Καλησπερα!
Ειμαι σε κατασταση πανικου και αγχους γι'αυτο εχω να μπω κατι μερες στο φορουμ...
Βουλα, καλα θυμοσουν αλλα μας ειπε ο γιατρος να αφησουμε αλλη 1 βδομαδα να αναπλαθουν λιγο ακομα οι ιστοι. Η "μικρη" εκανε και την δευτερη εγχειρηση λιγο καθυστερημενα βεβαια την Τεταρτη που μας περασε. Μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι! Αυτο το κολλαρο της Ελισαβετ ποιος διεστραμμενος το ανακαλυψε????

Δεν το θελει καθολου! Οπως και στην πρωτη εγχειρηση...
Περασα ενα σκ να κυνηγαω την γατα μηπως θελει να κατουρησει.. 4 φορες την ημερα! 4 πλυντηρια την ημερα, 4 ηρεμιστικα την ημερα! Φτιαχνουμε και την κουζινα τωρα (ξυσιματα, στοκαρισματα, βαψιματα). Και την Τριτη δινω εξετασεις και δεν το βλεπω να περναω..

Ειναι αυτο που λενε οτι παντα ολα μαζι θα σκασουν...
Το βασανακι μου ειναι καλα παντως αυτο εχει σημασια. Το μονο που με στεναχωρησε παρα πολυ και η ψυχολογια μου ηταν κουρελι ηταν που ο γιατρος ειπε οτι στους πανω λεμφαδενες ειχε προχωρησει αρκετα βαθια ο ογκος...Με το που το ακουσα, στα πατωματα! Κι η μανα μ επισης...Μας ειπε οτι το καθαρισε οσο μπορουσε, οσο πιο βαθια και οτι απο δω και περα δεν υπαρχει κατι αλλο να κανουμε. Θα παμε την αλλα βδομαδα για ενα τσεκ μετεγχειρητικο και μετα τρεις μηνες για ακτινογραφια...Παλι κουρελι το Σεπτεμβρη! Δεν θα μ φτανει που θα γυρναω απο την αδεια παλι στη δουλεια, θα εχω και τη γατα! Δεν το βλεπω να γλυτωνω τα tavor!

Αυτα! Θα εχω περισσοτερα την αλλη βδομαδα.
Μην ξεχνατε: προσοχη σε καθε εγχειρηση που κανετε. Παντα δευτερη και τριτη γνωμη. Και κυριως καλο κτηνιατρο-ανθρωπο.