Μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι! Αυτο το κολλαρο της Ελισαβετ ποιος διεστραμμενος το ανακαλυψε???? :mad: Δεν το θελει καθολου! Οπως και στην πρωτη εγχειρηση...
Περασα ενα σκ να κυνηγαω την γατα μηπως θελει να κατουρησει.. 4 φορες την ημερα! 4 πλυντηρια την ημερα, 4 ηρεμιστικα την ημερα! Φτιαχνουμε και την κουζινα τωρα (ξυσιματα, στοκαρισματα, βαψιματα). Και την Τριτη δινω εξετασεις και δεν το βλεπω να περναω..:P Ειναι αυτο που λενε οτι παντα ολα μαζι θα σκασουν...
Το βασανακι μου ειναι καλα παντως αυτο εχει σημασια. Το μονο που με στεναχωρησε παρα πολυ και η ψυχολογια μου ηταν κουρελι ηταν που ο γιατρος ειπε οτι στους πανω λεμφαδενες ειχε προχωρησει αρκετα βαθια ο ογκος...Με το που το ακουσα, στα πατωματα! Κι η μανα μ επισης...Μας ειπε οτι το καθαρισε οσο μπορουσε, οσο πιο βαθια και οτι απο δω και περα δεν υπαρχει κατι αλλο να κανουμε. Θα παμε την αλλα βδομαδα για ενα τσεκ μετεγχειρητικο και μετα τρεις μηνες για ακτινογραφια...Παλι κουρελι το Σεπτεμβρη! Δεν θα μ φτανει που θα γυρναω απο την αδεια παλι στη δουλεια, θα εχω και τη γατα! Δεν το βλεπω να γλυτωνω τα tavor!:P
Αυτα! Θα εχω περισσοτερα την αλλη βδομαδα.
Μην ξεχνατε: προσοχη σε καθε εγχειρηση που κανετε. Παντα δευτερη και τριτη γνωμη. Και κυριως καλο κτηνιατρο-ανθρωπο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις τα στοιχεία του κτηνίατρου;Έπεσα και γω στην περίπτωση και η γατούλα μου μετά από 1 χρόνο στείρωσης,έχει ξανά οίστρο.Με έχει εκνευρίσει πολύ η κτηνίατρός μου.Το καλοκαίρι,που παρουσιάστηκαν πάλι σημάδια οίστρου της έκανε ένεση και ισχυριζόταν ότι ήταν τελείως ακίνδυνη και δεν είχε καμία σχέση με καταστολή του οίστρου.Όπως αποδείχτηκε δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.Και τώρα,πάλι ένεση ήθελε να της κάνει.
Επειδή,είμαι πολύ αγχωμένη(διάβασα και το περιστατικό με την Κάρλα),θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με την επιλογή κτηνιάτρου;Τελικά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι,γιατί τελικά την πληρώνει το καημένο το ζωάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι ότι καλύτερο για την γατούλα σου. Κι εγώ πρέπει να εγχειρίσω την σκυλίτσα μου γιατί της βρήκα δύο γρομπαλάκια στο στηθάκι της. Θα της κάνει μαστεκτομή στο κάτω μέρος και στείρωση ταυτόχρονο. Ομολογώ ότι είμαι πανικοβλημένη.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη αν σας αγχώσω περισσότερο αλλά δυστυχώς η γάτα μου πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δυστυχώς δεν πράξαμε όσο γρήγορα έπρεπε..Ο καρκίνος ήταν πάρα πολύ επιθετικός..
Όσο για τον κτηνίατρο μην ανησυχείτε. Δεν έχει πια κτηνιατρείο..Μπήκε εσωτερικός σε ένα κτήμα..
Εύχομαι τα καλύτερα και στις δυο σας. Να πάνε όλα καλά!

Μαρίνα μου λυπάμαι:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back