Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
-3-4 στην αυλη της εκκλησιας του Αγιου Αντωνιου
-2 στην αυλη της μασονειας
-1-2 στην αυλη της εκκλησιας Κων/νου και Ελενης.
Και κατα καιρους γενανε και στα αρχαια της δημοτικης βιβλιοθηκης. Ως αποτελεσμα γεμιζουμε γατακια που τα περισσοτερα εχουν αδοξο τελος (ηδη σημερα που ταισα τις γατες της μασονειας, ειχαν απο 4 γατακια και η μια εχει 2).
Ειναι ωρα λοιπον να λαβουμε δραση. Ας μαζευτουμε οι διαθεσιμοι cat lovers ετσι ωστε να μαζεψουμε τις θηλυκες γατες και να τις στειρωσουμε, και να μαζεψουμε τα γατακια ωστε να τα δωσουμε για ιυοθεσια. Ειναι κριμα να συνεχιζεται αυτο το βιολι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
αλλα θεωρησε το δεδομενο..γιατι οι θεσσαλονικεις ειστε παρα πολυ οργανωμενοι και ενωμενοι

καλη επιτυχια στο εγχειρημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Κάντε κάτι για τα ζωάκια.Είναι που είναι δύσκολη η ζωή των αδέσποτων, πόσο μάλλον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τα αυτοκίνητα γύρω-γύρω..
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Deadendmind ! Στο τελος θα με βγαλετε νεκροφιλο!![]()
κανε μου μια μεταφραση βρε καμαρι γιαυτο γαι να καταλαβω τη διαφορα γιατι αισθανομαι σαν τη θειτσα...

τι σημαινει νεκρος και μυαλο??
kyka
Δραστήριο μέλος

αλήθεια τι σημαίνει το deadendmind?
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
deadend mind ..!
"Αδιεξοδο μυαλο", και οχι "νεκρο μυαλο" !
Havana
Διάσημο μέλος

!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Καλή επιτυχία!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ας είναι η ΑΡΧΗ!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
οι Αθηναιες το ξερετε καλυτερα!

πρωτα πρωτα δηλωσεις συμμετοχης, συναντηση για να συντονιστει η προσπαθεια κλπ...
θα στειρωνονται απο ποιους γιατρους? τα εσοδα θα ειναι απο που ?? που θα φιλοξενηθουν τα στειρωμενα??? Μακαρι να βρεθουν λυσεις για ολα , και οχι μονο για το κεντρο της πολης, αλλα για ολη την πολη

Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδη, αν ας πουμε ειμαστε 40 διαθεσιμοι στην ευρυτερη περιοχη της Θεσ/νικης (δεν εχω ιδεα ποσοι ειμαστε, τυχαια το ειπα), ειναι καλυτερο να χωριστουμε σε "αυτονομες" ομαδες, οι οποιες και πιο ευελικτες θα ειναι και πιο πρακτικες σε θεματα συντονισμου (ας μην ξεχναμε πως δεν ειναι ενας στανταρ αριθμος γατων που υπαρχουν σε συγκεκριμενα σημεια, για αυτο πρεπει να βρισκομαστε σε ετοιμοτητα και αφου οργανωθουμε να λαμβανονται on the spot δρασεις).
Προς το παρον, για τις γατες που εχω εγω υπ οψην μου, νομιζω πως μπορουν να φιλοξενηθουν απο εμας (δεν ξερω αν εχετε επαφες με φιλοζωικες που εχουν χωρους φιλοξενιας, εγω δεν εχω ιδεα), και οσο για τις στειρωσεις, σε μια πρωτη φαση ας μαζεψουμε εμεις τα λεφτα, τι να πω. Ας μαθουμε που εχει τις φθηνοτερες (η κτηνιατρος μου εχει ευαισθησιες σε θεματα αδεσποτων, οποτε θα την ρωτησω για να ξερω, ρωτηστε και εσεις για να μαθουμε). Αν δουμε πως παει καλα το πραγμα, βλεπουμε για το πως θα βρισκουμε χρηματα...
kyka
Δραστήριο μέλος

προς το παρόν αρκούμαι στο να προσπαθώ να πείσω τους γείτονές μου να στειρώσουν τα ζώα τους...

drusilia
Διάσημο μέλος
Μετά βλέπετε μεταξύ σας τι λεφτά μπορεί να διαθέσει ο καθένας και μπαίνει και εδώ στο Mycat μια ανακοίνωση για "έρανο". Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα μαζευτει!

Ανάλογα με το πορτοφόλι σας ξεκινάτε να πιάνετε γατούλες.
Αυτο ειναι ενα θέμα γιατι κάποιοες μπορεί να μην πιάνοντα. Ξεκινατε ομως με αυτες που πιάνονται. Ακόμα και με λιγη κονσερβα στην γατοφόρο μπορει να κοροιδέψετε κάποια. Γιατι μετα χρειάζονται παγίδες, κλπ.
Μετα ειναι το θέμα της φιλοξενιας για λιγες μέρες. Καποιοι γιατροι μπορει να την κρατανε, αλλα και να μην γιενται αυτο, φαντάζομαι και 2-3 μέρες να μείνει σε μια ευρύχωρη γατοφόρο με άμμο οι εφημερίδες και νεράκι και φαγάκι θα δουλέψει. Βε΄βαια αν δεν ειναι πολύ άγρια η γατούλα, γιατι αν ειναι δυσκολεύει το πράγμα.
Και μετά πισω στην περιοχή της.
Τονιζω, μην το βλέπετε βουνο, niar. Μια - μια, και δυο-δυο καθε οποτε μπορείτε. Και μια γατουλα να στειρωθει, λαμβάνοντας υπόψη οτι γεννάνε δυνητικα 10 μικρά το χρόνο, θα κάνει διαφορά.

Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος

Πολλα φιλια!
prince
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
ότι και να γίνει από το τίποτα καλύτερο θα είναι
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος

Του εδωσα αντιπαρασιτικο, και τον εχω στο ιδιο δωματιο με το αλλο μικρο...
Ψιλοπλακωνονται αλλα ειναι και τα 2 μικρα και δεν μπορει να κανει κακο το ενα στο αλλο (εχουν πολυ πλακα!). Μαλλον ειναι 1μιση μηνα αυτο που βρηκα..
Μολις γυρισω μαλλον θα τα βγαλω και τα 2 σε υιοθεσια..
(καταφυγιο αδεσποτων μικρων θα γινει το σπιτι μου σε λιγο και η Μονικα θα εξελιχθει σε....σκυλο!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool