dioni13929
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω μια γατούλα τριών χρονών, στειρωμένη πάνω από ένα χρόνο τώρα, η οποία μέχρι πρότινος ήταν αδέσποτη, και αποφάσισα να την υιοθετήσω γιατί είναι άρρωστη. Αν και ανέκαθεν ήταν πολύ χαδιάρα και φαινόταν να τα πηγαίνει καλύτερα με τους ανθρώπους παρά με τις άλλες γάτες, τώρα που άρχισε να συνέρχεται νιαουρίζει με λύσσα όλη τη νύχτα, και η εμπειρία μου μού λέει ότι πρόκειται για ερωτικό κάλεσμα. Είναι δυνατόν μια στειρωμένη γάτα να θέλει τόσο πολύ να ζευγαρώσει; Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Και πάνω απ' όλα, πώς να το χειριστώ, που μέσα σε όλα η καημένη η γατούλα έχει aids και δεν κάνει να έρχεται σε επαφή με άλλα γατιά;
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
. Βεβαια όσο περνανε τα χρονια και λιγοτερο θα γινεται αυτο αν σε παρηγορεί καπως το γεγονός..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hutnana
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα παιδιά!
Μήπως ξέρει κανένας να μου πει πόσο κοστίζει περίπου μία στείρωση σε θυλικιά γατούλα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
hutnana
Νεοφερμένο μέλος
M&M
Νεοφερμένο μέλος
Γεια και από μένα, πρώτο μήνυμα στο forum!Μόλις πριν από μία ώρα στείρωσα τον γάτο μου (είναι 10 μηνών περίπου)γιατί ψέκαζε(και όχι μόνο..) παντού στο σπίτι και είχε γίνει αφόρητη η κατάσταση...Τον βλέπω στο σπιτάκι του και χτυπιέται γιατί δεν έχει συνέλθει από την νάρκωση. Ο γιατρός του είπε σε 2-3 ώρες θα'ναι καλά, αλλά τον βλέπω και έχει ματώσει το πόδι του με τα νύχια του και φαίνεται να πονάει πολύ... είναι φυσιολογικό??
Επίσης, τι μπορώ να κάνω εκτός από το να καθαρίσω όσο καλύτερα γίνεται κάθε γωνιά για να μην του μυρίσει κάτι ώστε να μην συνεχίσει να ψεκάζει;;;

drusilia
Διάσημο μέλος
Νομιζω οτι θα βοηθήσει το ξύδι στα σημεία που έχει ψεκάσει.
ruko
Διάσημο μέλος

Εδώ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το καθάρισμα των ούρων, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να μάθουμε τι έχει.
M&M
Νεοφερμένο μέλος
(Πίσω τουλάχιστον δεν βλέπω να βγάζει αίμα...)Πρέπει δηλ να αγοράσω αρκετά μπουκάλια ξύδι γιατί δεν έχει αφήσει σημείο χωρίς να το..."ευλογήσει"

RedCat
Διάσημο μέλος
. κρίμα ειναι να χτυπιεται ο καημενος..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M&M
Νεοφερμένο μέλος
Συγνώμη που σας ζαλίζω και ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον
, πρώτη φορά στειρώνω γάτο και έχω χιλιοστεναχωρηθεί που τον βλέπω έτσι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εμένα ο γατούλης μου ήταν αρσενικός και στειρωμένος.Εμετό μπορεί να έκανε κι από τη νάρκωση,αλλά το αίμα δεν είναι καλό,να πάρεις αμέσως το γιατρό σου!
Περιμένουμε νέα του γατούλη!

M&M
Νεοφερμένο μέλος
Όλα καλά για την ώρα, εκτός του ότι πονάει κανένα άλλο ανησυχητικό σημάδι!Όντως εμετό από την νάρκωση έκανε και το λίγο αίμα που είδα πίσω ήταν φυσιολογικό.Ευχαριστώ για την υποδοχή!!!!
Φαντάζομαι θα είχες περάσει κ εσύ παρόμοια με τον γατούλη σου

moukelis
Επιφανές μέλος

Βασικά εμάς η στειρωση ήταν το πιο εύκολο πράγμα που περάσαμε με το γατούλη μου,δες εδώ.
Όταν τον στειρώσαμε,παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο ζώο,δε χρειάστηκε καν να κάνει ράμματα!Η κτηνίατρος απλά αλληλοεπικάλυψε το δέρμα και μετά από δύο μέρες δεν φαινόταν τίποτα!
Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα και να μην πονάει σύντομα!

M&M
Νεοφερμένο μέλος
Ούτε και σε εμάς έκανε ράμματα, ελπίζω να είναι καλό αυτό(ανησυχώ υπερβολικά μήπως;;;!
)Για την ώρα είναι καλύτερα, δε φαίνεται να πονάει, άλλα, ενώ έχει σταματήσει -σχεδόν- να ψεκάζει, κάνει την ανάγκη του εκτός του μπάνιου του...
hutnana
Νεοφερμένο μέλος

Στις 6:30 σήμερα έκανα στείρωση στην Αριάδνη! έχει πέριπου δυόμιση ώρες που ξύπνησε κ δεν μπορει να παρει τα πόδια της! Αξίζει όμως να ξενυχτήσω κ να την προσέχω! Τη λυπάμαι πολύ έτσι όπως τη βλέπω!Πιστεύω να ισχύουν όλα αυτά κ από αύριο να με ξυπνάει για να πάω στη δουλειά μου........
RedCat
Διάσημο μέλος
Με τις υγείες σας..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rita1
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
χρησιμοποιώ για πρώτη φορά αυτό το site και μου φένεται καταπληκτικό αλλά έχω κάποια απορία σχετικά με τη γάτα μου.. όταν γίνεται στείρωση αφαιρείται ολόκληρη η μήτρα? μετά τη στείρωση δικαιολογήται η πυομήτρα?
Οτι θέλεις για στείρωση ΕΔΩ
είναι 3 σελίδες....
Τώρα σχετικά με την πυομητρία, ΟΧΙ... αν εχει αφαιρεθεί ΟΛΗ η μήτρα,

- μπορεί να έχει μια γάτα πυομητρία πριν την στείρωση....

hutnana
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool