Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτό στο λέω γιατί ίσως φοβηθεί κ είναι επικίνδυνο για τον οδηγο ή όποιους είναι στο αυτοκίνητο, επικίνδυνο αν υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα, ακόμα κ αγκαλιά να τον κρατάς να σου κάνει εμετό. Καλοού ή κακού πάρε μαζί σου το χαπάκι που σου είπαν για την ζαλάδα, μην τον ταίσεις αρκετές ώρες πριν το ταξίδι, βάλτον στην άμμο πριν φύγετε, έχε πρόχειρο νεράκι (δώσε λίγο) και άμμο, κ αν θες οπωσδήποτε να τον χαιδολογήσεις, σταμάτα στην άκρη του δρόμου κλείδωσε τις πόρτες και πάρτον αγκαλίτσα.
Εγώ δεν το κάνω, παρόλο που τα πήγαν εξαιρετικά τις προάλες γιατί σε μια στάση που τους μιλούσα ξεσηκώθηκαν, και μετά κλαψούριζε ο σορμπέ αρκετή ώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
καλό είναι να τσεκάρεις πρώτα πως αντιδρά στα ταξίδια με το αυτοκίνητο κ μετά να σκεφτείς τις αγαπούλες και τα χάδια εκτός γατοφόρουαυτό στο λέω γιατί ίσως φοβηθεί κ είναι επικίνδυνο για τον οδηγο ή όποιους είναι στο αυτοκίνητο, επικίνδυνο αν υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα, ακόμα κ αγκαλιά να τον κρατάς να σου κάνει εμετό.
Καλοού ή κακού πάρε μαζί σου το χαπάκι που σου είπαν για την ζαλάδα, μην τον ταίσεις αρκετές ώρες πριν το ταξίδι, βάλτον στην άμμο πριν φύγετε, έχε πρόχειρο νεράκι (δώσε λίγο) και άμμο, κ αν θες οπωσδήποτε να τον χαιδολογήσεις, σταμάτα στην άκρη του δρόμου κλείδωσε τις πόρτες και πάρτον αγκαλίτσα.
Εγώ δεν το κάνω, παρόλο που τα πήγαν εξαιρετικά τις προάλες γιατί σε μια στάση που τους μιλούσα ξεσηκώθηκαν, και μετά κλαψούριζε ο σορμπέ αρκετή ώρα.
Aαα, δεν 8α παμε με το αμαξι στην κρητη
ολιγον δυσκολο
με το πλοιο 8α παμε! Δεν κουναει, και ειναι 5 ωρες ταξιδι. Τεραστιος χωρος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να τον βγάλεις έξω από τη γατοφόρο οι γάτες είναι απρόβλεπτες, όσο για το χάπι δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγεταιΑρχική Δημοσίευση από みことftw;383924:δεν 8ελω να του δωσω ηρεμιστικο, για ονομα. Θα παρω μαζι μου κατι αι8ερια ελαια που εχω, musk κανει?
Αλλα γενικα, ενω λεω οτι θα τον εχω μεσα, δεν νομιζω να συγκρατηθω και να μην τον βγαλω εξω για αγαπουλες και παιχνιδιαοποτε, κυριως εξω θα ειναι ο μικρος.
Δεν είναι σαν τα ανθρώπινα ηρεμιστικά χάπια
Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου κ να του εξηγήσεις την κατάσταση ώστε να σου προτείνει αυτός πιο είναι το καλύτερο (τα έλαια δεν ξέρω αν έχουν επίδραση στις γάτες)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
P.S.Εγώ που το είχα μωρουλίνι το είχα βγάλει εκτός γατοφόρου στην διαδρομή Μύκονο-Πειραιά αλλά εκτός ότι ήταν μωρουλίνι του είχα φορέσει και ειδικό λουρί για να μην μου φύγει. Ασε που απαγορεύεται κιόλας να τα έχεις μέσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα του δωσω τωρα να φαει, και λιγο το μεσημερι, και μετα τιποτα μεχρι αυριο το πρωι που θα φτασουμε Ηρακλειο.
Εξι ωρες ταξιδι ειναι, του αρεσει η γατοφορος, μπαινει και μονος του μεσα και ξαπλωνει, οποτε δεν νομιζω να αντιμετωπισω προβλημα. Πως θα τον κανω ομως να παει στην αμμο του πριν να φυγουμε?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μεσημέρι δώστου ελάχιστο γιατί το βράδυ θα σου λερώσει. Όταν είστε στο πλοίο βρες έναν τρόπο(δεν ξέρω πως, βρες έναν χώρο απομονωμένο) να το βάζεις στην άμμο κάθε 2 ώρες γιατί τόσες ώρες ταξίδι σίγουρα θα θέλει να κατ....ιση.Πάρε ένα λουρί θώρακα και φορεσέτου το.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;384997:Miλησα και με την κτηνιατρο, και μου ειπε το ιδιο. Να μην τον βγαλω καθολου απο την γατοφορο.Επισης μου ειπε οτι δεν χρειαζεται ηρεμιστικο, γιατι ειναι ηρεμο το γατακι μου, και ειναι και μικρουλης. Το λουρακι δεν το δεχεται καθολου στον λαιμο του, και δεν θελω να τον πιεσω ακομα
Θα του δωσω τωρα να φαει, και λιγο το μεσημερι, και μετα τιποτα μεχρι αυριο το πρωι που θα φτασουμε Ηρακλειο.
Εξι ωρες ταξιδι ειναι, του αρεσει η γατοφορος, μπαινει και μονος του μεσα και ξαπλωνει, οποτε δεν νομιζω να αντιμετωπισω προβλημα. Πως θα τον κανω ομως να παει στην αμμο του πριν να φυγουμε?![]()
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Και η δικιά μου είναι ανήσυχη στο ταξίδι, χωρίς φυσικά να λερώνει, αλλά προσπάθεί να βγει και βγάζει έξω πόδια, σπρώχνει την πόρτα του καλαθιού με το κεφάλι κτλ. κτλ. Είναι και λογικό γιατί που να κρατήσεις 4 ώρες ένα γατάκι σε κλουβί... (δεν ξέρω τα άλλα τι κάνουν, το δικό μου δεν κάθεται).
Για μένα η λύση είναι το ηρεμιστικό χαπάκι μετά από συμβουλή του κτηνίατρου. Το χάπι έχει την ουσία Διαζεπάμη, όπως και το δικό μας το stedon, με μικρότερη περιεκτικότητα φαντάζομαι. Φυσικά επειδή το δικό μου γατάκι είναι μικρό δεν του δίνω ολόκληρο χάπι αλλά το 1/4 και έχει διάρκεια περίπου 4 ώρες. Η αλήθεια είναι ότι το 1/4 δεν είναι ίσως αρκετό για να το κοιμήσει ολοκληρωτικά αλλά δεν θέλω να του δώσω 1/2 επειδή ταξιδεύω πάνω από 4 ώρες του δίνω άλλη μία δόση με το πέρας της 4ης ώρας (όπου και αρχίζει να γίνεται ανήσυχο και πάλι).
Φυσικά αποφεύγω να βάζω το καλάθι στο δάπεδο της καμπίνας των επιβατών (το a/c και ο θόρυβος που κάνει το ανησυχεί) και στο πλοίο κάθομαι σε μία ήσυχη γωνία τοποθετώντας το καλάθι σε μέρος που δεν βλέπει και πολλά...
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μεσημέρι δώστου ελάχιστο γιατί το βράδυ θα σου λερώσει. Όταν είστε στο πλοίο βρες έναν τρόπο(δεν ξέρω πως, βρες έναν χώρο απομονωμένο) να το βάζεις στην άμμο κάθε 2 ώρες γιατί τόσες ώρες ταξίδι σίγουρα θα θέλει να κατ....ιση.Πάρε ένα λουρί θώρακα και φορεσέτου το.
Δεν του εδωσα τιποτα απο τις 2 και μετα! 10 η ωρα ταξιδευουμε, θα παρω μπολικη αμμο και ελπιζω να πανε ολα καλα!
Λουρι θωρακα δεν του κανει ακομα δυστυχως! Ζητησα απο την κτηνιατρο, και δεν ειχε τοσο μικρο. Ειναι μινιον το αντρακι μου
θα του βαλω και μια πετσετουλα, αν λερωσει να λερωσει εκει. Κ ο θεος βοηθος!
nikolasr200
Νεοφερμένο μέλος
Πείτε μου τι είναι το catnip και θα πάρω 1κιλό να του δώσω!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ποιος σου ειπε οτι ειναι 5 καλη μου! 8 ειναι!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383931:Aαα, δεν 8α παμε με το αμαξι στην κρητηολιγον δυσκολο
με το πλοιο 8α παμε! Δεν κουναει, και ειναι 5 ωρες ταξιδι. Τεραστιος χωρος.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να παρεις αμμο?Να βγαλεις το γατι εξω απο τη γατοφορο?Ξεχνα το! Ακου και την παλια.....Αθηνα-Κρητη,Κρητη-Αθηνα ειμαι!Θα κοψεις εφημεριδα σε κομματακια και θα τα στρωσεις στον πατο της γατοφορου(οπως τα εχουν στα πετ σοπς).Αν θελει να τα κανει θα σκαψει και θα τα κανει εκει!Θα ανοιξεις προσεκτικα το πορτακι,θα βαλεις το χερι σου και θα τα μαζεψεις,με προσοχη να μην πεταχτει εξω το γατι οσο ηρεμο και να ειναι.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385334:Δεν του εδωσα τιποτα απο τις 2 και μετα! 10 η ωρα ταξιδευουμε, θα παρω μπολικη αμμο και ελπιζω να πανε ολα καλα!Λουρι θωρακα δεν του κανει ακομα δυστυχως! Ζητησα απο την κτηνιατρο, και δεν ειχε τοσο μικρο. Ειναι μινιον το αντρακι μου
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απληροφορητο σε βρισκω κουμπαρε!Τι είναι το catnip? φφφφ που είναι αυτά τα αγγελούδια-γατάκια που δεν γκρινιάζουν στο γατοφόρο? εμείς ένα βήμα κάνουμε εμπρός και δύο πίσω..πριν μερικές μέρες που πήγα να του βάλω τροφή στο γατοφόρο και χρειάστηκε να τον κουνήσω, έκανε λίγο έντονο φόρυβο (είναι μεταλλικός) και για ένα 3ημεράκι ο γατούλης ήταν εξαφανισμένος!! Κατέβασε ουρά, και πήγαινε κάτω από κάθε κρεβάτι να είναι μόνος του..Ακόμα και τα πρωινά δεν νιαούριζε για να του βάλω φαγητό, σαν να μην τον ένοιαζε..!!
Πείτε μου τι είναι το catnip και θα πάρω 1κιλό να του δώσω!!!![]()

Ιντα λες?Μεταλλικο γατοφορο εχεις?

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Επιπλεον θα τον παρει ο υπνος στο καραβι μην ανησυχεις!Εμενα πεφτει ξερος μολις ανοιξουν της μηχανες!Μαλλον τον νανουριζει!Νερακι μονο βρες ενα τροπο να του δωσεις και οσο για φαγητο,οταν φτασεις στο θεικο νησι μας!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383931:Aαα, δεν 8α παμε με το αμαξι στην κρητηολιγον δυσκολο
με το πλοιο 8α παμε! Δεν κουναει, και ειναι 5 ωρες ταξιδι. Τεραστιος χωρος.

aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια της μέντας. Η μυρωδιά του αρέσει πολύ στις περισσότερες γάτες και τους "φτιάχνει κεφάλι".Τι είναι το catnip?
Περιέχεται και σε πολλά παιχνίδια για γάτες. Υπάρχουν όμως και γάτες που δεν τους λέει τίποτα.Δες και εδώ. (Αν ψάξεις και στο youtube, θα βρεις πολύ αστεία βιντεάκια με γάτες υπό την επήρεια catnip
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385334:Δεν του εδωσα τιποτα απο τις 2 και μετα! 10 η ωρα ταξιδευουμε, θα παρω μπολικη αμμο και ελπιζω να πανε ολα καλα!Λουρι θωρακα δεν του κανει ακομα δυστυχως! Ζητησα απο την κτηνιατρο, και δεν ειχε τοσο μικρο. Ειναι μινιον το αντρακι μου
![]()
Πόσο μικρούλης είναι ο γατούλης σου
εμένα ο μικρός που είναι 5 αλλά τσιλιβίθρας του βρήκα σαμαράκι -λουράκι θώρακα- στο πετ σοπ. και φαντάζομαι ότι κάνει κ σε μικρότερα. Να θυμάσαι ότι σημασία έχει η ασφάλεια του, γιατί τα γατάκια είναι απρόβλεπτα, ειδικα όταν φοβούνται. Εγώ πάντως γάτα εκτός γατοφόρου χωρίς σαμαράκι-λουράκι δεν θα έβγαζα ποτέ εκτός κι αν ήταν πάρα πολύ μικρό (2μηνών μαξιμουμ )...
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ. Ουτε εκλαψε, ουτε καν στο ταξι που πηγαινε σαν παλαβος ο ταξιτζης και ειχε και κατι αμορτισερ μουρλια, και τους ξερετε τους δρομους της αθηνας. Ουτε εμετο εκανε, ουτε σαλακια εβγαλε. Καθοταν φρονιμος και κοιτουσε εξω απο το παραθυρο του πλοιου. Μετα εβαζα το χερι μου απο την πορτιτσα και τον χαιδευα, και χουρχουριζε κανονικα, εκανε και το μπανακι του. Και μετα τον ειδα που εβγαζε το κεφαλακι του εξω απο την πορτιτσα και τον κρατουσα μη μου φυγει. Αλλα αυτος ουτε τρομαγμενος ητανε, ουτε τιποτα. Μαλλον ενθουσιασμενος φαινοτανε, χαζευε γυρω γυρω το καινουριο περιβαλλον. Δεν εκανε καθολου να μου φυγει. Εβγαζε το κεφαλι του, και μετα ξαναμπαινε μονος μεσα στην γατοφορο. Μετα ειχα ανοιξει εντελως το πορτακι και τον ειχα στα ποδια μου, και επαιζε με ενα κορδον που κρατουσα. Ειχα και λιγη αμμο μαζι μου, τον πηρα στις τουαλετες του πλοιου και τον εβαλα μεσα στην σακουλιτσα, και δεν ηθελε, οποτε δεν τον πιεσα. Και δεν λερωσε καθολου, 9 ωρες συνολικο ταξιδι. Και σπιτι που μπηκαμε, περιμενε πρωτα να εξερευνησει το σπιτι, και μετα πηγε στην αμμο.
Απολαυση αυτο το γατι
Πιο καλα απο ολους την εβγαλε. εγω πιαστηκα πανω στο καθισμα, και στραβολαιμιασα για να κοιμηθω 10 λεπτα. 
nikolasr200
Νεοφερμένο μέλος

Υποθέτω δεν επιρεάζει τίποτα αν τον βάλουμε να το μυρίσει λίγο πριν τον κτηνίατρο, ε? Αγοράζουμε μέσω ebay σποράκια και τα φυτεύουμε?
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν δεν βρεις το catnip πήγαινε σε κατάστημα με βότανα και αγόρασε βαλλεριάνα. Σε ξηρή μορφή. Τακτοποίησέ την σε μία σου κάλτσα και άσε την σε μία μεριά... Περιτό να σου πώ ότι βρωμάει ποδαρίλες αλλά τους αρέσει...
Πραγματικα μυριζει σαν ποδαριλα!!!
Εγω ειχα κοψει πανακια και τα εκανα πουγκακια με βαλεριανα μεσα.Μετα τα ειχα βαλει σε ενα ντουλαπι που εχω τα παιχνιδια τους.Οταν το ανοιγα παθαινα ταραχη μεχρι να καταλαβω οτι μυριζει η βαλλεριανα!!!
Επισης μπορεις να τους δωσεις και κομματακια ξερα στο πατωμα.Τα δικα μου την τρωνε και μετα κανουν σαν παλαβα....ολο τουμπες και τριψιματα....πολυ γελιο

Στο κεθετο στενο που ειναι το πετ σοπ στην αθηνας,εχει ενα μαγαζι με βοτανα.Εκει την βρηκα εγω

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστηχώς δεν έχω καταφέρει να βρώ σπόρους στο ιντερνετ παρόλο που έχω ψάξει. Όσες φορές έχει πάει δικός μου στο εξωτερικό έχει καταφέρει να μου φέρει μόνο φυτό αποξηραμένο (σαν καπνός είναι στην συσκευασία αλλά πράσινος).Και θα ξαναπώ..τι τα ποτίζετε αυτά τα αγγελούδια!?!? είναι διαφορετικό το νερό σας?
Υποθέτω δεν επιρεάζει τίποτα αν τον βάλουμε να το μυρίσει λίγο πριν τον κτηνίατρο, ε? Αγοράζουμε μέσω ebay σποράκια και τα φυτεύουμε?
Ναι το catnip είναι γιαυτές ακριβώς τις καταστάσεις του το δίνεις και ασχολείται όταν θες να του αποσπάσεις την προσοχή από κάτι άλλο. Να δεις πόσο τους αρέσει , ασχολουνται με τις ώρες. Μαστούρα κάνουν.
Αμα καταφέρεις και βρεις σπόρους πες και σε εμάς please.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool