marina289
Περιβόητο μέλος
Δεν παίζει!!!Αλήθεια;;;
Πότε θα τροποποιηθεί η εγκύκλιος;;; Γιατί κάποια άάάάλλα μέτρα παίρνονται εν μια νυκτί! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και εγω τι ιδιο τρομοκρατημενη θα ημουν....και πιστεψε με..θα προτιμουσα να παω με 100 μεσα..παρα να τα βαλω στην μπαγκαζιερα...ομως την αληθεια θα πρεπει να την μαθαινουμε,και να μην κλεινουμε τα ματια..Δεν εχω τρομαξει απλα εχω τρομοκρατηθεί. Μα την προηγουμενη φορα μεχρι και τον κτηνίατρο μου ρωτησα. Δεν μπορω να φανταστω να ανοιξω το καπακι και να μην με κοιταξει με τα ματια του. Θα μενω καστορια. Δεν θελω να παθει τιποτα το γλυκο μου.

Εσυ εχεις και την επιλογη του τρενου..που ειναι πολυ σημαντικο.Και παλι σου λεω οτι ειναι πολυ καλυτερο να μεινει σπιτι μονη της(εκτος αν ειναι μωρο βεβαια) παρα να ταξιδεψει ετσι...και αυτο,μου το εχει πει ο δικος μου γιατρος..για τις γατες ειναι πολυ καλυτεριο να μενουν στο χωρο που εχουν συνηθισει..σε αντιθεση με τα σκυλια που δεν εχουν τετοιο προβλημα.

ΥΓ..μα τι θες να σου πει ο γιατρος;;και ουτε ολοι οι γιατροι εχουν αλανθαστη κριση..εδω μιλαμε για ΓΕΓΟΝΟΤΑ,απιστευτες διαμαρτυριες..εναν υπουργο που καυαλαβε το δικιο μας...και την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...που λεει οτι ειναι απαραδεχτο να μεταφερονται ετσι τα κατοικιδια μας
Επισης να σημειωσω οτι τα ηρεμιστικα δεν ειναι καραμελες...ενας φιλος μου κτηνιατρος μου ειπε οτι βασικα δεν θα εδινε ποτε στη γατα του...μονο σε εξαιρετικη περιπτωση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια συγγνώμη για την αντιδραση μου αλλα ηξερα ότι ετσι τα μεταφέρουν παρα πολλοί ανθρωποι που δεν εχουν άλλη επιλογη. Και οσο σκέφτομαι ότι το εκανα και εγω τρελαίνομαι. Το μονο σίγουρο πως το ηρεμιστικό το θελω εγω τωρα. Θα πω στους γονεις μου να ερθουν να με πάρουν. Δεν βλεπω κατι καλύτερο για το μικρο μου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιδια συγγνώμη για την αντιδραση μου αλλα ηξερα ότι ετσι τα μεταφέρουν παρα πολλοί ανθρωποι που δεν εχουν άλλη επιλογη. Και οσο σκέφτομαι ότι το εκανα και εγω τρελαίνομαι. Το μονο σίγουρο πως το ηρεμιστικό το θελω εγω τωρα. Θα πω στους γονεις μου να ερθουν να με πάρουν. Δεν βλεπω κατι καλύτερο για το μικρο μου.
Αυτη ειναι και η παγιδα...οτι εχουμε συνηθισει να το βλεπουμε αυτο..και οταν μας ερθει η κεραμιδα..θα εινμαι πολυ αργα...
οπως ακριβως εγινε και με τους ιδιοκτητες αυτων που πεθαναν τα ζωα τους στις μπαγκαζιερες..και ειμαι σιγουρη οτι τα αγαπαγαν,Απλα..οταν βλεπεις οτι αυτο γινεται...πιστευεις οτι σημαινει πως δεν ειναι επικινδυνο..και ομως...ρισκαρεις..Να πω και κατι αλλο...οσο ΕΜΕΙΣ το δεχομαστε..και δεν διαμαρτυρομαστε..τοσο δεν θα ιδρωνει το αυτακι κανενος..και το προβλημα θα παραμενει...για σκεψου ολοι οσοι εχουν γατες και σκυλακια..να αρνιοντουσαν να τα βαλουν κατω..και να εκαναν καταγγελιες και διαμαρτυριες;;; η ισχυ εν τη ενωση...και οσο το δεχομαστε..τοσο θα υπαρχει ..
ΥΓ...Αφου υπαρχουν και οι γονεις...ειναι οτι καλυτερο...

michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικα και θα τα ακούσουν τα κτελ, ειδικά της Καστοριάς, και από τον σύλλογο της Καστοριάς αλλα και από τα φοιτητικά blog που γνωριζω εδώ.
Καλοί οι γονεις αρκει να ερθουν. Αλλιως θα κανουμε Χριστούγεννα εγω και ο Φοίβος μονοι μας. χαχαχα
Σας ευχαριστώ και πάλι.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ό,τι έγινε έγινε...μην τρελένεσαι τώρα. Το καλό ειναι πως δεν έπαθε τίποτα το γατούλι σου. Προφανώς απο ότι καταλαβαίνω είσαι φοιτητής, οποτε θα λείψεις για 15 μέρες που ειναι νομίζω πολλές να μείνει μόνο του.
Δες την εναλλακτική με αυτοκίνητο μέχρι Θεσ/νίκη και μετά τρένο για να μην κουβαλάς τους γονείς σου (γιατί θα πρέπει να τους χώσεις και για την επιτροφή...). Ή αν πάει και κάποιος φίλος σου Θεσ/νίκη αν βολέυει να παρετε ταξί. Καμιά άλλη ιδέα δε μου έρχεται...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μαλλον φοιτητης..συγνωμη..απλα μας μπερδευει το νικ σου..

michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
Ναι φοιτητής ειμαι εδώ. Θα σας ενημερώσω όταν τελειώσουν όλα.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
αχουυυυυ μωρε.....ο δικος μου ειναι μονημα σπιτι.....
Ilias83
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή κάποιος/α έγραψε για μεταφορά της γάτας με αεροπλάνο θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται αυτό;
Υπάρχουν πτήσεις που επιτρέπουν σε ζώα να ταξιδέψουν στο χώρο των επιβατών ή απλά μπαίνουν στον χώρο αποσκευών;
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή κάποιος/α έγραψε για μεταφορά της γάτας με αεροπλάνο θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται αυτό;
Υπάρχουν πτήσεις που επιτρέπουν σε ζώα να ταξιδέψουν στο χώρο των επιβατών ή απλά μπαίνουν στον χώρο αποσκευών;
Καλημερα φιλε μου.....εγω που αναρτησα και το θεμα αρχικα εχω να σου πω οτι οταν ηταν να ερθω απο Θεσσαλονικη Μυτιληνη...Δεν σκεφτηκα καν να μεταφερω την γατα μου με το πλοιο παρολο που ειχα καμπινα, γιατι κανεις δεν μου ελεγε 100% οτι θα μου επιτρεψουν την γατα μεσα. Οποτε εβαλα τη μαμα μου στο αεροπλανο και πεταξανε μαζι...
Ναι επιτρεπουν καποιες αεροπορικες εταιριες την γατα στην καμπινα του αεροσκαφους αρκει να παρεις τηλ εγκαιρος με την κρατηση σου...και να ενημερωθεις σωστα για τον τροπο μεταφορας της που θα σου πει η εταιρια.
Για την ακριβεια εμενα μου ζητησαν το κλουβακι να ειναι συγκεκριμενου μικους και πλατους και τα κιλα να μην ξεπερνανε καποιο οριο...το βιβλιαριο την μαζι σου οπωσδηποτε.
Μονο μια απο τις δυο εταιριες μου το επετρεψε αλλα δεν θυμαμαι ποια...οποτε παρε και τις δυο. Οσο για το κοστος....δεν ειναι καθολου μεγαλο.
Μην ξεχασεις να ψεκασεις το κλουβακι με catnip...εμενα που δεν θελει καθολου το κλουβι....μεχρι που κοιμηθηκε κιολας στην πτηση...
Ειναι ακινδυνο και κανει δουλεια!! Για οτι χρειαστεις πες μου
Φιλια
Μαγδα
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic αλλά σκοπεύω και εγώ να κάνω μέσα στα χριστούγεννα 3 μετακινήσεις σε διάρκεια 7 ημερών και με τόσα που έχω ακούσει ίσως είναι καλύτερα να την αφήσω στο σπίτι, γιατί είναι πολλές οι μετκινήσεις και θα ταλαιπωρηθεί.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic αλλά σκοπεύω και εγώ να κάνω μέσα στα χριστούγεννα 3 μετακινήσεις σε διάρκεια 7 ημερών και με τόσα που έχω ακούσει ίσως είναι καλύτερα να την αφήσω στο σπίτι, γιατί είναι πολλές οι μετκινήσεις και θα ταλαιπωρηθεί.
Σωστα εισαι εδω
! Εφοσον ειναι για τοσο λιγες μερες....αφησε την σπιτι....και εαν εχεις καποιον δικο σου....ας πηγαινει να την ελεγχει και να της καθαριζει λιγο την αμμο....Οντως θα την ταλαιπωρησεις για τοσο λιγες μερες....!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ είναι η επιστολή των φιλοζωικών συλλόγων για τη μετακίνηση των ζώων με τα μέσα μεταφοράς.
https://www.enet.gr/?i=animals-farm.el.home&id=229053
michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον το ταξιδι από Καστοριά προς την Δραμα εγινε πριν 3 μερες…. Ξεκινήσαμε από καστορια με τους γονεις ου τελικα. Το αυτοκίνητο χαλαει 20 χιλιομετρα εξω από την Θεσσαλονίκη. Η γερμανική ασφάλεια του αυτοκινήτου καλύπτει τα παντα ξενοδοχείο ταξι φαγητό τα παντα. Παμε ολοι μαζι με τον γατο μενουμε 5 ωρες εκει. Το νινι μου ξεπιάστηκε μια χαρα. Και μετα ξεκινήσαμε για δραμα. 8 ωρες ταξίδι δεν εκανε τιποτα ουτε τσισακια ουτε κακακια στον δρομο ουτε εφαγε ουτε ήπιε κατι αν και του τα είχα όλα μπροστα του. Μολις φτασαμε σπιτι όλα καλα… νομιζω ότι προσαρμόστηκε καλα. Το μονο που κανει είναι να βλεπει από το παραθυρο εξω και να νυχιάζει το τζαμι. Είναι κακο?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καθολου κακο δεν ειναι καλε.Οπως σου ειπε και η μαρινα στο αλλο θεμα σου,απλα ειναι η διασκεδαση τους.Λογικο δεν ειναι;;

michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
χαιρομαι.....σε ευχαριστώ
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Θα πάρω και εγώ τον Παρη μαζί μου τα Χριστουγεννα. Δεν θέλω να τον παω στη μαμα μου γιατι θα έχει κόσμο στο σπίτι και με ψιλοχαλάει που δεν θα είμαι εκεί να τον προσέχω, ούτε θέλω να τον αφήσω μόνο του.
Πρόκειται να πάω Τριπολη - Αθήνα και μετα Αγια Άννα Ευβοίας. Ταξίδι στο σύνολο 4-5 ώρες. Μάλλον θα σπασω στα 2 το ταξίδι δηλαδή θα μείνω Αθήνα για μια μέρα, οπότε το μικρό μου θα ξεκουραστεί λίγο. Έχει λογική αυτό που σκέφτηκα ή να κάνω όλο το ταξίδι μια και έξω την ίδια μέρα? Με δικό μου αυτοκίνητο θα ταξιδέψω, μόνοι μας, τα δυό μας!
nikoletakaza
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool