julia
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι ώστε
να τελειώσει το γάλα, να ψιλομαζευεί το στήθος και η κοιλιά της μαμάς.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καντε μια ερώτηση δεν χάνετε τπτ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
κορίτσια, γιατί δεν κάνετε μια ερώτηση στο φιλοζωικό σύλλογο της περιχής σας; Εδώ στη χίο ο Φιλοζωικός αναλαμβάνει να πληρώσει για τη στείρωση των αδέσποτων και υπάρχουν και συμβεβλημένοι κτηνίατροι. Βέβαια πρέπει να έχεις και τις άκρες σου, γιατι αλλιώς ο καθένας θα πήγαινε το κατοικίδιό του για στείρωση τσάμπα.
Καντε μια ερώτηση δεν χάνετε τπτ.
άστο πονεμένη ιστορία....

τουλάχιστον με την Φιλοζωική που ρώτησα εγω.....
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να στειρώσω τις άγριες αδέσποτες γάτες της γειτονιάς μου, ας μου πει...
Έχω κάνει του κόσμου τα τηλέφωνα από το πρωί.
Το ΣΠΑΖ δεν δέχεται να μου τα στειρώσει, επειδή δεν ανήκω στην περιφέρειά τους.
Ο Σύλλογος φιλόζωων Χαλανδρίου λέει ότι είναι δύσκολο γιατί δεν έχει λεφτά... Και θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρω περίπου για την κάθε γάτα.
Οι γάτες στη γειτονιά μου όμως, για κακή μου τύχη, είναι οι περισσότερες θηλυκές και γεννοβολάνε συνεχώς. Και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να στειρώσω καμιά δεκαριά γάτες... με 50 ευρώ την κάθε μία.
Αν λοιπόν ξέρει κάποιος να μου πει ένα μέρος που μπορώ να τις στειρώσω με λίγο λιγότερα χρήματα... θα ήμουν ευγνώμων...

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ κοντά στην πλατεία Δούρου Χαλανδρίου. Ρώτα τον πόσο κάνει η στείρωση σε θυληκα γατιά, πες του πόσα γατιά προκειται να του πας. Μπορεί να σου κανει ακομα καλυτερη τιμή.
(Υποθέτω πάντα).
Υ.Γ Ο γιατρός ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
ruko
Διάσημο μέλος

Οι συμβεβλημένοι κτηνίατροί του βρίσκονται σε όλη την Αττική. Δες εδώ. Μήπως να μιλούσες απευθείας μαζί τους;

julia
Διακεκριμένο μέλος

Τί θα σου πούνε φέρε Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ???
Johnny14
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχάς ενα καλησπέρα σε όλο το Forum καθός είμαι καινούριο μέλος. Μπράβο σε όλους για τη δουλειά τους εδώ! Ένα εύκολο αρκετά στη χρήση του forum που χρειάζετε σε αρκετό κόσμο!!!
Λοιπόν στο θέμα μας! Εδώ και 3 μήνες μου ήρθε μια πανέμορφη θηλυκιά μακρίτριχη στο μπαλκόνι και απο τότε την έχω αγαπήσει περισσότερο και απο τη ζωή μου!!!
Είναι σχεδόν 1 έτους τώρα απ'ότι είδε ο κτηνίατρος. Εμβόλια κτλ. της έχω κάνει κανονικά αλλά υπάρχει το θέμα της στίρωσης... Δυστιχός αυτή τη στιγμή χρήματα για κάτι τέτοιο σε ιδιότι κτηνίατρο δεν υπάρχουν και έτιχε να ακούσω για τις φιλοζωικές μέσω ενός φίλου όμως έχω τις επιφιλάξεις μου... Μήπος μπορείτε να μου πείτε κάποιες τιχών εμπιρίες σας απο κάτι τέτοιο? Για να καταλαύετε πόσο πονάο γι'αυτό το γατάκι, μόνο που σκέφτομαι την εγχίριση με πιάνει ταχυπαλμία... 

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων!!!
Γιάννης
Υ.Γ.
1000 συγνώμη για τα ορθογραφικά... Είμαι απο αυτούς που δεν το έχουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν ξερουμε που εισαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα. Χαίρομαι που αγαπάς τόσο πολύ το γατάκι σου. Σχετικά με το θέμα στείρωσης οι φιλοζωϊκές αναλαμβάνουν δωρεάν μόνο αδέσποτα γατάκια και όχι δεσποζόμενα. Οι στειρώσεις σε δεσποζόμενα γατάκια κοστίζουν από 60 μέχρι 150 ευρώ (αισχροκέρδεια την οποία στο παρελθόν είχα υποστεί και εγώ). Θεωρώ ότι από την στιγμή που αγαπάς τόσο πολύ το γατάκι σου και αποφασίζεις να το υιοθετήσεις 60 ευρώ δεν είναι τεράστιο ποσό και το δίνεις μόνο μία φορά.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μπράβο σου που φρόντισες μια αδέσποτη γατούλα
, εύχομαι να χαίρεσαι την παρέα της για πολλά, πολλά χρόνια.
Πολύ καλά έκανες και σκέφτηκες την στείρωσή της, την προστατεύεις από πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας στο μέλλον και φυσικά βοηθάς ουσιαστικά στο να μην διαιωνίζεται το τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζωάκια.

Καλό θα ήταν να αναφέρεις την περιοχή που είσαι, για να μπορούν διάφορα μέλη να σου προτείνουν οικονομικές λύσεις είτε σε ιδιώτες κτηνιάτρους είτε σε ομάδες που στειρώνουν αδέσποτα και συνεργάζονται με κάποιους κτηνιάτρους.

Johnny14
Νεοφερμένο μέλος
Ηλιούπολη μένω. Στην Αθήνα. Ο κτηνίατρος που τις κάνω και τα εμβόλια, μου έχει πει οτι θέλει 120 ευρώ...

Ξέρετε κάτι άλλο που μπορώ να κάνω???
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντίσεις σας!
Ηλιούπολη μένω. Στην Αθήνα. Ο κτηνίατρος που τις κάνω και τα εμβόλια, μου έχει πει οτι θέλει 120 ευρώ...
Ξέρετε κάτι άλλο που μπορώ να κάνω???
Πόλύ κοντά σου στην Αργυρούπολη υπάρχει πολύ καλή γιατρός που κάνει στειρώσεις με 60 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω το τηλέφωνό της

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μαλλον για τη βασιλικη ειναι ειναι πολυ καλη γιατρος κα κανει καλες στειρωσεις πηγαινε αφοβα
Johnny14
Νεοφερμένο μέλος
Πόλύ κοντά σου στην Αργυρούπολη υπάρχει πολύ καλή γιατρός που κάνει στειρώσεις με 60 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω το τηλέφωνό της![]()
Αν σου είναι εύκολο θα το εκτιμούσα!!!

Johnny14
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είναι η Βασιλική
Πολύ καλή κτηνίατρος με πείρα. Το τηλέφωνό της είναι 2109966054. Εγώ θα πήγαινα άφοβα την γατούλα μου
Johnny14
Νεοφερμένο μέλος
Είναι η ΒασιλικήΠολύ καλή κτηνίατρος με πείρα. Το τηλέφωνό της είναι 2109966054. Εγώ θα πήγαινα άφοβα την γατούλα μου
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αύριο κιόλας θα πάρω τηλέφωνο!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αύριο κιόλας θα πάρω τηλέφωνο!!!
![]()
Αύριο είναι Κυριακή

Johnny14
Νεοφερμένο μέλος
Αύριο είναι Κυριακή![]()

αχαχαχαχα! Οκ! Λάθος... Μεθαύριο τότε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool