Συμβαίνουν και θαύματα

• Thread starter Thread starter ELENIP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σας ευχαριστούμε...Λες ε;Εμείς τον αγαπάμε,αλλά αυτός ειναι κακιασμένος,οπότε μάλλον θα γίνει αυτός πολύ όμορφος κι εμείς χάλια!:lol:

Δεν ντρεπεσαι καλε??? Το παιδι κακιασμενο???:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ντρεπεσαι καλε??? Το παιδι κακιασμενο???:P
Ναι ναι,δεν ειναι κακιασμένο το Σειριάκι μου...Είναι σκέτος στρίγγλης!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ρωτήσετε έναν κτηνίατρο πόσες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης ενός νεογέννητου γατιού χωρίς την μαμά γάτα, σίγουρα η απάντησή που θα λάβετε δεν θα σας ικανοποιήσει. Αυτό γιατί τα γατάκια θέλουν 3 εβδομάδες να απογαλακτιστούν και χωρίς την μαμά γάτα, δεν επιβιώνουν. Εκτός και αν συμβεί κάποιο θαύμα…
Πριν από έξι χρόνια βρέθηκα στο νησί Ύδρα για οικογενειακή κρουαζιέρα. Βέβαια δεν περίμενα ποτέ ότι θα πήγαινα για μπάνιο στην παραλία και θα αναγκαζόμουν να πάρω μια πολύ μεγάλη απόφαση. Αλλά, συνέβη! Ενώ λοιπόν καθόμουν ξέγνοιαστη και λιαζόμουν, άκουσα ένα τσιριχτό νιαούρισμα που αρχικά μου κλόνισε την ησυχία. Ήταν όμως τόσο επίμονος ήχος που με δελέασε να τον εξερευνήσω. Ερχόταν από έναν ψηλό βράχο ο οποίος φαινόταν δύσβατος και επικίνδυνος. Δεν μπορούσα να διακρίνω τι υπήρχε εκεί, γιατί ήταν θαμνώδης. Άλλα το κλάμα δυνάμωνε όλο και περισσότερο! Είχα αρχίσει να ανησυχώ, οπότε πήρα την πρώτη μικρή απόφαση, να σκαρφαλώσω. Όταν το έκανα και έφτασα στο σημείο που το κλάμα ήταν πλέον πολύ δυνατό, δεν υπήρχε τίποτα εκεί! Ξαφνικά διέκρινα ένα μικρό πλάσμα που έμοιαζε πιο πολύ με ποντική παρά με γατσούνι. Το σήκωσα ενθουσιασμένη από το θάμνο να το επεξεργαστώ και να το επιδείξω στην μαμά μου σαν θησαυρό που μόλις είχα ανακαλύψει. Εκείνη ακριβώς την στιγμή που το γράπωσα από το σβέρκο, το μικρούλη πλασματάκι σταμάτησε αυτόματα να κλαίει! Με είχε περάσει για την μαμά του το άμοιρο και το λέω άμοιρο γιατί η μοίρα του εξαρτιόταν μόνο από εμένα. Αν το άφηνα εκεί που ήταν θα πέθαινε γιατί δεν υπήρχε ίχνος από την γατομαμά ενώ αν το έπαιρνα μαζί μου ίσως το γλύτωνα. Φυσικά τότε δεν ήξερα τα στατιστικά πού αναφέρονται στην επιβίωση τέτοιων γατιών (δηλαδή αυτά που ανέφερα παραπάνω).Συνειδητοποίησα όμως ότι η μαμά του δεν θα ερχόταν γιατί είχαν περάσει τρεις ώρες από τότε πού παρατηρήθηκε το κλάμα και έτσι το πήρα…
Δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα γατιά σε όλοι μου την ζωή αλλά αυτό το μικρό χρειαζόταν μία μαμά όχι μία απλή οικοδέσποινα! Έτρεξα λοιπόν στο κοντινότερο φαρμακείο και ενστικτωδώς ζήτησα δύο σύριγγες. Ο φαρμακοποιός μου τις χάρισε και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Κάτι ήξερε αυτός… Τότε κατάλαβα ότι το έργο που είχα αναλάβει ήταν δύσκολο! Πήρα και φρέσκο γάλα και στούμπωσα το μικρό μέχρι που έγινε από ποντίκι, μπαλάκι του γκολφ. Στην συνέχεια το έκανα μπάνιο(Προσοχή κίνδυνος μην το κάνετε ποτέ σε μικρό γατί ) γιατί είχε ψήλους και αυτό κούρνιασε στο στέρνο μου. Κούμπωσα το φλίς που φορούσα και το άφησα να κοιμηθεί μέσα στην μπλούζα μου. Οι επόμενες μέρες ήταν απελπιστικές ξυπνούσα κάθε δύο ώρες και το ταϊζά με ζεστό γάλα εκείνο όμως έκανε συνεχώς δυάρια. Πήρα λοιπόν την κτηνίατρο τηλέφωνο για ανεύρεση πληροφοριών! Μου είπε να αγοράσω γάλα σε σκόνη από pet shop, άνθος αροβοσύτου για την δυάρια, να το βάζω να κοιμάται σε μία θερμοφόρα με ζεστό, όχι καυτό, νερό και να του τρίβω τα γεννητικά όργανα με χαρτί για να αφόδευση. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν τυχερή που είχε κρυώσει γιατί δεν ήξερα ότι έπρεπε να κάνω μασάζ στα γεννητικά όργανα, το καημένο θα είχε σκάσει!
Τώρα είναι ολόκληρη γάτα είναι 6 ετών. Όταν την κοιτάω δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτή η γάτα επέζησε ενώ είχε τα μάτια της κλειστά και τον ομφάλιο λώρο στην κοιλίτσα της. Πολλές φορές μου έφερε τύχη αυτό το ζώο στην ζωή μου! Ίσως γιατί έκανα μια καλή πράξη ή ίσως γιατί απλά εγώ πιστεύω ότι η Λούσυ μου έχει κάτι το μαγικό!
Και άλλες Φωτογραφίες!!!:whistle:

Συνημμένα

• Lousy 1.jpg
    Lousy 1.jpg
    149,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Lousy 2.jpg
    Lousy 2.jpg
    154,1 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Lousy 3.jpg
    Lousy 3.jpg
    142,4 KB · Εμφανίσεις: 57
Είναι μια πραγματική κούκλα!Τι ωραίο τρίχωμα που έχει!Πρέπει να τη φροντίζεις πολυ...

Είναι μια πραγματική κούκλα!Τι ωραίο τρίχωμα που έχει!Πρέπει να τη φροντίζεις πολυ...
Γιατί το μωρό σου που μας το προβάλεις συνέχεια και μας τρελένεις για πές είναι άταχτο γιατι λές ότι είναι στρίγκλικο;:)

Γιατί το μωρό σου που μας το προβάλεις συνέχεια και μας τρελένεις για πές είναι άταχτο γιατι λές ότι είναι στρίγκλικο;:)
Δεν είναι απλά άτακτος,είναι ο Λούσιφερ σε γάτα!:lol:Δεν θέλει να τον χαϊδευουμε,όλους μας δαγκώνει,άσε που άμα τον πειράζει κάποιος και τολμήσεις και γελάσεις γυρνάει και σου ρίχνει ένα βλέμμα τύπου"θα στο κόψω εγώ το γέλιο μόλις κανονίσω αυτόν"!Αλλά τον αγαπάμε πάαααααρα πολύ και μας έχει ξετρελάνει όλους.Οπότε μπορεί να συνεχίσει να είναι κακός γατούλης κι εμείς να γελάμε και να μας εκδικείται!:up:

άσε που άμα τον πειράζει κάποιος και τολμήσεις και γελάσεις γυρνάει και σου ρίχνει ένα βλέμμα τύπου"θα στο κόψω εγώ το γέλιο μόλις κανονίσω αυτόν"!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν είναι απλά άτακτος,είναι ο Λούσιφερ σε γάτα!:lol:Δεν θέλει να τον χαϊδευουμε,όλους μας δαγκώνει,άσε που άμα τον πειράζει κάποιος και τολμήσεις και γελάσεις γυρνάει και σου ρίχνει ένα βλέμμα τύπου"θα στο κόψω εγώ το γέλιο μόλις κανονίσω αυτόν"!Αλλά τον αγαπάμε πάαααααρα πολύ και μας έχει ξετρελάνει όλους.Οπότε μπορεί να συνεχίσει να είναι κακός γατούλης κι εμείς να γελάμε και να μας εκδικείται!:up:
Οι γάτες πρέπει να έχουν πιγμή!!!Εμένα αν της φωνάξεις σε δαγκώνει στο πόδι ή σου γυρνάει την πλάτη και πηγαίνει στο πιάτο τις και τρώει σαν να μας λέει "σκασίλα μου έτσι και αλλιώς με έχεις ταϊσει!"Μια φορά που είχε κάνει σκανταλιά πήγα να την χαστουκίσω και τραβήχτηκε και μου έχωσε τρείς απανωτές σφαλιάρες στο χέρι!Δυνατά!!! Αφού ακούστικε παπαπαπ! Γάτα με προσωπικότητα, κατά της βίας και με τσαμπουκά!

Οι γάτες πρέπει να έχουν πιγμή!!!Εμένα αν της φωνάξεις σε δαγκώνει στο πόδι ή σου γυρνάει την πλάτη και πηγαίνει στο πιάτο τις και τρώει σαν να μας λέει "σκασίλα μου έτσι και αλλιώς με έχεις ταϊσει!"Μια φορά που είχε κάνει σκανταλιά πήγα να την χαστουκίσω και τραβήχτηκε και μου έχωσε τρείς απανωτές σφαλιάρες στο χέρι!Δυνατά!!! Αφού ακούστικε παπαπαπ! Γάτα με προσωπικότητα, κατά της βίας και με τσαμπουκά!
Α κι εμένα με χαστουκίζει,όταν τον μαλώνω.Εγώ μόνο στη μουρίτσα τον φυσάω για να καταλάβει ότι είναι κακό αυτό που έκανε και τρώω τη σφαλιάρα μου...Τουλάχιστον έχει μάθει το "μη",κάτι είναι κι αυτό...;)

Κούκλα είναι η γατούλα σου καταπληκτηκή η ιστορία της... Είναι ολόιδια με τον άλλο τον γάτο μου τον Μπέμπη μόνο που αυτός είναι 4 χρονών.

Α κι εμένα με χαστουκίζει,όταν τον μαλώνω.Εγώ μόνο στη μουρίτσα τον φυσάω για να καταλάβει ότι είναι κακό αυτό που έκανε και τρώω τη σφαλιάρα μου...Τουλάχιστον έχει μάθει το "μη",κάτι είναι κι αυτό...;)

Με την Loulou δεν έχουμε τέτοια προβλήματα αν κάνεις κάτι που θα την πειράξει απλώς νιαουρίζει λίγο... Αμα όμως παίζει εκείνη την ώρα....:cool::cool: Ο Μπέμπης όμως... είναι σωστός διαβολάκος!!!(ο μπέμπης είναι ο γάτος της γιαγιάς μου)

Να την φυσίξω στην μύτη;Φεύγει νευριασμένη και για να μου το δείξει τινάζει πρώτα την ράχη της, μετά την ουρά της και τέλος το μπροστινό της πόδι και εγώ της κάνω αυτό :P...

Κούκλα είναι η γατούλα σου καταπληκτηκή η ιστορία της... Είναι ολόιδια με τον άλλο τον γάτο μου τον Μπέμπη μόνο που αυτός είναι 4 χρονών.
Σε ευχαριστώ πολύ!:)

Η γάτα της γιαγιάς μου.

Kαταπληκτική ιστορία. Να τη χαίρεσαι τη γατούλα σου (τη γατάρα σου μάλλον:lol:)
Να η γάτα που δεν ξέρω αν είναι πέρσικη. Τι λές Ελενάκι;:hmm:

Συνημμένα

• Εγώ 018.jpg
    Εγώ 018.jpg
    161,5 KB · Εμφανίσεις: 50
Εμένα δεν μου φαίνεται για Περσική όμως όπως ειχα μάθει αυτές που βγαίνουν ολόλευκες είναι ημίαιμες, δεν ξέρω όμως αν ισχύει σίγουρα αυτό.

Ναι φαίνεται στη φωτο του avatar αυτό το υποχθόνιο βλέμμα και το χαμόγελο!!! :lol::lol:

Ναι φαίνεται στη φωτο του avatar αυτό το υποχθόνιο βλέμμα και το χαμόγελο!!! :lol::lol:
Ναι βρε παιδιά,δεν ξέρω γιατί βγαίνει έτσι "χαμογελαστός".Ο κολλητός μου λέει ότι και στην πραγματικότητα έτσι "χαμογελαστός" φαίνεται.Δεν ξέρω,τραγική ειρωνία να φαίνεται έτσι αυτό το κακόγατο...:lol:

καλυτερα να ειναι ετσι "κακογατο" με πονηρο βλέμμα..παρά χαλβάκος! ;)
τουλαχιστον εχει προσωπικότητα..!

καλυτερα να ειναι ετσι "κακογατο" με πονηρο βλέμμα..παρά χαλβάκος! ;)
τουλαχιστον εχει προσωπικότητα..!
Μα δεν ξέρω γιατί είναι έτσι...Δεν έχει πλάκα;:D

Ναι βρε παιδιά,δεν ξέρω γιατί βγαίνει έτσι "χαμογελαστός".Ο κολλητός μου λέει ότι και στην πραγματικότητα έτσι "χαμογελαστός" φαίνεται.Δεν ξέρω,τραγική ειρωνία να φαίνεται έτσι αυτό το κακόγατο...:lol:
Έτσι είναι και η Μάχη της μαμάς, χαμογελαστή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back