mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και βεβαια μπορει να γινει λιγοτερο επιφυλακτικη με τους αλλους..ιδιαιτερα οταν τους βλεπει συχνα.Βεβαια δεν ειναι και απολυτο..εξαρταται και απο το χαρακτηρα της γατας.Παντως ειναι πολυ μικρο το διαστημα που την εχεις...σιγα σιγα θα προσαρμοστει καλυτερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ev@
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

tsirene
Νεοφερμένο μέλος
μαλλον πρεπει να τις πλησιαζουμε με αργες κινησεις και να τις αφηνουμε να μας μυρισουν και να μας εξερευνησουν για να νιωσουν εμπιστοσυνη.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
). Η Ρέμυ, παρόλο που την πήραμε όταν ήταν ημερών, δεν πλησιάζει κανέναν άλλον εκτός από τη μαμά μου, και ας ζει χρόνια μαζί μας, ενώ ο Φούντος που ήρθε από το δρόμο στο σπίτι μας σε μεγάλη ηλικία, συμπεριφέρεται σαν να ζούσε ανέκαθεν με ανθρώπους. Είναι θέμα χαρακτήρα, αλλά με τις κατάλληλες προσπάθειες για κοινωνικοποίηση μπορεί να βελτιωθεί. Εξάλλου η γατούλα ζει πολύ λίγο καιρό μαζί σου, δωσ' της λίγο ακόμα χρόνο.

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Δώστους τους το ραβδί της σαγήνης (καλάμι "ψαρέματος" με κρεμασμένο παιχνιδάκι) και δείξτους τους πώς πρέπει να το χειρίζονται. Ποτέ το παιχνιδάκι να μην κατευθύνεται -σαν να επιτίθεται- προς την γάτα, αλλά να προσπαθεί να την αποφύγει με πηδηματάκια και φτερουγίσματα.
Όταν η γάτα συνδέσει θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του εκαστοτε "ξενου" τότε το Χχχχ και οι επιθετικές στάσεις θα αντικατασταθούν με το γουργουρητό.
Ολα αυτα απαιτούν μεγάλη υπομονή αλλα στο τελος ο γατούλης σου θα ευχαριστιέται τη συντροφιά των φίλων σου και αυτοι θα τον καμαρώνουν.
Τα ιδια εκανα κι εγω και τωρα τρίβεται σε ολους. Στη δική μου περίπτωση εκανε καλη δουλειά η προσφορά τροφής. Βέβαια ο δικός μου ειναι πολυ φαγανός και για λιγη τροφή ειναι ικανός για ολα. Με τον αδελφό μου πρωτοέκανα αυτη τη διαδικασία. Ετυχε και ηρθε σπίτι την ωρα του φαγητού και τον εβαλα να τον ταισει αυτος. Ενω στην αρχη τον φοβόταν, μολις ειδε το κουτακι με την τροφή του, του ειχαν φυγει ολες οι αναστολές και οι φοβίες. Αργότερα του πρόσφερε και κροκέτες απο το χερι του και σε πληροφορώ οτι ενω καθόμασταν στον καναπέ, εμφανίζεται ξαφνικά απο το πουθενά, τον κοιτάει για 2-3 δευτερόλεπτα, πηδάει στην αγκαλιά του και στρογγυλοκάθεται!!!! Εμενα με ειχε γειώσει κανονικά.
Προχώρα και καλη τύχη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool