Συγγνώμη

Σε καταλαβαινω. Κουραγιο, δυναμη και μην σταματησεις να χαμογελας και να εχεις δυναμη. Πολλα γινονται. Εγω εχω ζησει μεγαλη ανατροπη σε κατι τετοιο που οι γιατροι δεν το πιστευαν. Ολα γινονται, θεληση και πιστη. Μην τα χασεις αυτα ειναι γιατρικο...:)
Με αγαπη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καταλαβαινω. Κουραγιο, δυναμη και μην σταματησεις να χαμογελας και να εχεις δυναμη. Πολλα γινονται. Εγω εχω ζησει μεγαλη ανατροπη σε κατι τετοιο που οι γιατροι δεν το πιστευαν. Ολα γινονται, θεληση και πιστη. Μην τα χασεις αυτα ειναι γιατρικο...

Σε αυτό συμφωνώ με τον aiorasky. Γενικά η καλή ψυχολογία βοηθάει πολύ.
Πρέπει και ο ίδιος να το βάλει καλά στο μυαλό του, ότι δεν είναι τίποτα και ότι είναι περαστικό... πότε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.
Το έχω καταλάβει τα τελευταία 5 χρόνια από την επέμβαση που έκανα. Έλεγα μέσα μου συνεχεία "ζήσε, αγάπα και γέλα", το ίδιο έλεγα και σε μια πάσχουσα φίλη μου και σήμερα νίκησε την αρρώστια της και δεν το πιστεύαμε.
Οτι και να έχει ευχόμαι να πάνε όλα κάλα και εσυ να έχεις παντά κουραγιο για να το μεταδιδεις στο αγαπημένο σου προσωπο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε σε γνωρίζω αλλά από το ποστ μόνο που είδα σου εύχομαι κ εγώ να περάσει ήπια η όλη κατάσταση.
Υπομονή,σε τέτοιες στιγμές φαίνεται πραγματικά η δύναμη του ανθρώπου.
Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό..

Παιδια η Αννα τι κάνει? Εχει κανείς νέα της?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back