Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
31-05-06
21:23
Κορίτσια δεν ισχύει για την Κυριακή. Η Ελένη έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Οπότε θα πρέπει να το κανονίσουμε για το μέλλον,όταν ξεπεράσει το πρόβλημα.Ελένη μας,περιμένουμε.Όλα να γίνουν καλά και εμείς είμαστε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
31-05-06
21:29
Ελενάκι, ελπίζω να πάνε όλα καλά για το πρόβλημα που έχεις. Και όσο για την συνάντηση την κάνουμε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, αρκεί να είμαστε όλοι ΚΑΛΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
01-06-06
00:10
καλα δεν πειραζει παμε μια αλλη φορα τι λετε ν παμε για καφε οσες μαζευτουμε καλε στο μοναστηρακι τι λετε?
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Gemini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
01-06-06
10:51
Eλένη μου, ελπίζω και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Oι σκέψεις μου θα είναι μαζί σου...
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
03-06-06
12:06
ευχομαι περαστικα στην ελενη οτι και αν της συμβαινει..
θα κανονισουμε αλλη φορα
κι εγω δε μπορω αυτη τη κυριακη τελικα κατι προεκυψε.
φιλια σε ολους!
θα κανονισουμε αλλη φορα
κι εγω δε μπορω αυτη τη κυριακη τελικα κατι προεκυψε.
φιλια σε ολους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum