Συλβέστρο

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

popi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα.
Αυτή τη στιγμή εγώ έφαγα και κοιμάμαι,η μαμά του Σείριου είπε στη γιαγιά μου,να ανοίξει καινούργιο θέμα!Θεέ μου μόνο για να μιλάει είναι;
Ααααα,πέρασα μια καταπληκτική νύχτα στο κρεβάτι του μπαμπά μου,σιγά μην καθόμουν με τους άλλους,καλά που το πάπλωμα είναι κίτρινο και με βρήκε η χαζή που φώναζε το πρωί.:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή τη στιγμή εγώ έφαγα και κοιμάμαι,η μαμά του Σείριου είπε στη γιαγιά μου,να ανοίξει καινούργιο θέμα!Θεέ μου μόνο για να μιλάει είναι;
Ααααα,πέρασα μια καταπληκτική νύχτα στο κρεβάτι του μπαμπά μου,σιγά μην καθόμουν με τους άλλους,καλά που το πάπλωμα είναι κίτρινο και με βρήκε η χαζή που φώναζε το πρωί.:P:P:P

Πόπι μου ποιος ειναι πάλι ο Συλβέστρος???? κιάλλος άντρας μες στο σπίτι????:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόπι μου ποιος ειναι πάλι ο Συλβέστρος???? κιάλλος άντρας μες στο σπίτι????:lol::lol::lol::lol::lol:
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ εγώ ποιός είναι ο Σιλβέστρο; Φαντάζομαι ότι δεν εννοείς τον γατούλη από τα παιδικά ε;

:lol::lol::lol:
Τώρα κατάλαβα το κόλλημα που έχει το αλητάκι με σένα:P (κορίτσι δεν είναι;)
Με τόσους άντρες μέσα στο σπίτι :blink::blink::blink:το γατί τρομοκρατήθηκε:lol:

Για να λύσω την απορία του πλήθους,να και το νέο μέλος της οικογένειας της Πόπι,ο Συλβέστερ!
10052008018.jpg

10052008017.jpg

10052008019.jpg

1.jpg

Τι φοβερό φατσόνι είναι αυτό;

Γλύκα μουουουουου!!!! Τελειος Ποπι μου, να σου ζησει σαν τα ψηλα βουνα:)

Koύκλοςςςςςςςςςςς!!! Να σου ζήσει:up:

Σας πιάσαμε αδιάβαστες:P:P:P:P:P
Δωράκι χίλια ευχαριστώ.

Δεν κάνει τίποτα,για τέτοια ομορφιά...:)

Λοιπόν έχουμε και λέμε,είμαι τρομερός ορειβάτης,για πότε ανέβηκα στο παντελόνι του μπαμπά μου και έφαγα κοτόπουλο ούτε που το κατάλαβαν:P:P:P:P:PΤι με ταίζουν γάλα μωρό με πέρασαν;τ'άλλα δυο χαζά γατιά τρώγαν έξω κροκέτες:mpliaks::mpliaks::mpliaks:Το Αλητάκι συνεχίζει να με κυνηγά,αλλά ο Πίτσης με προστατεύει,καλός γατούλης.
Το μικρό ζαβό γιατί λέει εμένα ''κακέ γατούλη και''φτυθτο,φτυθτο''δεν έχω καταλάβει!τώρα πάω να του κάνω γλύκες μπας και συνέλθει.
Μάλλον εμένα φωνάζουν Συλβέστρο,τι λέτε να το κρατήσω;Φιλάκια:kiss::cat:

Γεια σου,είμαι ο Σείριος!
Σου πάει βρε Συλβέστρο,είναι αυτός ο γατούλης από τα καρτούν,γι'αυτό σε λέει έτσι.Και είναι και ένα καναρίνι χαζό με ταράστιο κεφάλι που λέει αυτή τη φράση συνέχεια,γι'αυτό στην τσαμπουνάνε.Λοιπόν,μου φαίνεται ότι εσύ θα γίνεις μαφιόζος σα του λόγου μου.Άμα θες τίποτα συμβουλές σφύρα.
Φιλικά,Σείριος:)

Καναρίνι;εγώ γιατί δεν έχω τέτοιο;θα απαιτήσω να μου φέρουν! Κι αυτό καλό μου φαίνεται;Εσύ δαγκώνεις; Εγώ ναι,έχει πλάκα έτσι όπως κάνουν,αλλά ξέρεις άρχισα να τους συμπαθώ γιατί με αφήνουν και χουχουλίαζω δίπλα τους.Ούτε η γιαγιά μαλώνει,την κρατάω και αυτή,την άλλη δεν αντέχω,όλο σφαλιάρες είναι.
Ευτυχώς σκαρφάλωσε στη γιαγιά που δουλεύει και εμείς οι άντρες την αραξαμε στα κρεβάτια και βλέπουμε formoula1:blink::blink::blink::blink:Ετσι μου είπαν έτσι λέω.

Ου,μόνο δαγκωνω;Κάνω κάθε είδους ταρζανιές,όπως άλλωστε κάθε μαφιοζόγατο που σέβεται τον εαυτό του.Μασάω μαλλιά,γρατσουνάω,πηδάω στο κρεβάτι της μαμάς,τρώω τα χαρτιά της...Α,προχτές μασούλησα κάτι που δεν ήταν διόλου νόστιμο,αλλά έκανε τη μαμά έξαλλη.Μια χοντρή κυρία ήταν με κόκκινο φόρεμα,της έδωσα και κατάλαβε.Βέβαια τις εφαγα μετά γιατί η μαμά είπε ότι ήταν παραγγελία...Εγώ δεν ξέρω τι ειναι αυτό,αλλά πολύ θύμωσα και έκανα μούτρα(μεχρι που έβγαλε τις κροκέτες η άθλια και με έριξε).

Α καλά μόλις τώρα είδα το θέμα το Σιλβεστράκου......;)

Αχ το ζουζουνογατάκι μου πήγε στα καλύτερα...πιο στη χάρη του...να ασχολούντε τόσοι μαζί του:).

Φαντάζομαι τώρα που μεγαλώσε λίγο θα τρέχει σαν τρελό περα δοθε.....σκέφτομαι....το Σιλβεστράκι να τρέχει απο χαρά, το αλιτάκι να το κηνυγά....και ο Πίτσι απο πίσω να προσπαθεί να το σώσει...τρέλα:lol::lol:

Στο περίπου,ο Πίτσης μας σωστή μανούλα,πριν από κανένα μισάωρο του έβαλα φαγάκι,μόνο τα δυο τους τρώνε παρέα,ύστερα τον έγλυψε καλά καλά,έπαιξαν με ένα μπαλάκι τον πήγε στην άμμο και αφού τον άφησε να κάνει τα τρελά του τον φώναξε για ύπνο!Με εκπλίσει ο Πίτση μας όλο και πιο πολύ!
Καιτώρα που έφυγαν οι άντρες για ύπνο σηκώθηκε το Αλητάκι για φαγητό τα κλπ,ετοιμάζεται να με βάλει εκείνη για ύπνο:lol::lol::lol::lol::lol:

Ποπάκι φαντάζομαι πως όσο μεγαλώνει ο Σιλβεστράκος τόσο θαριάκι θα γίνετε, "ποπό" δεν θα βάζει κάτω το μαλιαρό ζουζουνάκι, αχ αχ θα τον τρελάνει τον Πιτσάκο. Πιτσάααααακο κουράααγιο :lol:

Στο περίπου,ο Πίτσης μας σωστή μανούλα,πριν από κανένα μισάωρο του έβαλα φαγάκι,μόνο τα δυο τους τρώνε παρέα,ύστερα τον έγλυψε καλά καλά,έπαιξαν με ένα μπαλάκι τον πήγε στην άμμο και αφού τον άφησε να κάνει τα τρελά του τον φώναξε για ύπνο!Με εκπλίσει ο Πίτση μας όλο και πιο πολύ!
Καιτώρα που έφυγαν οι άντρες για ύπνο σηκώθηκε το Αλητάκι για φαγητό τα κλπ,ετοιμάζεται να με βάλει εκείνη για ύπνο:lol::lol::lol::lol::lol:
Μωρέ τον καημένο τον Πιτσάκο, τελικά τα αρσενικά είναι ψυχούλες, Είστε πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τόσα μέλη. Να σας ζήσουν όλα. Κλείνω τώρα γιατί I tawt I taw a puddy tat...

Καλημέρα ποπι μου! Τι νεα απ΄τα γατούνια σου???
Ο Πίτσης πότε με το καλό θα γίνει μπαμπάς...κανονικός εννοώ:P:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back