Συμβαίνουν και θαύματα

• Thread starter Thread starter Maruska
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και... Το αλογάκι της Παναγίτσας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00347.JPG
    DSC00347.JPG
    104,1 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSC00346.JPG
    DSC00346.JPG
    104 KB · Εμφανίσεις: 64
Καλέ αυτή είναι πολυ χαμογελαστή!ΚΑι είναι ίδια η Αμελί μου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ αυτή είναι πολυ χαμογελαστή!ΚΑι είναι ίδια η Αμελί μου!:)
Είχε δίκιο η Λύδια η Κόρη μου ε;:bleh: Καινούργιο το μωράκι;

Ασφαλώς και είχε δίκιο!!!Είναι και καλοσυνάτος χαρακτήρας;Επειδή εμάς ο Σείριος...μόνο στην εμφάνιση περιορίζεται το χαμόγελο.;)

Η Αμελί ποιά είναι;:hmm:

Να η Αμελί.:)

Γειά σου Λούσυ, είμαι ο Σίμπα.
Είδα τις φωτογραφίες σου και οφείλω να ομολογήσω πως είσαι πολύ όμορφη!
Όσο γιά την ιστορία σου, τα ίδια και χειρότερα πέρασα κι εγώ αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος και ούτε που τα θυμάμαι. Βλέπεις ...υπάρχουν και καλοί άνθρωποι!!!
Πολλά γατοφιλάκια!

Σε ευχαριστώ πολύ Σίμπα;)
Εσύ έχεις μύνημα με την ιστορία σου;
Αν δεν έχεις γράψε ένα στο forum και στείλε μας ΠΜ να το δούμε.
Αν έχεις, πές μας πού να μπούμε για να διαβάσουμε και την δικιά σου περιπέτεια!:)

ΟΚ, μόλις αυτή η χαζομαμά μου τα καταφέρει με τις φωτογραφίες, θα δημοσιεύσω την αυτοβιογραφία μου και με δεις πρώτο θέμα στις "ΓΑΤΕΣ"

Γατοφιλούρες:inlove:

Εχτές πάλι το κάναμε το θαύμα μας!:)
Είχαμε ορέξεις για παιχνίδια...
Πρώτα κυνηγήσαμε τον μπαμπά και κερδίσαμε στο παιχνίδι γιατί οι δαγκωνιές ήταν δύο-μηδέν :bleh:και μετά, το χαλί που με κόπο είχε τυλίξει η μαμά και το είχε ακουμπήσει στον τοίχο το ρίξαμε κάτω, το ξετυλίξαμε και κοιμηθήκαμε επάνω του για να δουν το κατώρθωμά μας!;)

Α,ωραίο παιχνίδι το χαλί...ειδικά να κρύβεσαι μέσα στο τυλιγμένο και να φαίνεται μόνο το κεφάλι σου,είναι και ωραίο καμουφλάζ!:D

Το θέμα είναι ότι το έριξα κάτω επειδή μ' αρέσει να ξύνο τα νύχια μου επάνω του έτσι τυλιγμένο που είναι!
Αλλά η μαμά που να καταλάβει όλο μου φωνάζει γιατί λέει το χαλί δεν είναι "νυχοπρόμιο".
Αλλά μήπως μου έχει πάρει και κανένα απο τέτοιο για να ξύνο εκεί τα νυχάκια μου;:hmm:Δεν μου έχει πάρει:mad:
Πως θα τα έχω ακονισμένα για να έιμαι σωστή ιπτάμενη νίτζα;;)
Χσά!χσά!:cool:

Το θέμα είναι ότι το έριξα κάτω επειδή μ' αρέσει να ξύνο τα νύχια μου επάνω του έτσι τυλιγμένο που είναι!
Αλλά η μαμά που να καταλάβει όλο μου φωνάζει γιατί λέει το χαλί δεν είναι "νυχοπρόμιο".
Αλλά μήπως μου έχει πάρει και κανένα απο τέτοιο για να ξύνο εκεί τα νυχάκια μου;:hmm:Δεν μου έχει πάρει:mad:
Πως θα τα έχω ακονισμένα για να έιμαι σωστή ιπτάμενη νίτζα;;)
Χσά!χσά!:cool:
Να εξηγήσεις στη μαμά ότι πρέπει να εξασκείσαι σαν σωστή νίντζα!;)

Παιδί μου τις το λέω αλλά αυτή μου απαντάει κοροηδευτηκά (μιάου μιάου μιάου)
Λές και της λέω κινέζικα!:mad:

Οι μαμάδες καθότι δίποδα δεν είναι το ίδιο έξυπνες με μας...Να είσαι υπομονετική μαζί της!:lol:

Όχι δεν μπορώ να πώ καλή είναι και τις περισσότερες φορές της ρουχουνίζω μόνο που την κοιτάω αλλά όταν με νευριάζειιι....
Ε!Της πατάω μια δαγκωνιά για να μάθει!:D

Να σου δωσω εγω τα ονυχοδρομια μου που εχω 2 και δε μ ου αρεσουν καθολου?Τα νυχια μου τα ξυνω κι εγω στο τυλιγμενο χαλι που εχει η μαμα κατω απο το κρεβατι της.Ειναι κλασεις ανωτερο!!!

Να σου δωσω εγω τα ονυχοδρομια μου που εχω 2 και δε μ ου αρεσουν καθολου?Τα νυχια μου τα ξυνω κι εγω στο τυλιγμενο χαλι που εχει η μαμα κατω απο το κρεβατι της.Ειναι κλασεις ανωτερο!!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου!
Βαρετά πράματα παιδί μου.
Άλλωστε στο παλιό το σπίτι μου είχε πάρει η γιαγιά μου ένα αλλά δεν μου άρεσε η Μάχη όμως που την εβρισκες που την έχανες στο νυχο απο τέτοιο ήταν.
Αλλά η Μάχη είναι και πολύ λεπτεπίλεπτη:down:
Τι να το κάνεις το νυχάκι κυρά μου αν το έχεις μόνο για ανασκαφή στο χώμα της τουαλέτας;
Αν δεν είσαι νίντζα να στροβιλίζεις στον αέρα και να ξεσκίζεις τα πάντα στο διάβα σου!!!!;)

Εχθές ξέχασα να σας πώ, εκεί που κυνηγιόντουσαν με τον μπαμπά της, σε κάποια φάση πέφτει κάτω ξερεί και το έπαιζε ψόφιος κοριός.
Ο μπαμπάς της στην αρχη νόμιζε ότι κάτι έπαθε και πήγε να την σκουντίξει για να δεί αν ζεί και γυρνάει και του δείνει μιά δαγκωνιά "πάαααφφφ" τον μάτωσε τον αντρούλη μου...:cry:
Αλλά αν είναι αυτός μαζώχας δεν του φταίω αντί να την μαλώσει γέλαγε και περηφανευόταν λέγοντας "τι κοράκλα έχω εγώ!":hmm:

Ρε το τέρας...Σκέτη θεατρίνα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back