Συνάντηση στο σπίτι της Ελένης!

Τάνια

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά.Από ότι έμαθα χτες Κυριακή περάσατε πολύ ωραία στο Μοναστηράκι! Ας προγραμματίσουμε όμως και την επόμενη συνάντηση μας, που αν δεν έχει αλλάξει κάτι, θα είναι στο σπίτι της Ελένης.Μένει να μας πει η Ελένη πότε θα είναι εύκολο για την ίδια. Η δική μου πρόταση είναι για Κυριακή 28 Μαίου ή για Κυριακή 4 Ιουνίου. Τι λες Ελένη μου;Τα άλλα κορίτσια τι λέτε;Σας εξυπηρετούν οι ημερομηνίες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ελεγα τον επομενο μηνα χωρις να μπορω να πω ημερομηνια απο τωρα,θα προσπαθησω να το κανω το συντομοτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Θα ελεγα τον επομενο μηνα χωρις να μπορω να πω ημερομηνια απο τωρα,θα προσπαθησω να το κανω το συντομοτερο

Ελένη μου διάβασα το μήνυμα σου.Όποτε μπορείς και έχεις τη δυνατότητα εμείς είμαστε εδώ.Αναμένουμε.

:) ωραια..κι εμενα με βολευει στις 4 ιουνιου.
επισης θα με βολευε καλυτερα πρωι απ οτι απογευμα.
θα δουμε και τι θα πουνε τα υπολοιπα κοριτσια.

καλησπερα εμενα με βολευει οτι ωρα θελετε κανενα προβλημα :D

Το πιθανοτερο να μπορω για 4 Ιουνιου θα σας ενημερωσω συντομα

Κι εμένα με βολεύει αλλά μήπως μαζευτούμε πολλοί; Και η πρόταση του Isokrati, να κανονίσουμε για συνάντηση μετά φαγητού; Έτσι θα καταφέρω και τον καλό μου να βγει έξω!

Πιστεύω ότι είναι καλύτερα έξω. Μπάς και ψήσω και τον δικόμου γατοπατέρα να έρθει..:cool:

Αρχική Δημοσίευση από maxi2:
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα έξω. Μπάς και ψήσω και τον δικόμου γατοπατέρα να έρθει..:cool:

Παιδιά θα πρέπει να σας ενημερώσω για κάτι άνευ παρεξηγήσεως.Από την πρώτη στιγμή είχαμε κανονίσει να πάμε στο σπίτι της Ελένης για να δούμε και τον γάτο της.Επειδή όμως ενδιαφέρθηκαν στη συνάντηση να έρθουν και νέα μέλη τα οποία ενδεχομένως να μην ένιωθαν καλά να μαζευτούν σε σπίτι,έτσι ακυρώθηκε.Επειδή δεν το βρίσκω σωστό,αφού η κοπέλα με όλη την καλή της διάθεση μας ανοίγει το σπίτι της και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τον γατούλη της-που κάποια παιδιά εδώ μέσα θέλουν πολύ να τον γνωρίσουν-κρίνω σωστό και σκόπιμο η επόμενη συνάντηση να γίνει στο σπίτι της Ελένης,όπως είχε κανονιστεί.Τώρα αν κάποια μέλη εξακολουθούν να μην νιώθουν άνετα με την ιδέα,σαφώς δεν τους πιέζει κανείς να έρθει και βρισκόμαστε κάπου έξω σε μελλοντική συνάντηση.Η επόμενη συνάντηση-όπως είναι προγραμματισμένη-θα γίνει στο σπίτι της Ελένης σε ημερομηνία που σύντομα θα ανακοινωθεί από την ίδια.Συγνώμη παιδιά,αλλά έτσι είναι το σωστό.

Η αλήθεια είναι ότι αν έρθουμε σπίτι της Ελένης , ο πειρασμός να κλέψουμε τον συγκεκριμένο γάτο είναι πολύ μεγάλος :D:P:D εγω (και η γυναίκα μου), και απ ότι κατάλαβα και απο το μήνυμα της Τάνιας και άλλοι πολλοί, είμαστε ξετρελάμενοι με αυτό το κουκλί (ειδικά εγω για την φωτογραφία "χαλάκι" λιώνωωωωωω :redface:)

Η Marikaity και εγώ είμαστε εντάξει για τις 4 Ιουνίου.Μένει να δούμε τι θα πούνε και τα υπόλοιπα μέλη.Και μιλάμε πάντα για το σπίτι της Ελένης.Nightfall νομίζω μπορούμε να οργανώσουμε σχέδιο και να τον κλέψουμε,τι λες?:) Εσύ είσαι εντάξει με την ημερομηνία;

4 Ιουνίου θα είμαι στα βαφτίσια του παιδιού ενός πολύ καλού φίλου στη Θεσσαλονίκη. Αν πραγματοποιηθεί τότε , δεσμεύομαι να έρθω στην επόμενη συνάντηση.

Αρχική Δημοσίευση από Nightfall:
4 Ιουνίου θα είμαι στα βαφτίσια του παιδιού ενός πολύ καλού φίλου στη Θεσσαλονίκη. Αν πραγματοποιηθεί τότε , δεσμεύομαι να έρθω στην επόμενη συνάντηση.
Εντάξει Nightfall με τον φοβερό γάτο:) Θα σε περιμένουμε σε επόμενη συνάντηση.

Πιθανότατα θα είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη απο τις 2 Ιουνίου. Προβλέπω να τα πούμε απο κοντά στην μεθεπόμενη συνάντηση :(

μεσα ειμαι ωραια θα δω κ το μωρο της ελενης χεχεχεχε

δε ξερω τι λετε εσεις,αλλα εγω θα παιξω πρωτη με τον γατο της ελενης...!!!:D
καταρχην τον εχω βαλει wallpaper στον υπολογιστη μου και νιωθω τυψεις που εβγαλα τον δικο μου..αν και ψιλομοιαζουν...
σε ολη τη συναντηση εγω θα τον εχω αγκαλια και θα τον φιλαω!!!:happy:

Αρχική Δημοσίευση από marikaity:
δε ξερω τι λετε εσεις,αλλα εγω θα παιξω πρωτη με τον γατο της ελενης...!!!:D
καταρχην τον εχω βαλει wallpaper στον υπολογιστη μου και νιωθω τυψεις που εβγαλα τον δικο μου..αν και ψιλομοιαζουν...
σε ολη τη συναντηση εγω θα τον εχω αγκαλια και θα τον φιλαω!!!:happy:

Νομίζειςςςςς:down:

Κορίτσια έχω προτεραιότητα:/: Μοιάζει τόσο με τον Φέλιξ μου,θα νομίζω ότι συναντώ τον γάτο που έχασα.Έχω κατεβάσει τις φωτογραφίες του,τις χαζεύω και του μιλάω λες και απευθύνομαι σε εκείνον.Δωστε μου μία προτεραιότητα:cry:

Λυπαμαι αλλα μονο απο φωτογραφιες θα τον δειτε:) φοβαται υπερβολικα,βγαινει οταν αδειαζει το σπιτι και τωρα που ειναι και αρρωστος ειναι ακομη πιο δυσκολα.
Τωρα για την ημερομηνια το πιθανοτερο να ισχυει το 4 Ιουνιου αλλα θα εξαρτηθει και απο το πως θα ειναι και ο γατουλης.Σημερα επιτελους δεν πηγαμε για ορο!!!

ποιος μου τον ματιαζει?δεν προλαβα να πω αυτο το επιτελους στο τελευταιο μηνυμα και μετα απο 1 ωρα τον ετρεχα στον γιατρο,αν βρεθουμε τελικα θα του βαλω μια πλεξουδα σκορδα στο λαιμο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back