Ααααα,πέρασα μια καταπληκτική νύχτα στο κρεβάτι του μπαμπά μου,σιγά μην καθόμουν με τους άλλους,καλά που το πάπλωμα είναι κίτρινο και με βρήκε η χαζή που φώναζε το πρωί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αυτή τη στιγμή εγώ έφαγα και κοιμάμαι,η μαμά του Σείριου είπε στη γιαγιά μου,να ανοίξει καινούργιο θέμα!Θεέ μου μόνο για να μιλάει είναι;
Ααααα,πέρασα μια καταπληκτική νύχτα στο κρεβάτι του μπαμπά μου,σιγά μην καθόμουν με τους άλλους,καλά που το πάπλωμα είναι κίτρινο και με βρήκε η χαζή που φώναζε το πρωί.![]()
Πόπι μου ποιος ειναι πάλι ο Συλβέστρος???? κιάλλος άντρας μες στο σπίτι????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ εγώ ποιός είναι ο Σιλβέστρο; Φαντάζομαι ότι δεν εννοείς τον γατούλη από τα παιδικά ε;Πόπι μου ποιος ειναι πάλι ο Συλβέστρος???? κιάλλος άντρας μες στο σπίτι????![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος

Τώρα κατάλαβα το κόλλημα που έχει το αλητάκι με σένα
(κορίτσι δεν είναι
Με τόσους άντρες μέσα στο σπίτι

το γατί τρομοκρατήθηκε
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Τι με ταίζουν γάλα μωρό με πέρασαν;τ'άλλα δυο χαζά γατιά τρώγαν έξω κροκέτες

Το Αλητάκι συνεχίζει να με κυνηγά,αλλά ο Πίτσης με προστατεύει,καλός γατούλης.Το μικρό ζαβό γιατί λέει εμένα ''κακέ γατούλη και''φτυθτο,φτυθτο''δεν έχω καταλάβει!τώρα πάω να του κάνω γλύκες μπας και συνέλθει.
Μάλλον εμένα φωνάζουν Συλβέστρο,τι λέτε να το κρατήσω;Φιλάκια:kiss::cat:
moukelis
Επιφανές μέλος
Σου πάει βρε Συλβέστρο,είναι αυτός ο γατούλης από τα καρτούν,γι'αυτό σε λέει έτσι.Και είναι και ένα καναρίνι χαζό με ταράστιο κεφάλι που λέει αυτή τη φράση συνέχεια,γι'αυτό στην τσαμπουνάνε.Λοιπόν,μου φαίνεται ότι εσύ θα γίνεις μαφιόζος σα του λόγου μου.Άμα θες τίποτα συμβουλές σφύρα.
Φιλικά,Σείριος

Ευτυχώς σκαρφάλωσε στη γιαγιά που δουλεύει και εμείς οι άντρες την αραξαμε στα κρεβάτια και βλέπουμε formoula1

Ετσι μου είπαν έτσι λέω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος

Αχ το ζουζουνογατάκι μου πήγε στα καλύτερα...πιο στη χάρη του...να ασχολούντε τόσοι μαζί του
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος

Καιτώρα που έφυγαν οι άντρες για ύπνο σηκώθηκε το Αλητάκι για φαγητό τα κλπ,ετοιμάζεται να με βάλει εκείνη για ύπνο

Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μωρέ τον καημένο τον Πιτσάκο, τελικά τα αρσενικά είναι ψυχούλες, Είστε πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τόσα μέλη. Να σας ζήσουν όλα. Κλείνω τώρα γιατί I tawt I taw a puddy tat...Στο περίπου,ο Πίτσης μας σωστή μανούλα,πριν από κανένα μισάωρο του έβαλα φαγάκι,μόνο τα δυο τους τρώνε παρέα,ύστερα τον έγλυψε καλά καλά,έπαιξαν με ένα μπαλάκι τον πήγε στην άμμο και αφού τον άφησε να κάνει τα τρελά του τον φώναξε για ύπνο!Με εκπλίσει ο Πίτση μας όλο και πιο πολύ!
Καιτώρα που έφυγαν οι άντρες για ύπνο σηκώθηκε το Αλητάκι για φαγητό τα κλπ,ετοιμάζεται να με βάλει εκείνη για ύπνο![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ο Πίτσης πότε με το καλό θα γίνει μπαμπάς...κανονικός εννοώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool