Λοιπόν, πολύ ωραίο τόπικ.. επίκαιρο πραγματικά.
Εμείς τέτοια προβλήματα προς το παρόν δεν έχουμε, χωρίζουμε τις διακοπές με τη μαμά μου ώστε πάντα κάποιος να είναι σπίτι, καθόλου τα ζωντανά μας είναι 11.
Έχω όμως μία οικογένεια στους οποίους έδωσα κάτι γατάκια (2 τον αριθμό) που βρήκα τον Σεπτέμβρη και έχουν πρόβλημα πού και πώς να πάνε 1 εβδομάδα Ζάκυνθο με τα 2 γατιά τους.
Τους πρότεινα να τα αφήσουν στο σπίτι μόνα τους, τίποτε, δε θέλουν, και εγώ Πουπουλινομαμά δεν το βρίσκω καθόλου βάρβαρο, καλύτερο από πανσιόν που μένουν σε κλουβιά. Και εννοείται καλύτερο από το να βασανίζεται το ζώο, γιατί δεν είναι όλα τα γατιά τόσο "αστέρια" σαν αυτά που διάβασα από τις προσυπογράψαντες με σαμαράκια κλπ.
Σήμερα τους συμβούλευσα να αρχίσουν να εκπαιδεύουν με σαμαράκια τα γατιά τους, μπας και μπορέσουν να τα έχουν μαζί έτσι.
Επίσης, πολύ σημαντικό. Πέρισυ στο carrefour είχε κάτι τέτοιες "σκυλοσκηνές" όπου μπορούσες να βάλεις τον σκύλο, είχε τρία μεγέθη, γιατί όχι λοιπόν και το γατί. Ήταν σχεδόν όπως της φωτογραφίας, αφού εγώ το σκεφτόμουν για τον σκύλο μου, καθότι πάμε σε κάμπινγκ να έχει τη δική του σκηνή. (κοιμάται μαζί μας μέσα στη σκηνή όμως και δε με περιάζει, το θεώρησα περιττό βάρος να το πάρω)....
Θα πάω να κοιτάξω σήμερα στα carrefour, δέστε και εσείς αν έχετε κοντά σας. Ήταν σε πολύ προσιτές τιμές αν θυμάμαι καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.