Στειρο-εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη (κέντρο)

Deadendmind

Νεοφερμένο μέλος

Ο Deadendmind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Λοιπον, εχει παραγινει το κακο. Στο τετραγωνο που οριζεται απο Σβωλου-Τσιμισκη και Εθνικης Αμυνης-Ναυαρινου γινεται χαμος απο γατες που γεννανε συνεχεια. Οι κατοικοι της περιοχης κατα γενικη ομολογια ειναι φιλοζωοι και αγοραζουν κροκετες και κονσερβες για να τα ταιζουν, αλλα ετσι απλα διαιωνιζεται η κατασταση. Οι γατες που γεννοβολανε συνεχεια ειναι οι εξης:
-3-4 στην αυλη της εκκλησιας του Αγιου Αντωνιου
-2 στην αυλη της μασονειας
-1-2 στην αυλη της εκκλησιας Κων/νου και Ελενης.
Και κατα καιρους γενανε και στα αρχαια της δημοτικης βιβλιοθηκης. Ως αποτελεσμα γεμιζουμε γατακια που τα περισσοτερα εχουν αδοξο τελος (ηδη σημερα που ταισα τις γατες της μασονειας, ειχαν απο 4 γατακια και η μια εχει 2).
Ειναι ωρα λοιπον να λαβουμε δραση. Ας μαζευτουμε οι διαθεσιμοι cat lovers ετσι ωστε να μαζεψουμε τις θηλυκες γατες και να τις στειρωσουμε, και να μαζεψουμε τα γατακια ωστε να τα δωσουμε για ιυοθεσια. Ειναι κριμα να συνεχιζεται αυτο το βιολι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο ...deadmind πολυ ορθη πρωτοβουλια, ευχομαι να μαζευτειτε...
αλλα θεωρησε το δεδομενο..γιατι οι θεσσαλονικεις ειστε παρα πολυ οργανωμενοι και ενωμενοι:up::up::up:
καλη επιτυχια στο εγχειρημα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο deadmind!:up:
Κάντε κάτι για τα ζωάκια.Είναι που είναι δύσκολη η ζωή των αδέσποτων, πόσο μάλλον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τα αυτοκίνητα γύρω-γύρω..

Deadendmind ! Στο τελος θα με βγαλετε νεκροφιλο! :D

Deadendmind ! Στο τελος θα με βγαλετε νεκροφιλο! :D

κανε μου μια μεταφραση βρε καμαρι γιαυτο γαι να καταλαβω τη διαφορα γιατι αισθανομαι σαν τη θειτσα...:lol:
τι σημαινει νεκρος και μυαλο??

Συγγνώμη,συγγνώμη,συγγνώμη Deadendmind !!!! :redface::redface::redface:

αλήθεια τι σημαίνει το deadendmind?

deadend σημαινει αδιεξοδο, αρα...

deadend mind ..!

"Αδιεξοδο μυαλο", και οχι "νεκρο μυαλο" !

αααααααααα, οριστε λυθηκε το μυστηριο του συμαθεστατου φιλου μας που γνωριζει και ρεικι////:)
!!!!:up::up::up:

Πολύ καλή ιδέα. Είμαι μέσα (αν και θα γυρίσω Θεσσαλονίκη στις 24 Αυγούστου).

Καλή επιτυχία !Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για τα γατόνια.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!:up:
Καλή επιτυχία!

Μπράβο και απο μένα!!!!!:)

Ας είναι η ΑΡΧΗ!:up:

Καλη αρχη και ωραια η ιδεα αλλα θελει δουλεια παιδια!
οι Αθηναιες το ξερετε καλυτερα!;)
πρωτα πρωτα δηλωσεις συμμετοχης, συναντηση για να συντονιστει η προσπαθεια κλπ...
θα στειρωνονται απο ποιους γιατρους? τα εσοδα θα ειναι απο που ?? που θα φιλοξενηθουν τα στειρωμενα??? Μακαρι να βρεθουν λυσεις για ολα , και οχι μονο για το κεντρο της πολης, αλλα για ολη την πολη :)

Aπλα, νομιζω πως θα ειναι καλυτερο ο συντονισμος να γινει "κατα τοπους".
Δηλαδη, αν ας πουμε ειμαστε 40 διαθεσιμοι στην ευρυτερη περιοχη της Θεσ/νικης (δεν εχω ιδεα ποσοι ειμαστε, τυχαια το ειπα), ειναι καλυτερο να χωριστουμε σε "αυτονομες" ομαδες, οι οποιες και πιο ευελικτες θα ειναι και πιο πρακτικες σε θεματα συντονισμου (ας μην ξεχναμε πως δεν ειναι ενας στανταρ αριθμος γατων που υπαρχουν σε συγκεκριμενα σημεια, για αυτο πρεπει να βρισκομαστε σε ετοιμοτητα και αφου οργανωθουμε να λαμβανονται on the spot δρασεις).
Προς το παρον, για τις γατες που εχω εγω υπ οψην μου, νομιζω πως μπορουν να φιλοξενηθουν απο εμας (δεν ξερω αν εχετε επαφες με φιλοζωικες που εχουν χωρους φιλοξενιας, εγω δεν εχω ιδεα), και οσο για τις στειρωσεις, σε μια πρωτη φαση ας μαζεψουμε εμεις τα λεφτα, τι να πω. Ας μαθουμε που εχει τις φθηνοτερες (η κτηνιατρος μου εχει ευαισθησιες σε θεματα αδεσποτων, οποτε θα την ρωτησω για να ξερω, ρωτηστε και εσεις για να μαθουμε). Αν δουμε πως παει καλα το πραγμα, βλεπουμε για το πως θα βρισκουμε χρηματα...

deadendmind μ'ενθουσιάζεις!μακάρι να έμενα κι εγώ στη Θεσσαλονίκη να βοηθούσα...!!:up:
προς το παρόν αρκούμαι στο να προσπαθώ να πείσω τους γείτονές μου να στειρώσουν τα ζώα τους...:|

Για εμένα πρώτο βήμα σε αυτό είναι να βρείτε τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να έχετε για τις στειρώσεις. Αν πείτε στον κτηνίατρο οτι σιγά σιγά θα φέρετε αρκετά ζώα, πιστεύω οτι μπορεί να σας κάνει καλύτερες τιμές.
Μετά βλέπετε μεταξύ σας τι λεφτά μπορεί να διαθέσει ο καθένας και μπαίνει και εδώ στο Mycat μια ανακοίνωση για "έρανο". Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα μαζευτει! :)

Ανάλογα με το πορτοφόλι σας ξεκινάτε να πιάνετε γατούλες.
Αυτο ειναι ενα θέμα γιατι κάποιοες μπορεί να μην πιάνοντα. Ξεκινατε ομως με αυτες που πιάνονται. Ακόμα και με λιγη κονσερβα στην γατοφόρο μπορει να κοροιδέψετε κάποια. Γιατι μετα χρειάζονται παγίδες, κλπ.

Μετα ειναι το θέμα της φιλοξενιας για λιγες μέρες. Καποιοι γιατροι μπορει να την κρατανε, αλλα και να μην γιενται αυτο, φαντάζομαι και 2-3 μέρες να μείνει σε μια ευρύχωρη γατοφόρο με άμμο οι εφημερίδες και νεράκι και φαγάκι θα δουλέψει. Βε΄βαια αν δεν ειναι πολύ άγρια η γατούλα, γιατι αν ειναι δυσκολεύει το πράγμα.
Και μετά πισω στην περιοχή της.

Τονιζω, μην το βλέπετε βουνο, niar. Μια - μια, και δυο-δυο καθε οποτε μπορείτε. Και μια γατουλα να στειρωθει, λαμβάνοντας υπόψη οτι γεννάνε δυνητικα 10 μικρά το χρόνο, θα κάνει διαφορά. :)

Kαλημερα γατοφιλοι...Εγω φευγω διακοπες, και γυρναω τριτη. Οποτε ας βγουν διαθεσιμοτητες, ετσι ωστε μεσα στην επομενη βδομαδα να κανονισουμε μια συναντηση για τα πρακτικα θεματα και να ξεκινησουμε την οργανωση.!
:)
Πολλα φιλια!

Καλή αρχή... :)

καλή αρχή και καλή συνέχεια, σίγουρα όταν κάποιος θέλει βρήσκει λύσεις:D ότι και να γίνει από το τίποτα καλύτερο θα είναι:)

Λιγες ωρες πριν φυγω σημερα, βρηκα αλλον εναν γατουλη...:(
Του εδωσα αντιπαρασιτικο, και τον εχω στο ιδιο δωματιο με το αλλο μικρο...
Ψιλοπλακωνονται αλλα ειναι και τα 2 μικρα και δεν μπορει να κανει κακο το ενα στο αλλο (εχουν πολυ πλακα!). Μαλλον ειναι 1μιση μηνα αυτο που βρηκα..
Μολις γυρισω μαλλον θα τα βγαλω και τα 2 σε υιοθεσια..
(καταφυγιο αδεσποτων μικρων θα γινει το σπιτι μου σε λιγο και η Μονικα θα εξελιχθει σε....σκυλο!)
Photo23.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back