aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
14-02-07
22:28
Σε καταλαβαινω. Κουραγιο, δυναμη και μην σταματησεις να χαμογελας και να εχεις δυναμη. Πολλα γινονται. Εγω εχω ζησει μεγαλη ανατροπη σε κατι τετοιο που οι γιατροι δεν το πιστευαν. Ολα γινονται, θεληση και πιστη. Μην τα χασεις αυτα ειναι γιατρικο...
Με αγαπη

Με αγαπη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
15-02-07
13:56
Σε καταλαβαινω. Κουραγιο, δυναμη και μην σταματησεις να χαμογελας και να εχεις δυναμη. Πολλα γινονται. Εγω εχω ζησει μεγαλη ανατροπη σε κατι τετοιο που οι γιατροι δεν το πιστευαν. Ολα γινονται, θεληση και πιστη. Μην τα χασεις αυτα ειναι γιατρικο...
Σε αυτό συμφωνώ με τον aiorasky. Γενικά η καλή ψυχολογία βοηθάει πολύ.
Πρέπει και ο ίδιος να το βάλει καλά στο μυαλό του, ότι δεν είναι τίποτα και ότι είναι περαστικό... πότε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.
Το έχω καταλάβει τα τελευταία 5 χρόνια από την επέμβαση που έκανα. Έλεγα μέσα μου συνεχεία "ζήσε, αγάπα και γέλα", το ίδιο έλεγα και σε μια πάσχουσα φίλη μου και σήμερα νίκησε την αρρώστια της και δεν το πιστεύαμε.
Οτι και να έχει ευχόμαι να πάνε όλα κάλα και εσυ να έχεις παντά κουραγιο για να το μεταδιδεις στο αγαπημένο σου προσωπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catman
Νεοφερμένο μέλος
Ο catman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
16-02-07
13:14
δε σε γνωρίζω αλλά από το ποστ μόνο που είδα σου εύχομαι κ εγώ να περάσει ήπια η όλη κατάσταση.
Υπομονή,σε τέτοιες στιγμές φαίνεται πραγματικά η δύναμη του ανθρώπου.
Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό..
Υπομονή,σε τέτοιες στιγμές φαίνεται πραγματικά η δύναμη του ανθρώπου.
Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum