Στο ξενοδοχείο μαζί με το γατί!!!

γενικά πάντως δεν ειναι απαραίτητο να κλειστεί κανείς στο ξενοδοχείο. εμείς πέρισυ γυρίσαμε μια χαρά ολόκληρη τη λευκάδα. δεν καθόμασταν πολύ στο δωμάτιο. για αυτό και τον βγάζαμε να ξεμουδιάσει λίγο το πρωί και λίγο το βράδυ. πέρα από αυτό και βράδυ βγαίναμε και όλη μέρα ξαφανιζόμασταν. μια χαρά ήταν ο γατουλης μου.

φέτος βέβαια :( με 4 γάτες δεν το συζητώ... σπίτι με γατοσίττερ.... έχω βρεί μια κοπέλα γειτόνισσα να έρχεται τρείς φορές την ημέρα από μισή ώρα... κοπελίτσα θέλει το χαρτζιλίκι ... και τι πιο εύκολη δουλειά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμεις παντως περισυ στο Πηλιο περασαμε χαρμα!!!Η Leia στο δωματιο και στο μπαλκονι με το σαμαρακι,η καθαριστρια δεν μπηκε καθολου εξι μερες στο δωματιο(τα καναμε ολα μονοι μας και σεντονια ειχα δικα μου για να μας μυριζει η Leia και να μη νιωθει μονη οταν λειπουμε) και στο ταξιδι την ειχα ποτε μεσα στη γατοφορο και ποτε εξω(στα βενζιναδικα την εβγαζα με το σαμαρακι και ομολογω οτι ημασταν τρελο θεαμα,γιατι το στριτζογατο κυνηγαγε ολα τα μυγακια και η τρελη την κηνυγουσε απο πισω με τον οδηγο!!)Στην επιστροφη μας μουρλανε λιγο με τα νιαουρητα της αλλα ειχε 40 βαθμους και το Μινι δεν εχει αρκουδισιον!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενάκι, τι ωραίο θέμα και επίκαιρο! Καλά έκανες και το έθιξες, παίρνουμε ιδέες!
Έχω ταξιδέψει με γατάκι στο παρελθόν, που ήταν άρρωστο και καχεκτικό και δεν μπορούσα να το αφήσω πίσω. 2 άτομα, 4 σακίδια και ένας γατούλης σε γατοφόρο πάνω σε μια μηχανή! :lol:
Με το ξενοδοχείο δεν είχαμε πρόβλημα εκτός του ότι δεν είναι πολλά που δέχονται ζώα, αλλά επειδή κάτσαμε 4 μέρες Λέρο και άλλο τόσο Κάλυμνο, μπήκαν μόνο μια φορά για καθάρισμα και τα καθημερινά τα κάναμε μόνοι μας. Έχεις δίκιο που ανησυχείς, γιατί συμφωνώ κι εγώ με αυτά που είπε η Ράνια. Εκτός από το κλουβί κουνελιού, που είναι και δύσκολο στη μεταφορά, μπορείς να αγοράσεις ένα κλουβί τύπου crate ή playpen, που μεταφέρεται και εύκολα γιατί διπλώνει και θα έχει μέσα νερό, φαγητό και άμμο. Αν την αφήνεις εκεί για λίγες ώρες, θα μελαγχολήσει λίγο μεν αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σϊγουρα είναι καλύτερη λύση από την πανσιόν, τουλάχιστον τα βράδια θα είναι ελεύθερη! Εγώ το έχω στο πρόγραμμα ένα τέτοιο, έχω δει και ένα μέτριο σε ελληνικό πετ σοπ με 200 ?, αλλά και μέσω ίντερνετ θα είναι φθηνότερα. Για να πάρεις μια ιδέα δες εδώ. Υπάρχουν και μικρότερα, εννοείται, αυτό είναι παιδική χαρά!:)

Να προσθέσω κι εγώ ότι ο prince είναι φαινόμενο, έτσι? Εμείς ένα λουρί πήγαμε να βάλουμε και έπαθε τρίωρο παροξυσμό!:lol::lol::lol:
Μπράβο Χρύσσα μου!!!!Portable crane, αυτό χρειάζομαι!!!Η Μπάσσυ δεν θα ξετρελλαθεί, αλλά, δεν θα πάθει και τίποτα να καθήσει 2-3 ώρες εκεί!!
k9camperdoubledoorportabletentcrate.jpg
Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, και είναι πολύ ευρύχωρα, το γιογιό της χωράει άνετα και νεράκι !!! Θα κοιτάξω μήπως παραγγείλω από πετ σοπ, αλλιώς ,μέσω ίντερνετ!:up:Τί να γίνει; Όποιος έχει ζωάκια και παιδάκια κανονίζει τις διακοπές του αναλόγως:D
Tzoutzou, για να ξαναπείς τη Λέια στρίτζω, μπροστά σου θα με βρεις;)Αυτή συναγωνίζεται τον Πρινς σε προσαρμοστικότητα!! Θαυμάσια γατούλα είναι. Έλα να βάλεις σαμαράκι της Μπασσέτ.... μετά θα είσαι για πλαστική στου Φουστάνου χιχιχιχιχι:lol::lol::lol:

Λοιπόν, πολύ ωραίο τόπικ.. επίκαιρο πραγματικά.
Εμείς τέτοια προβλήματα προς το παρόν δεν έχουμε, χωρίζουμε τις διακοπές με τη μαμά μου ώστε πάντα κάποιος να είναι σπίτι, καθόλου τα ζωντανά μας είναι 11.
Έχω όμως μία οικογένεια στους οποίους έδωσα κάτι γατάκια (2 τον αριθμό) που βρήκα τον Σεπτέμβρη και έχουν πρόβλημα πού και πώς να πάνε 1 εβδομάδα Ζάκυνθο με τα 2 γατιά τους.

Τους πρότεινα να τα αφήσουν στο σπίτι μόνα τους, τίποτε, δε θέλουν, και εγώ Πουπουλινομαμά δεν το βρίσκω καθόλου βάρβαρο, καλύτερο από πανσιόν που μένουν σε κλουβιά. Και εννοείται καλύτερο από το να βασανίζεται το ζώο, γιατί δεν είναι όλα τα γατιά τόσο "αστέρια" σαν αυτά που διάβασα από τις προσυπογράψαντες με σαμαράκια κλπ.

Σήμερα τους συμβούλευσα να αρχίσουν να εκπαιδεύουν με σαμαράκια τα γατιά τους, μπας και μπορέσουν να τα έχουν μαζί έτσι.
Επίσης, πολύ σημαντικό. Πέρισυ στο carrefour είχε κάτι τέτοιες "σκυλοσκηνές" όπου μπορούσες να βάλεις τον σκύλο, είχε τρία μεγέθη, γιατί όχι λοιπόν και το γατί. Ήταν σχεδόν όπως της φωτογραφίας, αφού εγώ το σκεφτόμουν για τον σκύλο μου, καθότι πάμε σε κάμπινγκ να έχει τη δική του σκηνή. (κοιμάται μαζί μας μέσα στη σκηνή όμως και δε με περιάζει, το θεώρησα περιττό βάρος να το πάρω)....
Θα πάω να κοιτάξω σήμερα στα carrefour, δέστε και εσείς αν έχετε κοντά σας. Ήταν σε πολύ προσιτές τιμές αν θυμάμαι καλά.

Κι εγώ θα ρωτήσω σε πετ σοπ στο Χαλάνδρι, που με εξυπηρέτησε και μου έφερε ωραίο ψηλό ονυχοδρόμιο από τη Γερμανία, αν μπορεί να μου φέρει κανένα τέτοιο μαλακό σπιτάκι , όπως αυτό παραπάνω, γιατί μέσω ίντερνετ κάπου μπλόκαρε η παραγγελία:hmm:

διακοπες με τον γατο μου

Πριν από λίγες μέρες πήγαμε μίνι διακοπέςμε τον γάτο μας τον Ρόρη:)
Εχουμε ξαναπάει και πέρυσι κι όλα πήγαν θαύμα!Ο δε Ρορούλης κατενθουσιασμένος με τις διακοπές του!
Οι συμβουλές μου είναι οι εξής:
-χρειάζεται οπωσδήποτε αυτοκίνητο ακόμα κι αν πας σε νησί,για να ματαφέρεις τα πράγματα,διότι το γατί θέλει κι αυτό τα πράγματά του (αμμολεκάνη,άμμος,μπωλάκι φαγητού-νερού,σακούλα με τις κροκέτες του,λίγα παιγνιδάκια),συν τα δικά σας μπαγκάζια,συν το ίδιο το γατί στη γατοφόρο του!!
-εμείς προτιμάμε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα/στούντιο και όχι ξενοδοχείο για να έχει το γατί (και μεις) έναν κάπως πιο άνετο χώρο και να μην μείνει περιορισμένο τόσες μέρες σ' ένα μικρο δωμάτιο.Επίσης να είναι σε όροφο ή να κλείνουν οι πόρτες με σίτα,γιατί διαφορετικά το γατί μπορεί να φύγει.Βρίσκεις αρκετά ενοικιαζόμενα μέσω internet ανά περιοχή (π.χ στο in-gr/ταξίδια-τουρισμός/καταλύματα/ενοικιαζόμενα διαμερίσματ-δωμάτια) και έχουν και φωτογραφίες για να τσεκάρεις αν είναι κατάλληλος ο χώρος.Συνήθως οι ιδιοκτήτες στα ενοικιαζόμενα είναι και πιο ελαστικοί στο να δεχθούν ένα γάτο , ενώ σε αρκετά ξενοδοχεία δεν δέχονται.Εννοείται ότι πρέπει να τους ενημερώσεις όταν κάνεις κράτηση.Οσο για τις καθαρίστριες, εμείς τους λέγαμε να έρχονται το πρωί που είμασταν εκεί,αλλά και κανα-δυό φορές που ήρθαν όταν λείπαμε, ο Ρορούλης καθόταν ήσυχος στο κρεβάτι και κοιτούσε,όπως μας είπαν μετά.Δεν έδειξε δηλαδή τάσεις να την κοπανήσει!
Με λίγη προσοχή και οργάνωση θα περάσετε καλές διακοπές παρέα με το γατούλι σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back