Συνάντηση στο σπίτι της Ελένης!

Κορίτσια δεν ισχύει για την Κυριακή. Η Ελένη έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Οπότε θα πρέπει να το κανονίσουμε για το μέλλον,όταν ξεπεράσει το πρόβλημα.Ελένη μας,περιμένουμε.Όλα να γίνουν καλά και εμείς είμαστε εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενάκι, ελπίζω να πάνε όλα καλά για το πρόβλημα που έχεις. Και όσο για την συνάντηση την κάνουμε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, αρκεί να είμαστε όλοι ΚΑΛΑ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα δεν πειραζει παμε μια αλλη φορα τι λετε ν παμε για καφε οσες μαζευτουμε καλε στο μοναστηρακι τι λετε?

Eλένη μου, ελπίζω και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Oι σκέψεις μου θα είναι μαζί σου...

ευχομαι περαστικα στην ελενη οτι και αν της συμβαινει..
θα κανονισουμε αλλη φορα
κι εγω δε μπορω αυτη τη κυριακη τελικα κατι προεκυψε.
φιλια σε ολους!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back